זה ממש חשוב לי!

זה ממש חשוב לי!

אתם לא חושבים שחשיבה מוגזמת על מיסטיקה וכישוף יכולה לגרום לאנשים לשקוע באמונות כך שהמציאות תטשטש? אחרי הכל יש הרבה דברים בנושא, למען האמת רוב הנושא הוא לא מוכח והוא בגדר אמונה!

nubis

New member
נכון מאוד

לכן אחד הדברים החשובים הוא לזכור איפו אתה חי
, וזה ביחוד נכון לאנשים שרואים יותר מדי טלוויזיה. לא הבנתי אבל מה הקשר לאמונה? בברכה אלמוג

undervision

New member
נתחיל מזה

שדרך חוויות מסויימות שאתה עובר, יש דברים שמתחילים להיות מוכחים בפנייך. לגבי טשטוש המציאות. תגדיר מהי מציאות. מי אמר שמה שאתה רואה המציאות. אבל נגיד והמציאות זה מה שרואים הרוב הגדול של האנשים על האדמה הזאת רואים: אז רוב האנשים שמתעסקים במגיה/מיסטיקה, יודעים למצוא את האיזון הנכון בין החיים "המציאותיים", לבין הדברים שקשורים לעניין שהם עוסקים בזה. אכן יש אנשים, אבל מאוד מעט, שיכולים רוב הזמן להיות במימד האסטרלי, ולהתנתק ברמהמ מאוד גדולה, ממה שקורה פה. אבל זה מעט מאוד אנשים. ואל תשכח שבשביל אותם האנשים, המציאות זה העולם האסטרלי ולא ממש המקום הזה, החיים הארציים, שיכולים לראות את החיים פה רק כמשחק של הנשמות, ותהליכים שהם צריכים לעבור, בשביל לעבור למעלה. קיצר העלה נקודה פילסופית, לגבי מה מציאות, אבל אני יכול לומר לך שהרוב המוחלט, של האנשים "מחוברים לקרקע" ויודעים לעשות את ההבדלה. ולגבי, אמונה לא ממש הבנתי מה אתה רוצה, לאנשים שעוסקים בזה עוברים חוויות שמוכיחות להם, שזה אמיתי, והם לא מתכוונים להוכיח לאף אחד כלום.

למעלה