זה מה יש

simona37

New member
זה מה יש

לא רוצה לאונן
לפחות לא כל לילה
צריכה גוף אמיתי פה לידי
במיטה, ברחוב, בסופר
להרגיש מסופקת
להרגיש בחיים
להרגיש משולהבת
להתריס
לגנוח
לענג
לחדור להכאיב לזיין
לנשק לגמור לאחוז
להתחכך
לנשוך
להתחפר לך בין השדיים
יש לי מחסור בגוף של אישה
שיקבל אותי לתוכו
בזרועות פתוחות

simona37

New member
וואו דממה..

סליחה עם הייתי לכן בוטה מידי
לא כתבתי עבור הבוטות
ככה אני מרגישה
כמו הנושא
אבל הדממה גורמת לי לבקש סליחה
לא על הרגשות שלי
על שאולי זה לא המקום.. חבל
סליחה
ואתן עדיין מוזמנות לכתוב מה זה גורם לכן להרגיש
שלכן
סי

פאמקי

New member
סי יקרה

אין על מה להתנצל,
לא חושבת שהשקט מעיד על בהלה (לפחות לא אצל חלקנו)
זה שקט על מילים המדברות רבות מאיתנו.

כתבת נפלא, חושבת שקשה יותר ממה שכתבת
הוא להיות בזוגיות ולא להיות מסופקת.
טעות לחשוב שזוגיות או סקס הם המספקים.
נדרש הרבה יותר מזה- זיכרון (לזכור כמה רצית את הקשר הזה ,
להשקיע בו ולא לקחת אותו כמובן מאליו),
תקשורת (לבחור את המלחמות שלך),
רגש (אשה שלא פוחדת להרגיש) ועוד...

אז זה כן המקום יקרה, אל תפסיקי לכתוב. לי- נעמת:).

כלעוד

New member
כשקראתי את זה חשבתי לעצמי

מייד "חחחח... בחורה בריאה, איזה כיף לה".... כי לי כבר אין כוח אפילו לאונן.
לא לא בוטה מדי, וכן במקום היחיד אולי המתאים. איפה תשימי שיר כזה? בפורום לוחמי קומנדו?

מאחלת לך ולכולנה שנמצא את התשובות המתאימות מכל הבחינות, כולל הרגשית שפאמקי ציינה, בקרוב מאד. ועד אז, נו אפשר באמת גם לעבוד לבד. אחלה קטע מתוקה.

סי יקרה, קראתי אותך עוד קודם אך לא הגבתי

הספקתי להגיב... כתבת סוחף נוקב נוגע! לא יכולתי להישאר אדישה לדברייך! הרגשתי תחושות שונות ואף צמרמורות עוברות בי!

קראתי את הודעתך עוד קודם, אך לא הספקתי להגיב.

כתבת נוקב נוגע חזק!
קשה לי למצוא את המילים כדי לתאר מה חשתי!
צמרמורות!

simona37

New member
תודה על התגובות

בזכות האנונימיות אני מרשה לעצמי לפרסם
ועדיין קשה לי להיות גלויה עם עצמי
לדעת שיש לזה הד אצל אחרות עוזר לי לקבל את עצמי יותר
תודה

כלעוד

New member
חמיצר וגם אם תבוא אלפא המכשפה מאד

תוכל לעזור לך וללמד אותך דבר או שניים על כתיבה בועטת, שתרגישי בנוח. אך היא לא באה קומינג הרבה כנראה.

ולאלפא קיבלתי פרנויה וחשבתי שאולי אנו מכירות: האם היה לך ידיד שהאות הראשונה בשמו היא כמו סולם הפוך באנגלית, או ובחורה סאבית בצללית, והיה גר בעיר שנולדה מהאוקייאנוס?
תודה

חידות חמיצר. תמיד שנאתי..

כי אני די סתומה אבל מצד שני, לא חייבת להוכיח כלום לאף אחד.
בואי נראה...
אות ראשונה כמו סולם הפוך באנגלית זה R
אחרי זה, כמו שאמרת-O
סאבית בצללית? זה נסתרת או יותר נכון...נסטרת? נכון? נכון?
אז זה N
העיר שנולדה מהאוקיינוס-הכי מתחבר לי אטלנטיס אבל אף אחד לא גר שם חוץ מבובי יואינג המשועמם אז זו בטח ניו יורק.

רון מניו יורק??? וואלה מכירה!!!

עכשיו תחיי בסרטים שאנחנו מכירות ובקשה אחרונה-אל תדאגי לקומינג שלי. טפו טפו טפו, ברוך השם, הכל עובד כמו
שוויצרי.

כלעוד

New member
חחחחח כלום לא נכון אלפא חוץ

מהנסטרת, ברמת העקרון רק ===== מבינה שנגעתי בנקודה קאמית רגישה. לפחות אצלי. אף שעון בבית הזה לא מכוון.

נגעת בנקודה רגישה???

לא כל כך מהר...
אמרתי לך שאני לא אוהבת חידות חמיצר ואני לא טובה בזה. בא לי להפוך אותך לניסטרת.
בכל מקרה, היה כיף לפנטז על סאבית תלויה הפוך על סולם באנגלית.

כלעוד

New member
אלפא דרלינג שוב טעית

חחחח נמצאת בצד ההפוך של הסולם ומחפשת מנקה חרוצה. חוץ מזה הכל כשורה. כיף לשוחח איתך על עניינים ברומו של סולם

מהמאדים

New member
למען הבורות שבינינו

ובתור מי שמתעקשת לעמוד על קוצו של יוד (כן, חופרת...)
אולי תואילי להבהיר אם כך, מיהי האות הסולמית ההפוכה וגם למה נסטרת ולא נסתרת? (מה לאות האנגלית ולאלימות?)
וגם, איזו עיר עלתה מן הים???

כלעוד

New member
אוי אחותי זה כל כך קל שזה

מביך: נולדה מן האוקיינוס =בת ים. ואות הפוכה: האות H שזה מזכיר לי סולם ולאלפא מזכיר דברים אחרים. לא באחריותי אסוציאציות של אנשים.

"נסתרת" - זה מה שהשמועות עליי אומרות לפעמים. שב"ה צדיקה נסתרת. כפי שאתן רואות פה זה כנראה לא מדוייק.

נסטרת, זה כלל לא אלים, אלא כינוי שאלפא המציאה לצד המאזו, כמובן בהסכמה.

בכלל לא חפרת, כיף שהתעניינת. אף פעם לא המצאתי חידה. זו הראשונה שלי.

כלעוד

New member
,תודה לא הבנתי באיזה הקשר

שאלת על צדיקות אז אענה לך כפשוט: בס"ד "ראה הקב"ה בצדיקים שהן מועטין עמד ושתלן בכל דור ודור" הצדיקים הם אלו שעליהם עומד העולם. הם עושים תיקונים ומורידים אורות כדי שהעולם יחזיק מעמד בכל העוולויות והטרגדיות והחולשות האנושיות.

מקובל שיש שני צדיקים בס"הכ בכל דור, ועוד ל"ו נסתרים. ויש גם בצדיקות דרגות עד אינסוף. ספר התניא הקדוש של חסידות חב"ד טוען שלאדם הרגיל אין כל יכולת להיות צדיק אלא רק מה שמכונה בש ם "בינוני". כיום בתורת הרבי מלויביביץ' שליט"א יש התקדמות הגותית ורעיונית והוא טוען שבגלל שיש גאולה כל אדם יהודי הוא כבר במדרגת צדיק בפוטנציה. ומה שמפריע לו לדעת ולראות זאת הוא גלות פנימית שזה בעיקר פחדים והרגלים. וגם העובדה שזה עולם החומר ולוקח זמן כמו לתינוק, להתפתח ולגדול לצדיקות.

בעם ישראל יש מלא צדיקים אזכיר כאן את הצדיק משטפנשט קבור בבית העלמין נחלת יצחק. והם מושיעים בסיפורי ניסים את כל שכבות העם גם הלא דתיים כמובן והרבה נושעו מהם. ברמה של גידולים לא עלינו שנעלמו מעצמם ביום המחרת יש תיעודים ורציניים. כמובן שאפשר ללעוג ולבטל כמעשיות. אך האם יתכן שאלפי אנשים, כאמור גם לא דתיים ורציונליים לחלוטין יעידו על ניסים גלויים שקרו להם? אנחנו ממילא חיים פה על הנס. ביי בינתיים.

כלעוד

New member
וונושא קרוב של לסביות ודו ומתלבטות דוסיות

מתחזקות או מאמינות, נפתח דף פייס בשם הכרויות לנשים דתיות גאות. יכול לעזור אולי למתלבטות ולנקרעות, ולמבקשות תשובות הלכתיות
וכו'.

למעלה