זה מה זה מעצבן!!!

כמו שאתה בעצמך כתבת..

"הוא יכול לבוא לפורום של בית"ר ולהגיד שם מב שבא לו כאן זה פורום הפועל ירושלים"- ובדיוק בגלל העובדה שפה זה הפורום הפועל ירושלים ולא בית"ר הגיוני שתשמרו את ההודעות שתומכות בבית"ר לפורום בית"ר, כי מה לעשות- רוב אוהדי הפועל לא אוהבים ואפילו שונאים את בית"ר.

לידיעתך יש מלא קהל של הפועל כדורסל!

שאוהדים את ביתר! וכאן זה פורום שרוב הדיונים בעיניני כדורסל ובכדורסל יש מלא אוהדי ביתר! והפורום פה ימות בלי כדורסל! וזה לגטימי להגיד דבר שכואב לי!

אבל מה לעשות ( ובלי לפגוע בפורום)

מי שכותב פה הכי הרבה הם שתי אוהדי בית"ר בכדורגל. חוץ מזה אני לא מתבייש להגיד שאני מחבב מאוד את הפועל י"ם כדורגל ואני גם מתוודה שהזלתי דמעות במחזור האחרון של עונת 02-03

צודק אחי!!!

גם אני אוהד ביתר וזה קצת מעצבן אבל בסדר. בתכלס אין שינאה בירושלים כולנו אחים!

z dead

New member
אין שנאה בירושלים...

ויש רק "קומץ" נכון? אבעס סואן עושה טובה שהוא משחק בנבחרת עלובה כמו נבחרת ישראל ועוד קוראים לעברו בוז ונוהמים...תמשיכו להגיד שזה קומץ! 4.000 אנשים בטדי שמכיל 22,000 מקומות,לפחות 80 אחוז מ"אוהדי" הנבחרת השתתפו באורגיה הגזענית הזאת..אחרת לא היו שומעים אותם...תמשיכו להיות אוהדי בית"ר...אח"כ רק אל תבואו לפורום ותתחילו לזין את השכל...אין שנאה בי-ם עלק..בא לי להקיא ממכם..בעעעע

אז עוף בעעע... עליך!!!

כאן יש הרבה חברי פורום אוהדי ביתר לא בא לך עוף מפה!!! חוץ מלהתקיף אתה לא עושה כלום אז עוףףף. בקשר למשחק היום אל תלכלך סתם חבר שלי היה שם ואמר לי שמלא אוהדי מכבי סחפו את כולם! אז אל תקשקש סתם.

z dead

New member
ילד...

מי פה מנבל את הפה וזורק שטויות על ימין ועל שמאל אני או אתה? פותח שרשור "שרון דרוקר בן זונה" או מציף את הפורום בהודעות כפולות בגלל שהוא גולש סלולרי..ומגדיל ועושה ועוד מציף את הפורום בשאלות קיטבג כמו "לא ראיתי מה כתבת אני דרך סלולרי"...נו באמת..שלא נדבר על זה שאתה לוקה בהבנה בסיסית של משחק כדורסל..עד עכשיו נמנעתי להגיב לטינופת שלך ולהצפות שלך..חשבתי שיש כזה דבר שנקרא "סולידריות" בין אוהדי הפועל..אבל אתה סתם אוהד מכבי שלובש אדום ומעריץ את גרמנימני.

פחחחח...

כמה שאתה מדבר בלי קשר אין לך מה לענות אז אתה מתחיל לנסות לרדת עלי! אתה האוהד הראשון שאני מכיר פשוט דפוק בשכל! אני בחיים לא דברתי אל אוהדים כמו שדברתי אליך כי אתה מפגר!!! אין לך מה לענות אז אתה אומר שאני אוהד מכבי! אחי שיהיה לך רפואה שלמה!

אני גם שונא את ביתר

חברוה של גזענים שונאי בני אדם וכל הכבוד לסכנין שניצחו את ביתר פעמיים העונה

Kמיתי

New member
"בעעעעעע", תגיד,

אתה מעדיף שסכנין ינצחו מאשר בית"ר ירושלים? יש לך דפיקות חזקה אני מבין. ולZ DEAD, מה הסרט שלך? כל אחד אוהד את מי שבא לו. וזה שאתה מכליל קהל שלם של בית"ר ירושלים זה יותר טוב? אתה קורא לקהל של בית"ר גזענים כשאתה בעצמך בא ומכליל אלפים של אוהדים. ואני אם בא לך לדעת דווקא לא יושב במזרחי ועושה קולות. וזה לא שהקהל של הפועל כדורגל צדיקים.. אני לא הולך להתווכח על זה כי אני לא שונא את הפועל כדורגל, הלוואי הם יעלו ליגה, אתה לא מבין שמדובר פה על ירושלים? מאיפה הבאתם את השנאה הזאת? זה כזה חסר תועלת כל הקטע הזה. ובקשר לפיני גרשון ושמעון מזרחי, אותם יש לנו כ"כ הרבה סיבות לשנוא. ואני לא אתחיל להגיד אותן כי אני לא אגמור. אבל מה בית"ר עשו רע? כלום. חוץ מזה שהעירייה צבעה את המדרגות בטדי בצהוב... וזה אפילו לא קשור לבית"ר. אז חלאס עם השטויות. ולפני שאתה קורא לאנשים בשמות כמו גזענים וכאלה, רצוי שתסתכל במראה.

למעלה