זה מייאש

s h a a ron

New member
זה מייאש

אמנם רק 7 חודשים של נסיונות, אבל 7 חודשים של מעקב זקיקים, של מין לא ספונטני, של ציפיה, של אכזבה, של חששות. נכון שזה עוד בטווח הנורמל, אבל מה עם יש בעיות? ומה אם אצטרך לעבור כל מיני טיפולים לא נעימים, ואתאכזב שוב ושוב. לעיתים אני מצטערת שחיכיתי 3 שנים, ולא התחלתי קודם לנסות, אבל מצד שני גם הבעל וגם אני ניצלנו את השנים הללו ונהננו מהן. כל פעם שהיא מגיעה, המכשפה הזאת, המצב רוח שלי יורד, נפילה גדולה, ציפיה של ימים כדי לא לראות את הכתם האדום והבוהק הזה. אבל הוא שוב מגיע, הכתם הזה, בבוקר, בעבודה, והורס את כל היום..... אני יודעת שאני לא היחידה פה שמרגישה כך, אבל הרגשתי צורך לפרוק תודה שרון

מבינה אותך מאוד מאוד

אין לך מושג איך אני מבינה אותך. החשש הוא כה גדול - מה יהיה אם לא יעזור הכל??? אך אל לנו לאבד תקווה. קראתי ש-80 אחוז מן הנשים נכנסות להריון בתוך שנתיים מהנסיון הראשון - כך שזה כבר מוריד מהמתח והחרדה. גם אני מצטערת שחיכינו שנתיים ולא ניסינו מההתחלה, אך מה היה קורה אם הייתי נכנסת להריון כבר מהנסיון הראשון - עדיין למדתי באוניברסיטה וגם בעלי - וזה היה "הורס" לנו את התוכניות ובטוח שלא הייתי מסיימת את התואר. אנו צריכות להרגע ואז זה יצליח, אבל אני יודעת כמה זה קשה להירגע ולא לחשוב על זה. ואכן כבר לא כל כך נהנים מהסקס בימים שצריך 'לעבוד' על זה, וזה לא ספונטני וזה יכול להרוס קשר. מה שנשאר זה להשקיע ולפנק אחד את השני בימים שאין ביוץ. גם אני קיבלתי מחזור - אתמול וזה עוד אחרי חופשה שהייתי בטוחה שנרגעתי וזה יצליח הפעם, אבל לא! אין מה לעשות, ננסה עוד חודש ונקווה לטוב. קבלי חיבוק ענק ותמיכה מכל הלב כי רוב הבנות כאן במצב הזה. ב ה צ ל ח ה!

mayashu

New member
גם אני בשביעי...

לנסיונות כמובן. וכל שנותר לעשות הוא לגייס את כל הסבלנות שעוד נשארה לך, להיעזר הרבה בפורום המקסים הזה ובסוף (ואולי עוד הרבה קודם) יהיה טוב!

geni1

New member
גם אני במועדון השביעי../images/Emo4.gif

כמו שאמרו כאן - אין מה להצטער שחיכיתם , כי פשוט לא הייתם מוכנים אז להורות.

s h a a ron

New member
קצת שינוי במצב הרוח...

חזרתי עכשיו מרופא הנשים, ואת האמת, קצת מעודדת ואופטימית. שיתפתי אותו בפחדים שלי, ולטענתו אין טעם להכנס ללחץ בשלב הזה, כל עוד יש ביוץ (עפ"י מעקב הזקיקים), הוא אומר שזה עדיין בטווח הנורמאל, והוא לא רואה שתהיה שום בעיה. אז מצד אחד יכול להיות שהוא באמת מנסה לעודד (למרות שזה לא תפקידו..) ולשמור על אופטימיות באופק, אבל מצד שני, יש להם נסיון לרופאים, ולפעמים הם יודעים מה הם מדברים... אז בואו נהיה כולנו אופטימיות ונאמין שזה יקרה, כמו שאמרה צהלולים, הכל לטובה, ולכל דבר הזמן שלו. הזמן שלנו כנראה עדיין לא הגיע... אז עוד קצת סבלנות בנות אנחנו נעשה את זה !!!!

סנונית 1

New member
היי../images/Emo122.gif

אני יכולה רק לומר לך שאת ממש משקפת פה הרגשה שרובנו שותפים לה. אני באופן אישי הרגשתי שאת מדברת מגרוני ומביעה את מה שאני מרגישה. כתבת כל כך במדוייק את מה שעובר על כל אחת ואחת מאיתנו, תיארת בדיוק מדהים את הכאב , הפחד והאכזבה שלנו. לדעתי אם ניסית 7 חודשים הגיע הזמן לעשות את כל הבדיקות ולראות האם יש משהו לא בסדר ואם יתגלה כזה דבר אז תוכלי לטפל בו ולא להמשיך ולהתאכזב כל פעם מחדש ואת זה אני אומרת מניסיון. אז שיהיה בהצלחה שרון.

צהלולים

New member
שרון... ../images/Emo39.gif

מבינה מה את מרגישה... במקרים כאלה אני תמיד אומרת לעצמי ש- הכל לטובה!! יש מלאך ששומר עליך, והוא כיוון את זה כך שתתחילו לנסות בדיוק בזמן שהייתם צריכים... והתינוקי יגיע ברגע הנכון... כשהוא יגיע תשכחי מכל החודשים האחרונים, ותשמחי שהוא הגיע באמת כשרצית ולא בתקופה שאולי לא היית מוכנה. הרי אין לך באמת מושג מה היה קורה אילו... אני תמיד אמרת לעצמי - כנראה שככה זה באמת הכי טוב שהיה יכול להיות, כי יש מישהו ששומר עלי, ודואג לי... וגם אם זה נשמע קצת דבילי לפעמים - זה עובד! (לא מצליחה להתחבר לאייקונים כדי לשלוח חיבוק...)

s h a a ron

New member
שאלה בעניין בדיקת זרע

קודם כל תודה לכולכן, זה באמת מעודד.. אכן הרופא המליץ להתחיל ולבדוק אם ישנן בעיות, והפנה את הבעלול לבדיקת זרע. האם מישהו מהבעלולים שלכן עבר את הבדיקה? במה זה כרוך? מה הפרוצדורה? אין לו בעיה לעשות את הבדיקה, אך נראה לי שהוא קצת חושש, ואולי אצליח להרגיע אותו... תודה

תולו

New member
בדיקת זרע

הי, כן, הבעלול שלי עשה בדיקת זרע, וזה ממש לא נורא. אפשר להתארגן על ה"דוגמית" בבית, ופשוט להביא אותה למעבדה תוך שעה. אני ממליצה מאד על איכילוב, הם נחמדים ולא שואלים יותר מדי שאלות מביכות. זה עולה כסף, לא זוכרת כמה.

למעלה