זה מטורף

• פותח הנושא msn1
  • פורסם בתאריך

רן דהן1

New member
כל כך לא מגיע להם

שין קרוס אשכרה הוא ילד כולה בן 20 הוא היה כל כך שוחט שזה לא יתואר, וכבר הוא מת כל כך חבל ועלי בולאלה אחד השוחטים שיש וכבר נהרסו לו החיים

vigiman

New member
כוסעמקקק כוסעמקק חשבתי זה רק שמועות

שיין קרוס כל כך חבל עליו שאין לי מילים!, הבן אדם היה כל כך צעיר,מסכנה המשפחה, כל החיים לפניו והיה לו כישרון כזה נדיר בסקייט... יהי זיכרו ברוך.
אלי בואללה סקייטר מקורי ענק,בן אדם שנהנה מהחיים אני מקווה שלא קצת יותר מדי ומקווה מאוד שיהיה לו עוד לחיות,תחזיק מעמד! שלא תיהיה אבידה אפילו יותר גדולה לסקייטבורד. בגלל שטויות כמו רייסים על אופנוע...

msn1

New member
איזה אחד שהיה עד כתב את זה לפי מה

שהבנתי.. נוראי לגמרי איך שהוא מתאר http://www.diemkay.com/omfg.jpg ""Ali Boulala survived the accident that killed his good friend Shane Cross yesterday, but he’s badly injured. His skull is fractured in two places and doctors in Melbourne have placed him in a medically-induced coma to help him deal with the severe trauma. Although he’s stabilized, he still has a long way to go. Keep your fingers crossed and think good thoughts for Ali as well as his friends, families, and doctors."

matt hensley

New member
לאף אחד לא מגיע למות בשום גיל ../images/Emo16.gif

למרבה הקלישאה הבנאדם אשכרה נקטף בשיא..שחט בסקייט ומתח גבולות..אני בטוח שאם יצא לפליפ סרט בקרוב נזכה לראות עד כמה הוא היה מוכשר ומטורף... אשכרה כמו ג'ים מוריסון ואומנים שנקטפו בשיא שלהם ככה הלך לו שיין קרוס..אני בטוח שהוא יזכר כאגדה. ולבוללה אני מאוד מקווה שיצא מהמצב הקשה שלו ויבריא. שיין קרוס יהיה זכרך ברוך :(

רן דהן1

New member
דבר אחד לא הבנתי מכל הענין

למה האתר של פליפ לא כותב כלום, כאילו שתי טימניקים שלכם תנו להם קצת כבוד תכתבו משהו שם יזונות ... נ.ב עלי בואללה לא מת הוא בקומה ואני בטוח שהוא יקום מהקומה הוא ירגיש הכי חרא בעולם על זה שחבר שלו מת בגלל שהוא הסיע אותו. ריגשי אשמה לכל החיים.

matt hensley

New member
לא כתבתי שהוא מת...

ומקווה שהוא יצא מזה. בנאדם שתרם הרבה מכפי שניתן לראות עכשיו לסקייט בשנות ה90' המאוחרות.. ובנוגע למה שכתבת על האתר של פליפ-אני לא גולש שם הרבה אבל הוא מתעדכן בכלל? יש מצב שהם לא מעדכנים כדרך קבע את האתר ובגלל זה ככה..אני לא חושב שזה מתוך קטע של חוסר כבוד. למרות שבאמת צריך לעשות שם איזו מצבה וירטואלית לשיין קרוס מין פינה כזו...

הוא בקומה בכוונה

היה כתוב שהם נתנו לו תרופות כאלה שיכנס לקומה MEDACINE INDUCED COMA או משהו כזה כדי שהם יוכלו לטפל בו יותר טוב

msn1

New member
הרבה יותר מסתם ילד ריילים

http://media.411vm.com/wiggin/video/shanecrossrip.mov

dor jjj

New member
סירטון מדכא

נראה ממש בנאדם איכותי....... השאיר הרבה מאחורי...=[ R.I.P, R.I.P, R.I.P ,R.I.P, R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P.

yarinigaaa

New member
שיין קרוס?

שיין "נוזגריינד אל טורו מכה ראשונה" קרוס? =( אפילו שהוא מת צעיר הוא הספיק הרבה בחיים

master pedo 666

New member
חחחחחח

חוצ מהנוזגריינד באל טורו הוא לא ממש היה מפורסם =) לפחות עכשיו שיין לא ירכב יותר על מוטו קרוס חחחחחחחחחחחחחחח

The candle

New member
יופי של משחק מילים

לא תשמע זה טרגדיה באמת הוא היה עושה עוד הרבה דברים טובים בחיים שלו

למעלה