מקווה שתתלהבו כמוני. הסבר לצעירי הפורום- ברחוב סומסום היו מידי פעם סרטונים ושירים , זה אחד מהם. מהקישור הזה תוכלו להגיע לעוד כמה קטעים. 12 פרות משה יצאו לפיקניק
וואי חחחחחחח אני לא יודע הקטע הזה כל כך מוכר לי!!!!!!!!!! איך את מוצאת את הדברים האלו???? אה? אולי את סוכנת סמויה מטעם חינוכית 11 ו 23 אה? ועכשיו אני אומר מזל טוב אוקי 1...........2...........3......... מזל טוסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכם שתיהיו מואשרים תמיד תחייכו לא משנה מה ( כמו בסמיילי שלי =] קפיש? =] ) שתצליחו בלימודים שתתחתנו ( זה מופנה אל שרית) ומה עוד.......... אמ............. אה כן!!!! שתמשיכו ותמשיכו ליהיות אתם עצמכם ואל תשתנו! אוקי ולסיכום מ-ז-ל ט-ו-ס-ט! נ.ב אני גם מאחל לכם גם את כל מה שהשאר יגידו =]
אתה לא נזכר איך לפני 15 שנה שרת את השיר הזה כל הזמן... אני והאחים שלי (לילך ועוד אח גדול) נקרענו מצחוק כשראינו את זה ואחי הקטן (בגילך) הסתכל עלינו במבט של 'מה יש להם??' אין כמו נוסטלגיה (איזו זקנה אני מרגישה עכשיו..)
אבל אני ראיתי אתמול כל הלילה " לילה לבן" בערוץ הילידים!!! וואי זה היה כזה טוב!!! היו סדרו תמפעם שידרו קטעים מארתור שלא נראו מעולם והיה הפג'מות!!! ואם בר דיברתם על נוסטלגיה אז הם עשו כזה תוכנית של חצי שעה על שמראים שם את כל המנחים ואז הכל התחיל וקטעים שמעלים זכרונות!! והייתי בכלל זה ער עד 5 וחצי בבוקר וישנתי רק חמש שעות אבל היה שווה את זה =]