זה מול זה

הדמר

New member
זה מול זה

הכללים: אני מעמידה 2 דמויות השוות בתפקידם להתמודדות זה מול זה אין נקודות ואין מנצח פשוט כתבו יתרונות של X על Y. לדוגמא: מק מול גריסום כתבו יתרונות של מק על גריסום ויתרונות של גריסום על מק

הדמר

New member
והשבוע...................

בראס מול פלאק. ואגב אני אשמח אם מישהו ישלח את החבר'ה של מיאמי, (ז"א חוץ מהורשיו שאני יודעת מה בדיוק שלו) ויאמר לי מה התפקיד שלהם, (בהשוואה נגיד ללאס וגאס, גריסום=הורשיו וכו')

Sensorium

New member
הם דומים ../images/Emo6.gif

לא יודעת הם תמיד הזכירו לי אחד את השני. שניהם 'צנועים' כאלו, עושים את העבודה למען הצדק XD קשה לי להחליט מביןשניהם

CSI לנצח

New member
השוואה מיאמי =ווגאס...

גריסום=הורישיו שרה=קאלי ניק=אריק ווריק=ראיין סופיה= נטליה המנתח גופות שאיןלי מושג מה שמו= אלכס בראס=טריפ(?)הבלש השמן הקירח הזה... טוב.. כל זה רק נראה לי, עשיתי לפי מה שאני חושבת.. כי אני לא רואה ממש הרבה ווגאס...כאילו, מעונה 7

אווווווווווווווווווווו זה טוב...

לפי דעתי פלאק הרבה יותר הטוב מבראס. פלאק יכול לרוץ מהר יותר, וככה לתפוס פושעים וזה כבר קרה.. זה נותן לו לעשות את העבודה בצורה הטובה, המהירה, והיעילה ביותר. הוא נראה טוב, הוא חריף, הוא זקיף וחד וחלק כזה. הוא צלול ונחוש בכל דבר שהוא עושה. בראס לעומתו, שמנמן שבקושי יכול לרוץ, זה גורם לו לעשות את עבודתו בעצלתיים, וכמעט בלתי אפשרית. הוא מכוער חחח.. והוא נראה כמו גמל כשהוא לועס מסטיק [ומישום מה זה מה שהוא עושה כל הזמן..] הוא כל הזמן נראה מסטול כזה, עייף.. כאילו אין לו כוח בכלל להיות בלש, וכאילו הוא עושה טובה למישהו שהוא שם. והוא כזה אהבל לא יודע
זה הדיעה שלי

הדמר

New member
ואני אענה לעצמי

בגדול אני מסכימה עם יוני , פלאק יותר אקטיבי בחקירות לעומת בראס, מצד שני יש לבראס הרבה יותר נסיון. מצד שלישי אם אחד שנראה כמו בראס היה חוקר אותי הייתי אומרת לעצמי את הזקן הזה בטח אפשר לסדר בקלות, הוא נראה קצת מעופף, מצד רביעי, אם אחד כמו פלאק היה חוקר אותי הייתי אומרת לעצמי שאחד כזה צעיר בטח לא מבים כלום מהחיים שלו,... ולכן.... זו בכל מקרה לא תחרות ביניהם אז אני לא מכריעה.

קייל XY.

וברור שבראס! יתרונות? פלאק הוא אמנם יפיוף שחבל על הזמן אבל פלאק הוא פשוט ציני,בראס חמודי ומצחיק והוא רציני,יש לו ותק בעבודה,לא חייבים להיות חתיכים ומושלמים כדי למצוא חן בעיני מישהו,בראס תמיד היה לו חוש הומור עם חשודים,"היידי היידי הו", ללא ספק-בראס

MeItOsH

New member
פלאק.

בראס חמוד והכל..אבל ניו יורק תמיד תהיה אצלי בעדיפות ראשונה ואני פשוט מתה על הדמות של פלאק.הוא ..הוא..פשוט פלאק..
ואחרי פרק 11 בעונה רביעית [שאני עדיין בסרטים ממנו] אני ממש ממש ממש אוהבת אותו! הוא ולינדזי היו פשוט קרועים ביחד. הוא מצחיק כזה..ולא כבד ..וזורם..וחבר טוב של דני..

למעלה