שיין קרוס כל כך חבל עליו שאין לי מילים!, הבן אדם היה כל כך צעיר,מסכנה המשפחה, כל החיים לפניו והיה לו כישרון כזה נדיר בסקייט... יהי זיכרו ברוך.
אלי בואללה סקייטר מקורי ענק,בן אדם שנהנה מהחיים אני מקווה שלא קצת יותר מדי ומקווה מאוד שיהיה לו עוד לחיות,תחזיק מעמד! שלא תיהיה אבידה אפילו יותר גדולה לסקייטבורד. בגלל שטויות כמו רייסים על אופנוע...
שהבנתי.. נוראי לגמרי איך שהוא מתאר http://www.diemkay.com/omfg.jpg ""Ali Boulala survived the accident that killed his good friend Shane Cross yesterday, but he’s badly injured. His skull is fractured in two places and doctors in Melbourne have placed him in a medically-induced coma to help him deal with the severe trauma. Although he’s stabilized, he still has a long way to go. Keep your fingers crossed and think good thoughts for Ali as well as his friends, families, and doctors."
למרבה הקלישאה הבנאדם אשכרה נקטף בשיא..שחט בסקייט ומתח גבולות..אני בטוח שאם יצא לפליפ סרט בקרוב נזכה לראות עד כמה הוא היה מוכשר ומטורף... אשכרה כמו ג'ים מוריסון ואומנים שנקטפו בשיא שלהם ככה הלך לו שיין קרוס..אני בטוח שהוא יזכר כאגדה. ולבוללה אני מאוד מקווה שיצא מהמצב הקשה שלו ויבריא. שיין קרוס יהיה זכרך ברוך
למה האתר של פליפ לא כותב כלום, כאילו שתי טימניקים שלכם תנו להם קצת כבוד תכתבו משהו שם יזונות ... נ.ב עלי בואללה לא מת הוא בקומה ואני בטוח שהוא יקום מהקומה הוא ירגיש הכי חרא בעולם על זה שחבר שלו מת בגלל שהוא הסיע אותו. ריגשי אשמה לכל החיים.
ומקווה שהוא יצא מזה. בנאדם שתרם הרבה מכפי שניתן לראות עכשיו לסקייט בשנות ה90' המאוחרות.. ובנוגע למה שכתבת על האתר של פליפ-אני לא גולש שם הרבה אבל הוא מתעדכן בכלל? יש מצב שהם לא מעדכנים כדרך קבע את האתר ובגלל זה ככה..אני לא חושב שזה מתוך קטע של חוסר כבוד. למרות שבאמת צריך לעשות שם איזו מצבה וירטואלית לשיין קרוס מין פינה כזו...
נראה ממש בנאדם איכותי....... השאיר הרבה מאחורי...=[ R.I.P, R.I.P, R.I.P ,R.I.P, R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P,R.I.P.