זה מה שיצא לי .......

black ross

New member
זה מה שיצא לי ........./images/Emo7.gif

מתמסרת לכאב הזה מתוך חוסר היכולת להילחם בו מתמסרת לדמעות האלו מתוך חוסר היכולת להחזיק אותן בפנים מתמסרת לשתיקה הזו מתוך חוסר היכולת לצרוח אותך החוצה מתמסרת לחושך שעוטך מתוך חוסר רצון לעמוד באור ואילו רק יכולתי לבחור למה להתמסר........ הייתי בוחרת להתמסר לזרועותייך

בת ה י ם

New member
../images/Emo24.gif חזק ..

כמה שזה באנלי.... בל הזמן יעשה את שלו ואת ילדונת היי חזקה

black ross

New member
בנאלי או לא..........

אני יודעת שלזמן יש נטיה להעביר דברים........... אבל מה קורה כשאת לא ממש רוצה להעביר אותם...... כי להעביר אותם פירושו לוותר ?

black ross

New member
סיפור חיי........

חוסר הברירה הזה הפך לעניין של קבע בחיים שלי ...... כמעט כל דבר שעשיתי בחיי נעשה מתוך החוסר ברירה הזאת.... אוף, כמה שאני שונאת את המושג הזה " חוסר ברירה"..... למען האמת תמיד יש ברירה אבל אף אחד לא יכול להבטיח שהברירה היא אכן טובה .......... וכן אני רווקה

בת ה י ם

New member
תעצרי רגע.......לחשוב בכנות

לא איתי, עם עצמך......תשתדלי להיות אוביקטיבית (במידת האפשר) את חושבת שתוכלו לממש את הזוגיות הזו ? לא זוגיות בהחבא.... זוגיות על כל המשתמע ממנה????????????

black ross

New member
תמיד יש אופציה......

שהוא יתגרש....... אבל אני חושבת שגם אם הוא יתגרש הוא מגיע עם מטען .......

בת ה י ם

New member
יתגרש.........

עד ש..... אם אולי וכאשר... ועד אז את תהיי בממתינה ? ואם פתאום תתנפץ לך הבועה והוא יחליט שהוא לא מפרק את התא שלו ?? תתפכחי ויפה דקה אחת קודם.

black ross

New member
ולמען האמת........

זה הכיוון שהוא חותר אליו לשנינו ברור שלבנות קשר תוך כדי הנישואים שלו זה לא בא בחשבון והוא כבר החליט להתגרש ללא שום קשר להיכרות שלו איתי אבל............. תמיד יהיה את החלל הזה שאני לא אוכל להיכנס לתוכו החלל הזה שמקשר בינו לבין אישתו

למעלה