זה מה שכתבתי ב- 26/11/07 והתוספת של היום (-:

זה מה שכתבתי ב- 26/11/07 והתוספת של היום (-:

זה מה שכתבתי בנובמבר השנה: לך אהובתי - האשה של חיי איך זה שפתאום נכנסת לחיי - כאישה של חיי איך זה שבזבזתי כל כך הרבה שנים בלעדייך. שמחה שלפחות כיום כשאני באמצע שנות הארבעים, גרמת לי להבין עד כמה אפשר לאהוב, לרצות, להרגיש, כמיהה.... מודה על היום שהתוודאנו אחת לשניה יום שממנו והלאה הלכה והתגבשה לה אהבת חיים, אהבת אמת כל כך עמוקה וכפי שהגדרת: כל כך סוערת...... לא כל יום מרגישים אהבה שנדמה שאפילו בספרי הרומן הרומנטי לא יכולים לכתוב בעוצמה עזה כאהבתינו. לא כל יום מרגישים כל כך מאוהבים ונאהבים. ליבך וליבי - כאחד הם. נפשך ונפשי - אחת היא. לא האמנתי בחיים שיש בי כל כך הרבה אהבה ואף אחד לא יכול לומר עלי שאינני אדם חם ואוהב מאז ומתמיד אך לא ידעתי עד כמה אהבה חבויה היתה טמונה בי - עבורך אהבתי. מחכה ליום שכל לילה ארדם לצידך. מחכה ליום שכל בוקר אתעורר לצידך.......................... וזה מה שאני כותבת היום, לשימחתי: סוף כל סוף הגיעו להם הבקרים שאני נרדמת לצידך ומתעוררת לצידך כמה שציפינו לכך, כמה שהכמיהה לכך גברה וגברה כל יום והנה זה קרה וזה כל כך מדהים כפי שציפינו שיהיה להתעורר עם נשיקת בוקר מימך, זה החלום שהתגשם וכל כך קשה לי להאמין שזה אכן קורה ולא אתעורר מהחלום הנפלא הזה. וכפי שצביקה פיק כתב: לפעמים חלומות מתגשמים....... אוהבת אותך בלי יכולת תיאור עד כמה

תיקון

כשהתחלתי בכתוב בבוקר היה לי את כל הזמן שבעולם, ופתאום שיחת טלפון זירזה אותי מאד והוציאה אותי מהריכוז, רוצה לתקן את טעותי. תיקון: סוף כל סוף הגיעו להם הבקרים - צריך להיות: סוף כל סוף הגיעו להם הלילות שאני נרדמת לצידך והבקרים שאני מתעוררת לצידך.....

LeeTom

New member
../images/Emo140.gif

כל כך מרגש וטעון באופטימיות! בהצלחה לכן בנות בדרככן החדשה ומי ייתן וזוגיותכן תלבלב ותאריך ימים!

princhipeta

New member
עושה כיף גדול בלב!

פתאום מגיע בנאדם שמראה לך עד כמה אתה יודע לאהוב. מקסים!

למעלה