זה מטורף...!

זה מטורף...!

שמעו אני 24 וארבע שעות שומעת הגיים בויז אני כל הזמן חושבת עליהם כל השולחן שלי מלא דברים שלהם ..אני הכי לא יודעת כבר מה יש לי...! כאילו מה זה לא מטורף?!

צודקת...!

אבל עדיין כאילו אני מרגישה כאילו אני מאוהבת במישהו שאני מכירה כאילו זאת אותה הרגשה...(כל הזמן חושבת עלייהם...מדביקה דברים שלהם בכל מקום..!)..!

אצלי בכלל זה אובססיה זה מסוכן ה :

האהבה שלי עליהם. ואל אושריקוש בכלל .. זה מטורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

אדרררר

New member
חחחחחחחחח מאמי

גם אצלי זה ככה ואפילו מעבר לזה מה לעשות אהבה זאת אהבה :)

צודקת זה באמת מטורף..

גם אצלי זה ככה ואני מתחילה להישתגע אני שומעת את השיר שלהם ונירגעת אני חושבת שאני מתחילה להישתגע אם אתם מבינות אותי ...

OoנויoO

New member
ראסמייייי

בחיים שי נאי לא אהבתי זמרים או הערצתי בקטע של פורומים וזה...לדבר עליהם כל היום להיות באתרים שלהם לשמוע תשירים שלהם יענו כ=ל ה=ז=מ=ן זה לא מפסיק חחחח

המאמושש

New member
מאמי זה בסדר לכולם זה קורה..

ככה זה אצל כולם איך אפשר שלא מי שרואה אותם ישר נידלק..!!

נכון לכולם זה קורה..

אני גם חושבת עליהם כול היום גיים בוזי גיים בויז גיים בויז.........כול הזמן!..חחחחחח...

גמאני..

אל אהיתי בקטע של פורמים כול היום ליד המחשב ומוסיקה של אותם זמרים כול הזמן ולהוציא תמונות שלהם להיתאהב בהם וחלום עליהם ולחושב עליהם כול דקה ודקהה!!! זה קרה לי רק עם הבויז...חחח

כןןןן כןןן ברורר.. חח מטורף.. כנסיי

כןן גמאני ככהה..איןן זה ככה זה שאוהבים מישהו מושלם כזה.. את תמיד חושבת עלייהם נכנסת לפורום שלהם..אשכרהה כל היום הא?חחח זה כיףף במיוחד בפורום להיכנס ויש פה ילדות מזה חמודות באמת
כמה שנכנסו אליי הם מזה חמודות

KiSs KiSs KiSs

New member
אפפפפ...אצלי זה יותר נוראאאאא....

ואההה.....אני מ-א-ו-ה-ב-ת הם פשוט הטריפו אותייי....איןןןן....הם פשוט נכנסו לי לחיים וללב (ואנ'לא נותת להם לצאת משםםם...בחיים לאאא) יש להם ת'קישרון להטריף כל אחתתתתת.....קבלוווו: *כל השולחן שלי בביצפר מלא דברים שלהם...במיוחד של שרוניי :]] *כל היום שומעת ת'שירים שלהם, *מפנטזת עליהם (ושלא תדעו איזה פינטוזים) *כמעט שברתי לי טייפ כי השיר "אשמור את ליבי" התחיל לרטוט....(הוא נשרטט. ואהההההההההההההההההההההההההההההההההה) *רבתי עם החברות הנשמות שלי כבר כמה פעמים כי הם התעצבנו עליי שאני מדברת על החתיכים שלי כל היוםםםםם.... *ועוד....ועוד...ועודד....אנ'לא יפרט כי יקח לכם שנה וחצי לקרוא את הכל.. אוהבתותכןןן..(ומזדהה איתכן...) -כרמלו'ש-

למעלה