זה מה יש :

yadiday

New member
זה מה יש :

1. רישום דרך האתר 2. רשימת מדורגת על-פי מספר הריסטים - והרמה 3. הוספת ניקוד דרך האתר 4. מראה כמות חשבונות - וכמות אונליין 5. ריסט אוטומאטי מרמה 400 ומעלה - או ברמה 350 - דרך האתר 6. קישור לקובץ RAR שמכיל את התקנת המשחק 7. פורומים לשחקנים מכל העולם - בתהליך - יש כבר אחד - ואני אפתח עוד לפי הצורך... בתהליכי פיתוח : 1. שינוי סיסמה 2. "שכחתי סיסמה" 3. PK CLEAR 4. עדכון NEWS באופן שלא ידרוש עריכת קובץ ה PHP - אל בצורה אחרת (WEBית ?) ומי שרוצה לעזור - מוזמן
גד.

Ultra Spidey

New member
הנה רעיון:

בוא נשים בחנויות רק חפצים לרמות גבוהות, ונשאיר שחקנים חדשים בלי כלום ובלי דרך להשיג חפצים בסיסיים.

yadiday

New member
צודק ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בוא שים פה קובץ ZIP של כל קבצי החנויות - כמו שאתה חושב שצריך להיות - ואני מבטיח לשים אותו לפחות שבוע לפני שאני "אגע" בו.......

GiuGiaRo

New member
:X

לא יודע אם ראית,אבל בחנויות יש סט ראשון לכל הדמויות וסט אחרון של 99 לכל הדמויות. וחוץ מזה בלי חפצים להתחלה איך תעלה רמות?אחרי רמה 100 מקסימוםםםםם אתה תתיאש ולא תדע מאיפה להביא חפצים שיעזרו לך... תאמין לי החנויות כמו שהם עכשיו פסדר גמור-אל תתעסק עם החנויות.

Gen3siS

New member
אני מצטט:

"Cuz its all obout me" אם לא אתה היית עורך את החנויות, לא היה אכפת לך

GiuGiaRo

New member
עוד דברי חוכמה?

או שאני יערוך את החתימה שלי -תגיד עליה גם משו

GiuGiaRo

New member
וזה לא קשור בכלללל לזה שאני ערכתי

החנויות תואמות את הצרכים ששחקנים צריכים חוץ מזה-הרבה אנשים מקבלים חפצים במתנה-עם אוונטים ובלי פשוט הם צריכים להיכנס למשחק

Ultra Spidey

New member
החנויות לא בסדר בכלל!

"סט ראשון לכל הדמויות", אבל +9 ועולה בהתאם! מאיפה אני אמור להשיג כ"כ הרבה כסף ברמות הראשונות? אם כבר, שים את הסט הראשון אבל +0, ואת הסט הכמעט אחרון (DRAGON, LEGENDARY, THUNDER HAWK, DARK LORD) ב+9 ואיפה הכיף כשיש לך את כל החפצים הטובים בחנויות?

GiuGiaRo

New member
חחח שו כסף?

תבקש ממישהו כסף ויש BB בבר בלורנסיה וזה לא הדברים הכי טובים אין נשקים טובים בחנות,ואין את הסט של ה1.02D שהוא הכי טוב. וגם אם יש לך את הדברים הכי טובים אתה יכול להנות מהמשחק

למעלה