זה ממש ממש ממש חשוב!!

resputin

New member
זה ממש ממש ממש חשוב!!

אוקיי, אני צופה קבוע של הסדרה המהממת הזאת <עד שהוציאו את פרודנס, אהובתי> ואני צריך משהו לאנגלית ודחוף: אני צריך את ספר הצללים און ליין, את העיצובים שלו או אפליו דפים שהופיעו בפרקים קודמים וזה ממש ממש ממש חשוב אתם יכולים לעזור לי?

KM-AIR

New member
אתה יכול למצוא את הפונטים

בלינק המצורף... ...ועכשיו אני הולך לראות את הפרק הראשון של העונה הבאה... (שמעתי שפיבי מתחתנת!)

Mooa-Numi

New member
Damn...

דווקא מפרק 21 (Look Who´s Barking) (נווווווווו פהרק עם הבנאשי!), לא מצליח להכנס. יש סיכוי שאי פעם אני אמצא את התמונה האבודה לשמצה?

ChocolateGirl

New member
תגידי את זה שוב?

אמרת שאת הולכת לראות את הפרק הראשון של העונה הרביעית... אבל חשבתי שזה יהיה רק עוד 7 חודשים!!! תענו מהררררר דחחוווווווף!!!! *נואשת* נ
עה

KM-AIR

New member
הורדתי את הפרק הראשון

הוא מהמם! חבל שפרו לא חוזרת. שאנן דוהרטי הזאת- מתי היא תפסיק לריב שם עם כולם. יש לי שאלה, מכיוון שפיספסתי את רוב העונה השניה וחלק מהשלישית- האם פייג´ השתתפה בעבר?

Diva Star

New member
לא..

אבל בעונה השנייה היה פרק עם אבא שלה (סם-הוויט לייטר של אמא שלהן..) שהם פוגשות אותו ואז פייפר מוצאת מכתבים שהוא שלח לאמא שלה או שאמא שלה כתבה לו ולא הספיקה לשלוח אחרי שהוא הפסיק להיות הוויט לייטר שלה בגלל שהיה ביניהם רומן... פרק יפה נורא ד"א העונה השנייה הייתה עונה מקסיממה!

Paige

New member
לא...

זה הפרק הראשון שלה. תגידי, ראיתי את הפרק הזה בגירסאת השעתיים בוידאו - איך הוא נגמר? בזה שפייג´ עוזבת את עליית הגג?

KM-AIR

New member
לא זה ממשיך (זהירות, ספוילינג...)

הפרק נגמר בפגישה מרגשת בין פייג´ לאמא שלה...

p3

New member
הנה תמונות...

שהופיעו בפורום מכושפות ב-www.charmed-net.com.

resputin

New member
...

תודה רבה!!! אם במקרה מישהו בעל נכסים מהעונה החדשה <...פרקים...>, וגר בסביבת פ"ת <...המקוללת...> ירצה להיפגש איתי <...ויביא אותם איתו על דיסק או דיסקים\ אני אביא לו דיסקים והוא יצרוב לי אותם...> שיצור איתי קשר <...102212245...>

למעלה