זה מזה לא קשור...

the sofa city

New member
זה מזה לא קשור...

מישהו פה מכיר את השחקן jason mewes??? משחק dogma וב- jay and silent bob strike back. אם אתם מכירים ויודעים עליו דברים האם אתם יודעים אם הוא יצא מהכלא???

ב.ן.נ.ת.ן

New member
מהההההההההההה?

איזה כלא בראש שלך?... לאחרונה התפרסמו שמועות שהוא נמצע בדירתו חסר רוח חיים כתוצאה משימוש יתר בסמים נרקוטים אך זאת רק שמועה, והוא עדיין חיי ובועט החתימה שלך הזכירה שיר טוב של From Autumn To Ashes, "קח אותה לחנות המוזיקה" (Take Her To The Music Store) ויש סיפור מצחיק מאוחרי השיר, הציטוט בהתחלה: "You break my heart into a thousand pieces, and you say it´s because I deserve better?" זה מדוסון קריק!
מפרק מספר 42, העונה לשם Promicide פייסי אומר לג´ואי החמודה והתמימה שמגיע לה יותר טוב ממנו, והיא עונה לו בתשובה "אתה שובר את ליבי לאלפי חתיכות וטוען שזה בגלל שאני ראויה ליותר טוב? Just... leave me alone." *סניפ*...

the sofa city

New member
הוא היה בכלא

יש לך איזה אתר שכתוב שם דברים כדי שאני ידע? או כתבה? ומה אתה מלחיץ אותי אני אוהבת אותו אל תגיד לי שהוא מת ואז תגיד שהוא חיי!!!!!!!!!!!!!!!

the sofa city

New member
ב2003 יוצא לקווין סמית סרט חדש...

קווין סמית הוא המפיק של כול הסרטים של ג´יי ובוב וג´יי ישתתף בו Jersey Girl Theatrical Release Date: 2003 (Limited) CAST Ben Affleck Joey Lauren Adams Jason Mewes George Carlin Jennifer Lopez Liv Tyler Jason Biggs Director: Kevin Smith

HandsomeDevil

New member
אה הא!

אז אני לא היחיד.. רואים?! ו.. אם אתה כבר מבין בעניין, יש לי שאלה: איך זה שבעונה הראשונה יש 16 פרקים, ובלינק ששיגרת כתוב שפה מדובר בפרק 420.. זה לא הגיוני! הריי שבעונה הרביעית ג´ואי ופייסי היו ביחד, וזה לא הגיוני, כל הקטע של קפיצת הפרקים הזאת..יש פה איזה בלבול בספירת הפרקים! שמישהו יסביר לי!

למעלה