זה מותר?

DEATHRUCTION

New member
זה מותר?

יש לי שיר אתם יכולים להגיב עליו+ למי שיש לנסות לתת לו שם? war and destruction are filling the earth Civilians are dying because their faith If you our believe stop this war Bring on us peace we don’t want war any more The location was hear and their mission was clear They destroyed our faith and bring on us fear We have given u trust and our believe have lost So where did u been when they turn us to dust Hi, the one that sitting tall In your hall you saved But u never hear our call ´we need u to make justice We need u to control We need your power hear before the world explode Be our savior And show us the road And show us the way to save our world ´we are look for guilty we search our sin We are trust in u where did u been We fight for u we fight to your faith So come down hear and fight until death The location was hear and their mission was clear They destroyed our faith and bring on us fear We have given u trust our believe have lost So where did u been when they turn us to dust Hi, the one that sitting tall In your hall you saved But u never hear our call ´we need u to make justice We need u to control We need your power hear before the world explode Be our savior And show us the road And show us the way to save our world

Superdror

New member
אני לא יודע אם זה מותר או

לא וזה לא מעניין אותי, זה אמור לעניין את מנהלי הפורום בכל אופן, מילים קצת כבדות,יותר מידי הרס ומלחמות בשבילי ואני לא מצליח להתחבר לזה ודרך אגב: where have u been :> ולא where did u been :>

DEATHRUCTION

New member
אתה האח של המנהל וגם אתה דיי מעורב

פה- טוב לא משנה! אם הייתה מבין קצת תמילים הייתה רואה שהם נגד הרס ומלחמות! ותודה!

Superdror

New member
קודם כל אל תזלזל

באנגלית שלי, אני לא יודע מה הרמה של האנגלית שלך ואתה לא יודע מה הרמה של האנגלית שלי ומן הסתם לא מן הראוי שתזלזל. נכון, לא התעמקתי בשיר שלך(אני מודה בזה) ואולי זה הגורם לכך שאיבדתי את הכיוון מעט,כשקראתי שוב ראיתי את השורות הראשונות שכבר מראות את הכוונה לאנטי-הרס וכאלו.... בפעם הראשונה רק "רפרפתי" בין השורות וראיתי "וואר" "אקספלוד" "דיסטרוקטיון" שגרמו לי להבין את השיר נכון. והעובדה שאני אח של המנהל לא אומרת שאני מנהל את המקום, לא אני כתבתי את החוקים פה ואני אפילו לא קראתי את עמוד הפתיחה אם זה משנה לך, אני לא מוחק פה שום הודעה ולא חוסם פה אף אחד, למרות שאני נגיש לעשות זאת.

DEATHRUCTION

New member
דבר ראשון לא זלזלתי אנגלית שלך רק

אמרתי שהשיר לא מדבר על הרס! וחוץ מזה השאלה אם זה מותר הייתה מופנית למנהלים או למישהו שיודע את התשובה! למה ענית עליה בכלל?

alter ego1

New member
יאללה בproof reading:

civilians are dying because of their faith the location was here they destroyed our faith and brought upon us fear so where have you been when they turned us to dust Hi- high? but you never heard our call we need you to take control we need your power here before the world explodes we look for guilt, search for our sins we trust in you, where have you been we fought for you, we fought for our faith so come down here and fight to the death . . . המילים שלך? ניסיתי לתקן כמיטב יכולתי, אבל חלק מהשורות לא היו מובנות לי במאה אחוז, אז לא תקנתי.

DEATHRUCTION

New member
תןדה! הבאתי למורה שלי לאנגלית לתקן

והיא סימנה לי בערך אותן שגיאות אבל תודה בכל מקרה, וכן המילים שלי!

crovee

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי ת´מילים. כל הכבוד. היו פה ושם טעויות אבל תיקנו אותן. אמממ... אם אני אצליח לחשוב על שם אני אודיע. קיבלת 5 :)

Kuki Master

New member
איפה אתם משחקים כדורסל?

אני גפ רוצה לבוא!...מזמן לא שיקחתי כדורסל בצורה נורמאלית...אשמח אם תגידו לי איפה...

DEATHRUCTION

New member
חכה שתשמע את השיר עצמו! רק לידע

כללי- את המילים רשמתי על השיר לא להפך!

Meselfoh

New member
זה אסור

אסור לטעות ככה באנגלית יא בטטה לא גזעית! קודם תלמד אנגלית אחכ תכתוב שירים עם כאלה מילים "מסובכות"

למעלה