זה ממש לא פייר..

ל א ק י

New member
גם אצלי היה משהו דפוק עם זה :|

זה סופר את החזרות בצורה מוזרה.. אם יהיה מונה לפחות אפשר יהיה להבין איפה הבאג פה ולתקן :O

izikj1

New member
נכון צריך לטפל בזה.

במקום להשקיע זמן בלקדם את הלהקה צריך לעשות מלא חזרות נוספות כי אי אפשר לדעת כמה יעלמו לך בערב.ואני מבין את הטבלה בהסברים. לטיפול ההנהלה.ואם לא יגיבו לא צריך.שיהיה.

ברק סגל1

New member
כן גם לי זה קורה

אתמול הפסדתי 7 אלף על הופעה בארבי בגלל שחשבתי שיש לי 6 שעות חזרה משלשום. באמת חייב שירשמו לנו כמה שעות חזרה יש לנו!

lirili

New member
יש פה גם להקות שמרמות!!

למה אף אחד לא מטפל בזה אני יודע שזאת בעיה ואני מבין את המנהלים אבל תשמעו אם עושים משחק שיהיה הוגן אני עליתי על כמה דברים שכדאי שתבדקו יש את הלהקות המובילות שאין מצב שהם אספו כל כך הרבה כסף בקצת זמן וגם אם תיראו אצלם ברשימת אלבומים תוכלו ליראות שיש להם יותר מאלבום אחד ביום ולפי החוקים אפשר כל שלושה ימים...אז בבקשה תבדקו את זה!! דוגמה ללהקה כזאת הלהקה במקום הראשון grand low!!

izikj1

New member
חוקי המשחק היו שונים בהתחלה

בגלל זה יש להן יותר אלבומים .הכסף בא מההופעות הגדולות וזה חוקי בהחלט. תאמין לי שאם תעבוד נכון תצליח\י לעקוף אותן. בהצלחה. אגב תקרא\י את הדפים המוקדמים של הפורום ואז תביני מה הולך.

שלמונזה

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo168.gif

כולם פה צריכים לקבל את העצה הזאת. תפסיקו לחשוב על מה שהיה ותתכננו את מה שיהיה

עם כל הכבוד ויש כבוד

אמרתם שאתם מטפלים במי שעובר על החוקים, ואני לא יודעת מה קרה כאן אבל יש להקה שנמצאת באחד מהמקומות הראשונים שהוציאה 5 אלבומים לא פחות ולא יותר ביום אחד בתאריך ה 21.6 אחרי החוקים החדשים, אני חושבת שמגיע גם קצת כבוד למי שכן שומר על החוקים ולמי שלא שומר לא מגיע להיות באחד המקומות הראשונים...

moi5

New member
נצלש

עכשיו יצרתי שיר וכשזה יסתים זה רשם לי "הלהקה מתארגנת לפעילות" וזה ככה כבר 10 דקות

ברק סגל1

New member
כן לי זה לקח פעם שעה

פעם חיכתי יותר משעה עד שהם סימו ובכלל אחרי הופעות אני מקבל את הכסף של המופע רק אחרי יום

lirili

New member
אז זה כבר לא הוגן!!

אם הולכים על חוקים אז עד הסוף עכשיו לכל מי שמיצטרף אין סיכוי לעקוף את הלהקות האלו!! איזה אם אני יעבוד נכון תיראי כמה כסף יש למקום הראשון זה פאר לא הגיוני בגלל חוקים שהחלטתם להחליף!!

izikj1

New member
תאמין לי שיש סיכוי.אם אתה לא מאמין

חבל.אבל זה עינינך.חוץ מזה זה אחלה משחק. ביי ובהצלחה

יש לה מיליון שקל-__-

אני לא מעוניינת בפרסים, אבל כן חשוב לי להגיע למקומות הראשונים, אני מסתכלת על צמי ולא על אחרים. אבל זה עדיין לא פאייר:(

izikj1

New member
דפדפי אחורה להודעה של המנהל על

שינוי החוקים הוא רשם בכותרת משהו כמו "החיים קשים ופה במשחק קשה יותר" הם פשוט רוצים לאתגר אותנו.תמשיכי לשחק.אל תתיאשי. נ.ב תאמיני לי שאחרי ההודעה די התיאשתי אבל המשכתי בעיקר כי נחמד לי פה. חוץ מזה אם לא תמשיכי וגם האחרים שכייף להם מהמשחק ולא בקטע של פרסים אז לא יהיה קיום למשחק הזה וחבל שעד שיש מקום כזה נחמד הוא יסגר.

תראי,

אני נרשמתי אחרי החוקים החדשים ואני מקום 79 ורק ממשיכה לעלות, ויש אנשים שנרשמו אחרי החוקים החדשים והם במוקמות גבוהים יותר ממני, בהרבה. (רק בינתיים, כמובן.:p) או בקיצור - תפסיקי לבכות לא פייר לא פייר ותתחילי לעשות כל מה שאת יכולה בשביל לקדם את הלהקה שלך. הגדולים נופלים יפה מאוד וכבר ראינו את זה קורה.

אתם די טועים,

אני בכיתי? אני ייללתי? אני איימתי שאני אפרוש? אמרתי כולה לא פאיר, אני משחקת לכיף וגם כי אני רוצה לעלות למקומות הגבוהים, מודה!. (מי לא רוצה לנצח?) אתמול ההיתי בריבוע האחרון של דירוג הלהקה (בערך מקום 4000) היום אני מקום 1000
תעשו לי שרשור סגידה

זה לא כזה קשה:p

כמעט כל מי שנמצא במקומות האלה הם הלהקות שלא נגעו בהם, יענו אנשים שפתחו להקה אבל לא עשו איתה כלום, אפילו לא כתבו שיר. מכאן - בעקבות שינויים קלים ביותר במדדים שלך, את יכולה לעבור אותן או ליפול אל מתחתיהן.

למעלה