זה ממש חשובבב!!

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifהאמת שהם לא כל כך מתאימים.

אבל היא עדיין בובה

נכון הם מתאימים אבל הם בכלל לא

חברים חחחח... הוא ואגוסטינה לא חברים אם הם היו חברים מן הסתם שכשדיברו איתו בג'טיקס ושאלו אותם על אהבה הוא היה אומר את אגוסטינה לא?!חוץ מזה שזה לא נכון הם לא חברים במציאות אלא בסדרה גברים של כבוד חח... שאלו אותו ברעיון על הסדרה אם הם יוצאים והוא אמר שכן אבל הכוונה שלו הייתה שהם כן יוצאים בסדרה ושיהיה בסדרה בניהם משהו או יורת נכון בין רוקו הדמות שהוא משחק לדמות שלה...

inbar21

New member
זה לא בטוח שהוא יוצא איתה

זה סתם שמועות מארגנטינה!!!!! כלום לא סגור וגם באתר זה לא כתוב במפורש

camfels

New member
הוא לא יוצא איתהההההה להירגע!!!!!!!

חחחחחחחחחחח הוא מאוהב בנטלי פורטמן חחחחחחחחח חמודי שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifהוא לא מאוהב בנטלי פורטמן.

היא הקראש שלו כמו שהקראש שלכם זה בנחה או חואן או משו כזה.. נטלי םורטמן היא שחקנית אמריקאית מפורסמת ובמקרה גם יהודית ונולדה בישראל...היא הייתה בארץ בזמן האחרון כי היא צילמה סרט של עמוס גיתאי את יכולה להכיר אותה מ-מלחמת הכוכבים (החדשים יותר) ומקרוב יותר..

הסרט החדש הזה חלקו צולם בקיבוץ שלי

ואחותי הייתה ניצבתתתתתתתתת חחח חנה לסלאו כזאת קורעת עד 12 בלילה נשארנו לדבר איתה היא גילתה לנו דברים שיקרו בשיר שלנו חיחיחיחחחחחח אז גם נטלי פורטמן הייתה בקיבוץ שלי כי הם צילמו חלק אצלינו.... חחח היא מה זה יפההההההההההה

•HadaS•

New member
אהההההההההההה הפנמתי

ו... אני לא מעריצה את חואן! אי מאוהבת בוווווווווווווווווווווווווווו

•HadaS•

New member
../images/Emo7.gif

הוא מאוהב ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
חח טוב זאת סתם אשליה אבל... בא לי לפגוש אותו עוד פעם בואו נארגן פגישה עם חואן לכל אוהבות החואןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן יאללה מארגנים פגישהההההההההה אבל איכסס עם אגוסטינה הזנזונת הזאת???? הוא לא היה קודם עם מישהי אחרת????? נו איך קוראים לה... גם מפורסמת מארגנטינה.............

m a y a 12

New member
יאללה בואייייייי--קוראים לה מלנה../images/Emo9.gif

לקודמת שלו..הם רבו ריב ענק..ונפרדו

m a y a 12

New member
הנה הכתבה..על מלנה וחואני הכוסון..

"החיים הקשים. לא קל לחואן חיל נאברו, הכוכב היוצא של פלוריסיינטה, התקופה האחרונה. הוא נפרד מהצמודה השחקנים מלנה סולדה אחרי ריב קשה. ואם זה לא מסםיק, המכונית שלו נגנבה מפתח אולפני פולקה..(יאוו איזה מסכן אני מאוהבת'בך תמיד תזכור את זה מושלם שלי..
). מה שכן הוא יכול להתנחם בעובדה שישחק בסדרת הדרמה "גברים עם כבוד". ומה עם סולדה? היא התאוששה די מהר מהפרידה וחזרה מקולומביה אם בחר חדש(איזה זונה איך אפשר לריב אם המושלמון הזה)."
אני תמיד יאהב אותכ כוסון שלי..

•HadaS•

New member
תודההה

גררר רק נפרדו כבר עם חבר חדש?? חוצפניתתת.... גמני לא הייתי רבה עם חואן אם הוא היה חבר שלי.......... אה ושמעתי שכשגנבו לו את המכונית הוא התנהג כמו משוגע שמה זה נכון? =\ ואני יחזור עוד רבע שעה ביי בינתיים

m a y a 12

New member
אני לא אתפלא מה פתאום גונבים ת'אוטו

שלך ותתנהג רגיל? חיחיח ביי בנתיים..

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifעם מלנה סולדה המדהימה!!

פה היא אל יצאה יםה כל כך...חכו אני אחפש תמונה שהיא יפה.. שיחקה גם בהמורדים כרנטה עונה 1

למעלה