זה מוקדש לדרור

roimc

New member
זה מוקדש לדרור

וגם לערן כי אני אוהב אותם. אבל לדרור במיוחד כי קודם התבשרתי שהילד מצונן וסיים כבר 3(!) גליליי נייר טואלט ביום אחד. אז אני מבקש מכולם להתפלל שדרור שלנו יחזור לעצמו מהר ככל האפשר.

eranmc

New member
איזה מפחיד לראות את מראיה ככה

וכן אני חולה על השיר... תודה רועי, זה לא ישנה את המצב, אתה עוד מעט ברשימת ה"מוגבלים" - המשך יבוא. ובן דודה דרור, תיהיה בריא, ותפסיק עם החזרים האלה כל הזמן, תראה מה זה עושה לך.

KING OF POP

New member
תודה לכם מקרב לב

אני שוקל לתבוע את הורי על חוסר איכפתיות אמרתי לאמא שלי שאני לא יכול יותר להיות מצונן ככה אמרתי שאני חייב שהיא תקנה לי כדורים נגד הצטננות אבל לא, היא לא עשתה כלום בשבילי בטענה שמחר אולי נקנה. ערן ורועי, אתם העדים שלי במשפט.

roimc

New member
איך אפשר לא להרגיש לליבו של הילד?

אני רוצה להרים פרוייקט "דרור-תרום" שבו כל אחד ממשתתפי הפורום שבאמת אוהב את מאריה יתמוך בו! הרי כולנו יודעים שאם מאריה הייתה יודעת מה עובר על דרור, היא הייתה מיד מאמצת אותו ל-Camp Mariah ומשתפת אותו בקליפ של Always Be My Baby אבל לצערנו מאריה לא יודעת על קיומו של חברנו האומלל ולכן נצטרך אנחנו להרים ת´כפפה. (דרורי אנחנו יודעים שאתה לא כושי אבל בכל זאת מאריה תשמח לראות אותך שם). כולם להגיב להודעה הזו בחתימת שמם הפרטי ולהביע את הנכונות לעזור לדרורי המסכן... רק ככה נמצא לו תחליף ראויי לבית... ודרור ברור שנעיד לטובתך במשפט.

KING OF POP

New member
הלוואי שמריהא הייתה מאמצת אותי

כמו שהיא אימצה את מיצי בקליפ SWEETHEART

roimc

New member
ראש כחול... תראו איפה דרור רוצה

שמאריה תשים אותו...

eranmc

New member
איזה עולם, אני לא חולה ואמא שלי קנת

קנתה השבוע ב 200 שקל כדורים! אני מרגיש כמו בית מרקחת! לא פלא שבכיתות ז-ט היו לי 70% העדרויות - היא הכניסה לי בראש שאני חולה.

וסל

New member
טוב בכיתה ז-ט היו לך העדרויות

אבל עכשיו אתה גברבר חסון בכיתה י"א ואתה בריא כמו שור בדיוק כמו שאני אוהב את הגברים שלי!תחזיק מעמד אני בא ומביא לך ויאגרה בשווי 200 ש"ח כדי שנוכל להתפרע!ואני מבטיח לשים לך את הדיסק הראשון ברקע כי אמרת שאתה אוהב את השירים שלו!נקווה שתתן לי גם 5 כוכבים כמו שנתת לשירים בדיסק!ותעשה לי טובה-תתלבש כמו מאריה לחפני שאני מגיע לב"ש!תודה

roimc

New member
חחחחחחחחחחחח מה?????????????????

ערן במקומך הייתי צורח: אונס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eranmc

New member
חחח

טוב חבר´ה וגל במיוחד, מצטער על תגובתי הראשונה, הבן אדם סחף אותי להתנהגות רעה. וכן אני לא צריך ויאגרה.

למעלה