זה מה שיצא..

GeminI joe

New member
זה מה שיצא..

משאית. אז פגעה בי משאית. כן כן. איזה סמיטריילר ששוקלת 60 טון באורך 20 מטר. מטורפת ממש. ואת יודעת מה היה ממש מה מוזר? הזמן, הוא לא עצר. הוא אפילו לא האט קצת את עצמו בכדי לתת לאירוע הזה משמעות. לא ולא. את יודעת מה, עכשיו כשאני חושבת על זה, הוא אפילו האיץ. כאילו אומר שייגמר כבר, את לא כזאת חשובה. תעלמי כבר שנוכל לשטוף. לשטוף את המוות שלך במים וסבון גם ונסיים את הסצנה המאוד הירואית הזאת. נחזור לשיגרה. הלוואי ותפגע בי משאית. הלוואי שלא יעצור הזמן בכדי שאני לא ארגיש את הכאב. הלוואי ויישתפו אותי במים. שיתיזו עד שלא ישאר עוד זכר לחיים שהיו בי. פעם, לפני שפגעה בי משאית..

../images/Emo204.gif

ממש אהבתי. מאד מיוחד. האם ההקבלה למשאית היא בעצם הפגיעה של האהבה?

GeminI joe

New member
אממ

האמת היא שיש יותר מזה, חח את באמת רוצה ניתוח מעמיק יותר? ארוך......... :)

GeminI joe

New member
טוב אז מאיפה מתחילים..

טוב, אז הקטע הזה הוא על אהבה שנגמרה לא מזמן ואני בעצם בחרתי לסיים אותה (בדרך לא דרך) ובלי הרבה מחשבה. אממ המשאית שהיא בעצם הדימוי לפגיעה, להבנה שלי שזהו, שנגמר. הקטע השני הוא בעצם "האני הציני" שבי, שופטת את עצמי על הזמן שעבר (חודש +) עד שהכאב הזה פגע בי ועוד הבאתי אותו על עצמי, ובכלל טענות כלפי וכלפי ההתנהגות שלי שזה בעצם מגיע לי הסיום מסמל יותר רצון או את ההרגשה שלי כרגע שאולי כאב פיזי יגבור על הכאב הריגשי, כאב שהבאתי על עצמי.. אממ וזהו בקצרה אני מניחה הרבה זמן לא כתבתי ("ברגעים שטוב לי..") אז כיף לכתוב ועוד לקבל תגובות אז תודה :) שירה, S.K

Lowpro3

New member
../images/Emo39.gif

קטע חזק עמוק מאוד.. גם אני הייתי צריכה לקרוא שוב ושוב..ושוב התכבדי אותי בהסבר פרטי

למעלה