זה מוזר

LIOREDEN

New member
זה מוזר../images/Emo4.gif

אתם תמיד מדברים על פיונה אפל אבל אני בכלל לא מכיר אותה ובכלל לא שמעתי עליה, אולי זה בגלל שהיא כבר לא שרה או שהיא היתה מפורסמת בשנות ה-90
. תוכלו לספר לי עליה ועל המוזיקה שלה כמה דברים שאני אוכל אולי להכיר אותה קצט יותר ואדע על מה אתם מדברים
. (אני מהאנשים האלה ששומעים רק דבר אחד
במקרה שלי זאת אלניס)

gggrrr

New member
פיונה

חוץ מזה שהיא יפיפיה היא זמרת מאוד מוכשרת היא שרה בסגנון שבין ג'אז לרוק ומוזיקה שחורה והדיסק החדש שלה כנראה יצא בחודשים הקרובים

gggrrr

New member
הדרך הכי טוב להכיר היא

לשמוע שיר אני ממליץ על:love ridden,limp,criminal,fast as you can או החידוש הענק across the universe

j u n k

New member
פיונה אפל

היא מהזמרות שלא מכירים דרך האם טי וי (למרות שראיתי פעם את FAST AS YOU CAN באיזה 4 בבוקר), ,היא מהזמרות שצריך לחפש ,מה שהופך אותה להרבה יותר מושכת לטעמי, כי ברגע שמוצאים אותה מרגישים בבית.היא פשוט מדהימה. בארה"ב היא מצליחה מאוד, ונחשבת לזמרת "איכות", בארץ היא צוברת תאוצה לאט ,לאט אבל בדרך המלך. אלבום חדש יוצא בקרוב מאוד...טפו טפו. כמה שאני חיכיתי. את החידוש שלה ל across the universe ו leaving on a jetplan דווקא לא אהבתי במיוחד. אבל השיר שגרם לי להתאהב בה היה ללא ספק Limp ,שהוא גם השיר שפירסם אותה, חוץ מהשיר הזה ,אני ממליצה גם על sullen girl שלא נראה לי נמצא ברשימה של grr (סחטיקה על הניק האופטימי
) זהו, מוזמנת לפרט יותר את שאלתך מפני שאפשר להגיד עליה עוד הרבה דברים

gggrrr

New member
../images/Emo62.gif

סחטיין על הסחטיק אבל לא ידעתי שיש משמעות לכינוי שלי. אני אשמח עם תסבירי לי נ.ב אני די חולק עלייך בקשר לsullen girl

j u n k

New member
וואלה

אני אסביר לך דבר אחד, החברה הכי טובה שלי היא אמריקאית וכל פעם שהיא מעוצבנת ,היא שולחת לי הודעה בה כתוב grrrrrrrrr u do the math
בקשר ל sullen girl ,הייתי בטוחה שזה מהשירים שלא ניתן לחלוק עליהם,הוא פשוט שיר חזק, עם לחן מדהים, והקול שלה שם לא יכול להשמע טוב יותר....זה שיר המדבר על האונס שלה. אבל כל יום מגלים דבר חדש, על טעם וריח אין מה להתווכח.

gggrrr

New member
כל ההבדל הוא ב-

ggg זה נותן לזה משמעות אחרת לגמרי. לא שיש לי מושג מה היא

Not The Doctor

New member
חח אני כלכך מבינה אותך

ונראה שעם זה יש לנו גם טעם מאוד דומה (בקשר להודעה ההיא על ND ופינק) אז פיונה אפל היא זמרת שאין לה קול (או שבעצם כלללל הקבצים שלה בקאזא דפוקים!!) ו...השירים שלה לא מלווים במנגינה, אבל הם ממש יפים!
וזהו! xox NTD.

Not The Doctor

New member
אופס! סליחה, תיקון טעות...

פיוונה אפל היא זמרת חסרת קול ואין בשירים שלה שום מנגינה (או שכל הקבצים של השירים שלה בקאזא דפוקים לגמרי...) אבל בסך-הכל שירים ממש יפים! xox NTD.

gggrrr

New member
אין לה קול?

לפיונה יש את אחד הקולות עם הכי הרבה נוכחות ורגש שאני מכיר לפחות. ושוב-על טעם וריח......

Not The Doctor

New member
לא, אני לא מתכוונת "אין לה קול יפה"

אני מתכוונת שאין לה קול בכלל! או שהרמקולים שלי לא רוצים להשמיע לי את הקול שלה... xox NTD.

j u n k

New member
פשש זה חדש...זמרת בלי קול ../images/Emo13.gif

כנראה שזה הקובץ

!!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אוו על זה אני חייבת להגיב! פיונה אפל...אחח... אני לא יכולה לתאר במילים כמה שאני אוהבת את הבחורה. היא פשוט נותנת המון השראה, הדיסקים שלה במערכת שלי 24 שעות ביממה (:) לצערי הרב מעט מאד אנשים מכירים אותה בארץ, לפחות עד עכשיו, מלבד זה שאני דואגת להכיר אותה לכל בן אדם שאני פוגשת, בזמן האחרון יוצא לי להכיר בעוד ועוד אנשים שהשם "פיונה אפל" אומר להם משהו! בינתיים, כמה טוב שיש את האנשים בפורום הזה שיודעים מהי איכות (; אזז אני חייבת להמליץ על כמה שירים..למרות שכל שיר שלה מומלץ, כולל הקאברים. אז השיר Get Gone מהדיסק השני הוא אחד השירים שאני לא יכולה לא לשמוע אותו כשהדיסק במערכת, אני שומעת אותו כל יום גם לפני השינה . עוד שיר טוב, מהדיסק הראשון Sleep to dream. אני גם אוהבת את Never is a promise ...הפסנתר...אחח טוב, קשה לי ככה...פשוט תכנסי לכאן :http://www.alwaysontherun.net/fiona.htm אני גם ממליצה לקרוא כתבה מצמררת ..הכתבה הזאת משכה אותי לפיונה. http://www.geocities.com/HotSprings/Spa/9155/fiona.html (תכינו את עצמכם נפשית ) ): והנה קורות חיים אם את מעוניינת לשמוע עוד פרטים עליה: http://www.mooma.com/Biography.asp?ArtistId=81

כבר אמרו הכול על פיונה

אני רק יוסיף ששמעתי את המופע אנפלגד שלה וגם הופעה שלה מניו יורק והיא גם חיית במה לא קטנה

בע /:

פשוט אני מנסה כבר המון זמן להוריד את האנפלאגד והקאזה לא מוצא לי.. הוא מצא לי רק 3 שירים ... /:

למעלה