זה מחזור זה?

זה מחזור זה?../images/Emo35.gif

לקחתי גלולות למשך שבועיים ואחרי שהפסקתי הופיע מה שחשבתי שיהיה מחזור. מה אומר לכם- אין כאבי מחזור (שכ"כ אופיינים לפוליציסטית שכמוני), והדימום, אם אפשר לקרוא לו כך, הוא פשוט מינימלי, כמה טיפות. האם אפשר להתייחס לתופעה הזאת כמחזור ולהתחיל להזריק גונלים?? מישהי חוותה מחזור שכזה לאחר גלולות??

יעל@

New member
בטא חיובית

אהבתי את השם... בדרך כלל מתחילים כשמתחיל הדימום הרציני והאמיתי. הכי הרבה שווה לשאול את הרופא. בדרך כלל יש יום או יומיים של הפרשות וכו´ ואחר כל מתחיל הדימום. בהצלחה, יעל

אחלה שם שבעולם

מחזור נספר מהשיטפון.... ברגע שזה הופך להיות דימום רציני, אז סופרים. תשאלי את הרופא שלך... הוא אמר לי את זה... ...
בהצלחה ותזכרי את התאריך שממנו את סופרת, כי 279 יום אחריו תהיי בבייבי אפרופו אוהבת זוהרה

מרב.

New member
לא נראה לי,

מחזור אמיתי צריך שיהיה בו דם אמיתי ואדום, כזה שאי אפשר לפספס בו. אני חושבת שבדיקת דם להורמונים תתן אינדיקציה על מצב הגוף, ואולי השערה לגבי מועד המחזור המשוער. שבת שלום יקירתי, מרב

רומי 007

New member
רונה החיובית עד מאוד

יכול להיות שזה רק היום הראשון? אז חכי עוד יום ותתחילי רק ביום הבא . אבל - כמובן - יתכן שכל המחזור יהיה די "יבש" כי אולי את בדיכוי. מנסיוני (המר) אחרי מחזור מסוג זה לא התפתחה לי הרירית מספיק כדי להחזיר מוקפאים אולם לפי מה שאמרת את הולכת על טיפול ארוך עם זריקות על כן יש מה שיגדל לך את הרירית והזקיקית באופן מלאכותי. נשמע לי שלא צריכה להיות שום בעיה. שיהיה לך המון המון המון בהצלחה ומשנה שם משנה מזל

לא ,אני לא בדיכוי. בבדיקת הUS

שעשיתי אתמול כדי לוודא שהציסטה מוגרה, הטכנאית אמרה לי שנראה שכבר התחלתי את המחזור. איך רואים כזה דבר באולארא סאונד? אפשר לסמוך על זה? אני צריכה היום להתחיל להזריק גונל, להתחיל?? HELP

רומי 007

New member
אני לא זוכרת איפה את

מטופלת, אבל אין לכם חובה להתקשר ביום הראשון של המחזור כדי לקבל הוראות וOK להתחלת הטיפול? כי אני הייתי באותה בעיה אתמול ואמרו לי להמתין יום אחד שהמחזור יתחזק ולכן אני מתחילה להזריק רק היום. אם את באסותא לא נראה לי שצריכה להיות בעיה להתקשר ולשאול שנית - גם בב"יח ממשלתי רגיל - יש רופא אחראי תורן. תתקשרי למחלקה ותשאלי מי הרופא - אם זה שם שאת מכירה מהIVF תבקשי אותו - אם לא - תבקשי שהמתמחה יתקשר לרופא IVF בכיר וישאל בשבילך. לא הייתי מתחילה להזריק ללא אישור. מצד שלישי - בעבר גם היה לי טיפול שלא הייתי בטוחה לגבי המועד ואח"כ הוסבר לי שכל עוד לא התחלתי להזריק לא נגרם כל נזק. הבעיה היא בהפסקות באמצע. הטיפול הוא יותר גמיש ופחות צמוד לפרוטוקול ממה שנדמה לנו.

וואי, איזה שאלה הפגזת לנו ../images/Emo5.gif

כששואלים אותי איך היה המחזור לפני שהתחלתי לקחת גלולות אני בשום אופן לא מצליחה לזכור. איך אפשר? זה היה בימי המכבים. ועכשיו אני מנסה להזכר איך היה המחזור בימי הגלולות
. מה שממש זכור לי הוא שלא פרנסתי בכבוד את או.בה (באמת נדמה לי שהם דיווחו אז על אזהרות רווח
). מה שאני חושבת הוא שאם לקחת גלולות רק שבועיים, ואצלך הרי יש רירית סרבנית משהו, יכול להיות שהיא לא צמחה מספיק בשביל שטפון, שיוגדר מעל לכל ספק כמחזור. ולמפרע אני שולחת כיפק היי לרירית ולזקיקים.
מרב

למעלה