זה מי שאני:

בראד

New member
זה מי שאני:

I`m like a ghost. I see no one. I`m full of shit. I don`t like meet. There is only sex, on .my mind I`m a CHAUVINIST I`m a CUMMINIST I`m a zionist. I speet when I tolk, I fuck anything who wolkes. (מזכיר מישהו?) SO don`t like me. I don`t like you. אני עושה ביד כל שעתיים. לכל בחורה אני מצמיד ידיים. הזין שלי עומד כמו תותח, ואני מפיל אותו תמיד בפח. אני משוגע על כל הראש, יש לי מורה שקוראים לה שוש. בלילות אני מפנטז על בחורות, כאלה עם שדיים מאוד גדולות. מת לדפוק את פמלה, ואת יעל ואת סנדי, אני אוהב את אנה ניקול סמית, וחולה על סלים שאדי. אין לי אהבה, גם לא תהיה לי. בחורה אחת אהבתי, אבל עכשיו יש לה חבר ערבי, שקוראים לו סלים. ובאימא שלי, הוא דומה לראש התנזים. כולם מזיינים לי ת`שכל, על איך אני צריך להיות, אבל מה שאני רוצה זה, שיתנו לי לחיות. אז אני כותב ת`הודעה, כי די משעמם לי. כי אין את מי לזיין, אפילו שאני מכיר זונה אחת שקוראים לה חן. אז תיקראו את זה, ותחשבו טוב טוב. יש אנשים בעולם, שאסור להם לצאת לרחוב. כמוני למשל? אני לא יודע. אני לא מסוכן, רק מאוד מאוד פוגע. אני דפוק לאאלה, אין לי חיים. יושב בפורום, ומזיין ת`שכל לאנשים. אנה, עיזרו לי, אני צריך ישועה. או שאני אונס איזה עז, או דופק איזו כבשה. אז מה אתם תחשבו? אני לא שם על זה זין. אבל תסכימו עם זה: !I`m a fucking horny, with a lot of bullshit אוהב אותכם! ביי...

kirk hammet

New member
אתה קומוניסט !? אחי למאבק !

ביחד ננצח את הקפיטליזם הזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קומוניזם רולזזזזז !!!!!!!!!!!!!!!!!!

flowr..

New member
אמא`לה...

חשבתי שאתה נחמד... כל הדיבורים האלה על לחכות לאהבת אמת כדי לאבד את הבתולים.. אבל עכשיו.. אתה גורם לי לפקפק... אתה גורם לעצמך להישמע כמו חרמניאק נואש ביותר שעומד להתפוצץ מרוב הורומונים (בלי כוונה לפגוע).. אני מקווה שאתה לא באמת כזה ושסתם היית במצב רוח לא טוב כשכתבת את ההודעה.. יום טוב.. ו..תתעודד.. אל תהיה כ``כ נואש... זה לא בריא. flowr.. נ.ב. אם נפגעת מאיזו שהיא הערה שלי- סליחה מראש. זאת לא הייתה הכוונה שלי, פשוט כתבתי את דעתי על ההודעה שלך.

למעלה