זה מזעזע

זה מזעזע

מזעזע אותי שמשפחתו של אותו מחבל שנשא תעודת זהות כחולה תקבל קצבה מהמדינה שאת חילה הוא רצה לרצוח , לפי דעתי צריך לחוקק חוק שמשפחות של מחבלים בעלי תעודת זהות ישראלית לא יקבלו קיצבה כי לצערי יהוי כנראה עוד מחבלים כאלו, ואולי חוק שכזה ירתיע אותם וחוץ מזה למה שמהסים שאני משלמת יגיעו למשפחתו של רוצח

all

New member
זה גרוטסקי

אפילו מונטי-פיטון לא היו מגיעים לרעיון שכזה.

בגלל זה התקשורת הבליטה את זה כל כך

כדי שכולנו נראה את האבסורד שקיים לעיתים קרובות במדינה הזאת. ומאידך - במה המשפחה אשמה?.. אולי זה לא נשמע פוליטיקלי קורקט, וכנראה שבשום מקום בעולם משפחתו של רוצח על רקע לאומני לא תקבל קיצבה, אבל אם מסתכלים על זה ברצינות - לא סביר לחשוב שהאשה והילדים של הרוצח הם ששלחו אותו.

all

New member
זו כל הדילמה בכל הנושא של הדו-קיום

חלק מהם רוצים לרצוח אותנו, חלק מאיתנו רוצים לרצוח אותם. חלק מהם רוצים לחיות לצידנו בשקט, חלק מאיתנו רוצים את אותו הדבר. ועכשיו לך תנהל מלחמה! האבא מוציא M-16 ומרסס מחסנית בדרך פתח תקווה והילדים שלו מקבלים פיצויים הנלקחים ממסים ששולמו ע"י הפצועם השוכבים בבית-חולים. מצב ממש מסובך ,לא?

B.Shokor

New member
לפי דעתי,

אתם צודקים בכל מה שאמרתם (ובמיוחד ההודעה של שמיים כחולים), אבל למה שוב אתם מדברים בהכללה? לא בכל המשפחות מסכימות לשלוח את האב או את הבן לעשות פיגוע, וחוץ מזה אני מאמין שהחלק הגדול יוצא בלי שהמשפחה תדע.

למעלה