זה ממש לא בסדר!

• פותח הנושא xxxy
  • פורסם בתאריך

xxxy

New member
זה ממש לא בסדר!

שלום לכולם! אני רוצה להפנות את תשומת לב האחראים לבעייה: שידור ב"מבוגרים" אמור להיות רק לשידורים עם גסויות/עירום, ולא לכל שידור. למרות זאת, יש מספר של אנשים שפותחים חדר, בכוונה או לא, במבוגרים, ללא שום קשר לכך שזה למבוגרים. רוצים דוגמא? "כ!ס*ת ח!שפת את הכ!ל" של 2YOU - בו הראו איזה כלב כל השידור, ופרסמו איזה אתר. לא בשביל זה נפתח איזור המבוגרים! כמו שהשוטרים והאחראים אוסרים על שידור תכנים לא מתאימים באיזור ה"רגיל", כך גם יש לאסור תכנים לא מתאימים באיזור למבוגרים! אנא, טפלו בנושא הזה, כתור אתר אחראי ורציני, שנותן שירות טוב לגולשיו! תודה.

Altryne

New member
תאלכס זה נכון

אנשים פותחים חדר באיזור מבוגרים ו300 אנשים יושבים ומסתכלים על כלב.... מה בדיוק הכלב עושה שזה באיזור מבוגרים?

DAVID523

New member
אולי הם שוקלים להציג סקס עם כלב?

לפי דעתי זה היתעללות בבעלי חיים.

REPLAY4

New member
:))))))))))

אחי אני אוהב אותך אבל זה אחד הדברים הכי טפשיים ששמעתי:)))). נראה לך שוטר יבוא למבוגרים יגיד להם "הלו קיבלתי דיווח שאתם לא מתפשטים מספיק"........."יאללה להתפשט לדחוף ויברטור או שאתם עוברים לרגיל"... חחחחח אחי פשוט צריך לדעת מתי עובדים עלייך בעיניים ולא לשתף פעולה על ידי זה שאתה יושב אצלהם בחדר..

dndman

New member
בטח שלא, אבל...

לא אח שלי, אני לא מצפה לכזה דבר, אבל יש כאלה שלא מתכוונים לעשות כלום במבוגרים, ובזה צריך לטפל...! יותר מזה, היה אחד שפתח חדר, כדי להראות לכולם בובות שם... כאלה דברים צריך למנוע...

0r0r

New member
../images/Emo43.gif

לא כל הפוליסים יכולים להעביר שידור ממבוגרים לרגיל ולהפך תלונות על משדרים, מכו גם על פוליסים, ניתן להעביר במייל: [email protected]

למעלה