זה ממד תופעה

קזה1

New member
זה ממד תופעה

כשי המרוקאיות חולות , הן גונחות כאילו ......................................................... והאיי שלהן הוא אייייממממממאמממאאאאאאאאאאא לפחות בזה הפולניות בסדר אצלהן זה משהו כמו ויייי וזהו

d a n i e l s 5

New member
חסרה לך מילה :)

זה הולך ככה...... אייימההההההההההה ת'נמות ....... אבל אצל המרוקאיות זה נאמר וזהו , מבריאים ושוכחים ... אצל הפולניות ...........זה מתחיל בווי וזהו.....אבל הזיכרון נרשם לכל החיים :)

קזה1

New member
הנה אני שומע אותה עכשיו../images/Emo6.gif

איייייייייייייייייייייימאמאאאאא חתי אין אפס , ג'דעאיות

../images/Emo6.gif דניאאאאאאאאאל'ס אין עלייך

טעות...

אצל פולניות זה... אוייייייייייי ויייייייייייייי...לך תבלה,אני אמות פה לבד. אם זה יותר נוח לך...אז אין בעיה
בריאות למרוקאית

ווווווווייייי

Zמיר כךז ה נשמע אצל הפולניות ועכשיו תתחיל להתרוצצ כמו תרנגול מורעל עד שאומר לך שאתה עושה לי סחרחורת או שהכאבים פחתו. קדימה קדימה.

MAST GO ON

New member
כשדור עליק' עדיף מרוקאית חולה זמנית

מפולניה חולה תמידית
בצחוק . בצחוק ... שלא ירגמו אותי כאן ועכשיו
רפואה שלמה למשנדורה

תיזהרי עם המקלדת ש'לך שמה :))

אנחנו "חולות-נפש"... ויש לנו היתר מאלוהים לעשות מאחרים חולים פיזית!! תמיד עדיף מרוקאית על איזו שכנתוזית מצומצמת...... ופולניה ...זיי כמו מרק "עוף" עם האבקה :)) אין טעם אין ריח... כמו שאומרים...סינטטית לחלוטין... מכפשה ומגז'דרה :))

מיקי 43

New member
אצל פולניותזה הולך ככה

אייי אייי אלוהים אייי למה למה אני ולא רבקה השמנה המטמטמת הזאת איי אמאאאאאאאא אני מתה עד שאתה מבין מה היא רוצה היא אלמנה משתרללת לא חשה בטוב, חולה, חולה , גוססת, אלמנה תוססת!!!

מזל חי

New member
מרוקאים גם חולים?

אני מכירה מרוקאי שלא מודה שהוא חולה ומרוקאי שאוהב להיות חולה.. מרוקאיות חולות בגוף אני לא מכירה מרוקאיות חולות נפש אני דוקא כן מכירה.. בריאות לגונחת

old friend

New member
אצל הפולניות זה...

אממממממממממממממא אני מתתתתתתתתתתתתה... הבטיחה הבטיחה חכיתי חכיתי לא קיימה

יערית

New member
שטויותתתתתתתתת../images/Emo6.gif

ממתיי גניחות משתייכות לחולי אה? וכשמרוקאית כבר מרשה לעצמה להיות חולה,היא באמת חולה!!!! רפואה שלמה

למעלה