זה מה שהיה

giloni

New member
זה מה שהיה

Genesis 1. Dusk, Trespass, 1970, track 5, 4:15 2. the musical box, Nursery crime, 1971, track 1, 10.24 3. Supper's ready, Foxtrot 1972, trak 6, 22.58 4. Dancing with the moonlit knight, Selling england by the pound, 1973, track 1, 8.02 5. The Lamb Lies Down on Broadway 1974, track1, - 4:55 ואפילו מצאתי זמן לסידורים בזכות Supper's ready
יקי

giloni

New member
וזה מה שיהיה

אני פשוט לא יכול להתאפק - התכנית הראשונה ברדיו הישראלי מזה 2000 שנה, המוקדשת כולה ל Strawbs. BENEDICTUS - Grave new world קטע הפתיחה הבומבסטי ביותר שיכולתי לחשוב עליו THE MAN WHO CALLED HIMSELF JESUS - Strawbs 1969 JOSEPHINE, FOR BETTER OR FOR WORSE - Dragonfly 1970 MARTIN LUTHER KING'S DREAM - Just a collection... 1970 WITCHWOOD - From the Witchwood 1971 THE FLOWER AND THE YOUNG MAN - Grave new world 1972 TEARS AND PAVAN - Bursting at the Seams 1973 HERO&HEROINE - Hero&Heroine MIDNIGHT SUN - Hero&Heroine 1974 GHOSTS - Ghosts 1974 ולקינוח - איחוד של שתי אגדות רוק אחרי שנים של ניתוק THE YOUNG PRETENDER - Hummingbird 2002 (Wakeman / Cousins) את התכנית הזו אני אקליט ואנסה להשחיל אותה איך שהוא לאזניכם יקי

LadyG

New member
בתור בעלת שני אלבומים חדשים

From the Witchwood ו- Hero & Heroine, אני מרגישה מה זה בעניינים. את מה שאני כבר מכירה, אהבץי. הייתי מה זה שמחה להאזין לתכנית. אנחנו צריכים להקים תנועת מחאה להפיכת התכנית לארצית.

giloni

New member
הייתי משמיע את כל האלבום הזה

ואת כל Witchwood ואת כל Grave ואת כל Bursting ואת כל ghosts אבל בינתיים אני צריך לבחור מתוך ים של שירים כ 48 דקות. בכל זאת, בגלל שביקשת כל כך יפה ובגלל שאני אוהב הכל, אתייחס את בקשתך הכובד ראש! יקי

מורנא007

New member
תודה

לצערי לא אוכל להאזין לתוכנית מאיווה הרחוקה, אבל אשמח לנגן בבית לפי התוכנית ומה שמצוי.

למעלה