זה מחייב הודעה חדשה!

popikon23

New member
עוד קצת נוסטלגיה

מקווה שתתלהבו כמוני. הסבר לצעירי הפורום- ברחוב סומסום היו מידי פעם סרטונים ושירים , זה אחד מהם. מהקישור הזה תוכלו להגיע לעוד כמה קטעים. 12 פרות משה יצאו לפיקניק

glitter8

New member
חבל שהם לא שמו...../images/Emo10.gif

את הפרק שדיויד שר את רעמים וברקים...

romens

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!!!!!

וואי חחחחחחח אני לא יודע הקטע הזה כל כך מוכר לי!!!!!!!!!! איך את מוצאת את הדברים האלו???? אה? אולי את סוכנת סמויה מטעם חינוכית 11 ו 23 אה? ועכשיו אני אומר מזל טוב אוקי 1...........2...........3......... מזל טוסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכם שתיהיו מואשרים תמיד תחייכו לא משנה מה ( כמו בסמיילי שלי =] קפיש? =] ) שתצליחו בלימודים שתתחתנו ( זה מופנה אל שרית) ומה עוד.......... אמ............. אה כן!!!! שתמשיכו ותמשיכו ליהיות אתם עצמכם ואל תשתנו! אוקי ולסיכום מ-ז-ל ט-ו-ס-ט! נ.ב אני גם מאחל לכם גם את כל מה שהשאר יגידו =]

handlessman

New member
זה הכל מ-YouTube

זה לא בעיה למצוא, יש מאות כאלה...! וזה לא כ-ז-ה מצחיק... "עוגיה", "עוגיה"...

popikon23

New member
עומריקי זה לא מצחיק אותך כי

אתה לא נזכר איך לפני 15 שנה שרת את השיר הזה כל הזמן... אני והאחים שלי (לילך ועוד אח גדול) נקרענו מצחוק כשראינו את זה ואחי הקטן (בגילך) הסתכל עלינו במבט של 'מה יש להם??' אין כמו נוסטלגיה (איזו זקנה אני מרגישה עכשיו..)

romens

New member
אני לא יודע מה איתכם

אבל אני ראיתי אתמול כל הלילה " לילה לבן" בערוץ הילידים!!! וואי זה היה כזה טוב!!! היו סדרו תמפעם שידרו קטעים מארתור שלא נראו מעולם והיה הפג'מות!!! ואם בר דיברתם על נוסטלגיה אז הם עשו כזה תוכנית של חצי שעה על שמראים שם את כל המנחים ואז הכל התחיל וקטעים שמעלים זכרונות!! והייתי בכלל זה ער עד 5 וחצי בבוקר וישנתי רק חמש שעות אבל היה שווה את זה =]

handlessman

New member
מה שאני אוהב בקטע של נוסטלגיה...

זה בגלל שאני תמיד מקליט סרטים טוביפ שמשדרים בערוץ 2 וכאלה, אז כשאני רואה אותם אחרי כמה שנים אני מסתכל בפירסומות שיש באמצע וזה מצחיק לאללה

keren arbel

New member
היי שרית

מה נשמע? איך עבר יום הולדתך? בכל אופן , אני מחכה בקוצר רוח לתמונות... ומשום מה אני לא מצליחה להיכנס לפורום שלך בדאון... יש לך מושג למה? יום טוב לכולם

glitter8

New member
לקרן

הכניסה לפורום הזה היא מאד איטית...תחכי איזה חצי דקה, זה יעלה... סבלנות...

handlessman

New member
כן, במיוחד בזמן האחרון...

גם יש קצת בעיות עם ההעלאת הודעות... זה קורה לפעמים, בעיות עם השרת אנא ערפ, זה בדרך כלל נפתר אחרי כמה זמן...

keren arbel

New member
האמת שאני מחכה ומחכה...

ואפילו בסבלנות הייתי אומרת, ומשום מה לא עולה כלום... גורלי האכזר כנראה

popikon23

New member
גם אני לא מצליחה לשלוח שם הודעות

ולפעמים אני בכלל לא מצליחה לפתוח אותו

למעלה