זה מזעזע !!!

_רונן_

New member
זה מזעזע !!!

בדיוק נכנסתי לאתר שבו יש תמונות של התינוקת שלהבת שנורתה השבוע. אני כבר לא יודע ממה להזדעזע : מעצם פירסום התמונות או מהירי המחריד של חלאות האדם האלו.

נכון מזעזע - אבל זאת המלחמה

היום המלחמה שלנו אינה רק עם נשק מול נשק היום המצחלמה הינה גם על דעת הקהל העולמית!!! הערבים כל הזמן מציגים את המתים שלהם ומסיתים את דעת הקהל העולמית נגדינו. אני לחחתי את התמונה כתבתי הסבר קצר האנגלית ושלחתי אותה לכל מי שאני מכיר בחול. רבותי זאת מלחמה!!!! ואין מה להזדעזע במלחמה כמו במלחמה!!! תזכרו כולנו חייבים לתרום מה שאנו יכולים מהנקודה שבא אנו נמצאים. שלכם, סגול

צפרדעית

New member
נורא ואיום

למרות המראה המזעזע והצער הנוראי על חיים קטנים שנלקחו (ולמרות שיהיו רבים שיתנגדו לדעתי) אני חושבת שהתמונה הזאת פשוט משקפת את המציאות בה אנו חיים. פרסום התמונה עד כמה שהוא כואב הוא הכרחי <לדעתי> (להזכיר לכם שתמונת הילד בעזה כמעט ונבחרה לתמונת השנה?) זה לא שאני תומכת בדעה של משפחת הילדה לא לקבור אותה אבל תחשבו על זה: לא כדאי שכולם בעולם ידעו??? כואב מצמרר נוראי אבל אמיתי <חיים נלקחו... והחיים ממשיכים...>

_רונן_

New member
עם זה אני מסכים

עם כל הצער והכאב הגיע הזמן שבעולם יראו שלא אנחנו הרעים כאן. והדרך היחידה היא לזעזע בדרך הכי בוטה. תמיד היינו חלשים בהסברה.

למעלה