זה ממש לא פייר..

זה ממש לא פייר..

מאתמול נשארו לי 2 שעות חזרה (מכוון שעשיתי הופעה בפאב וזה גזל לי שעה אחת ולכן נשארו לי שעתיים). היום עשיתי 7 שעות חזרה. עשיתי 3 הופעות בפאב (בדרך החוקית, בלי שום פירצה אל תדאגו..) והופעה אחת בבארבי. עכשיו.. זה אומר לי שאני מוכן רק ב- 33% להופעה בבארבי. איך זה?!?!?! זה ממש לא פייר!

izikj1

New member
זה קרה גם לי

"נעלמו" לי 7 חזרות.פתחתי נושא בבוקר לעשות מד חזרות אבל הוא נעלם......

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| גם לי נעלמו חזרות :(

זה מוזר כל העניין הזה ;[ צריך מונה חזרות דחוף!

אוף זה ממש לא פייר... :(

וזה גם קרה לי אתמול! מנהלים!!! אתם חייביםםםםםםםםםם לתקן את זה!

שלמונזה

New member
מה לא מובן? ../images/Emo168.gif

לפי החישוב שלך נשארו לך 9 חזרות, נכון? בזבזת את כולן על ההופעות בפאב [כל הופעה 3 חזרות X 3 הופעות] ככה לא נשארו חזרות להופעות בבארבי והלהקה לא מוכנה. די לצעוק לא פייר

Kfozli

New member
מנהל...

מוזר שאני צריך להגיד לך את זה, אבל תקראי חוקים

S412

New member
למה להטעות?

זה כבר לא פעם ראשונה שאני רואה שאת מטעה.. וד"א, רינגטונים מביאים מעריצים ולא כסף. :\

שלמונזה

New member
תרגיעו כולכם בבקשה ../images/Emo168.gif

למרות שזה נראה לכם מאוד משעשע לכולכם דבר ראשון, אני לא חייבת לכם כלום דבר שני - כולם פה צועקים זאב זאב תקראו אתם את החוקים ותנסו לחשוב קצת לבד לפני שאתם צועקים רימו איתו עבדו עלי באג דבר אחרון - התשובה שלי עדיין עומדת בעינה, אין מספיק זמן חזרות לכן לא היתה מוכנות. יום טוב.

S412

New member
מכיוון ששירשרת אליי :]

בתור כחולה בפורום לדעתי, את אמורה לדעת את חוקי המשחק, ואפילו שאת לא חייבת כלום, אני ממליצה לך לא לכעוס אלא לקחת זאת כביקורת בונה. אחרי כל הופעה בפאב במידה היו לך 3 שעות חזרה נשארות 2 שעות. לכן ל- 3 הופעות בפאב דרושות 6 שעות חזרה.

אתה טועה...../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

במקום להתנהג כמו חכם גדול ת=ק=ש=י=ב. דבר ראשון, היא יודעת אמנם תחוקים אבל זה לא אומר שהיא צריכה לעשות לכם בצפר כל היום. היא כחולה על מנת שיהיה פה סדר קפיש? עכשיו ילד קטן בוא נעשה חשבון. 6 שעות חזרה- הופעה אחת בפאב= 5 שעות חזרה. 5 שעות חזרה- הופעה אחת בפאב= 4 שעות חזרה חזרה 4 שעות חזרה- הופעה אחת בפאב= 3 הופעות חזרה 3 שעות חזרה- הופעה אחת בפאב= שתי שעות חזרה. זהו, כשנשאר לך שתי שעות חזרה אתה יודע מה עושים? חזרות! אם אתה רואה נכון יש פה 4 הופעות... בפעם הבאה שאתה מנסה להיות חכם על המנהלים, תחשוב.

ברק סגל1

New member
מה פתאום

אמור לישאר לו 6 שעות חזרה בדיוק להופעה בארבי, בגלל שכל הופעה שעושים בפאב יורד שעה אחת.

למעלה