זה מה זה מעצבן!!!

זה מה זה מעצבן!!!

שחלק מהקהל (שאוהדים את הפועל ים) מקללים את ביתר ואת אוחנה! מה הם מערבים כדורגל???

z dead

New member
:))))

למה שלא יקללו? כמו שהם מקללים את פיני גרשון הגזען. זכותם לקלל את אוהדי בית"ר הגזענים ואת אוחנה השחצן. מה..אוהדים של הפועל כדורגל..לא מקללים את פיני גרשון,שמעון מזרחי,וגור שלף? זה שאתה אוהד בית"ר..ואתה לא יודע מה אתה רוצה מהחיים שלך ונעלב כשמקללים את קבוצת הבבונים שלך זה משו אחר..

Kמיתי

New member
ירושלים היא עיר הקודש

אחי אני לא מסכים איתך. גם אני אוהד בית"ר כדורגל והפועל כדורסל. ואני לא חושב שיש טעם לקלל את בית"ר כי אנחנו לא כמו התל אביבים. אל תרשה לעצמך לקחת מהם דוגמא. אחרי הכל, ברור שיש יריבות בין 2 הקבוצות בכדורגל. אבל אל תשכח ששתיהן מייצגות את העיר שאנחנו גרים בה ואוהבים אותה. אני מת שהפועל כדורגל תעלה ליגה ושיהיה דרבי. לא בשביל לקלל וכאלה, אלא בגלל שאני אוהב את ירושלים ומעדיף את 2 הקבוצות בליגה הבכירה. זה שאוהדי הפועל/מכבי תל אביב מקללים אחד את השני זה מעיד על כמה שהם מטומטמים. הרי אנחנו יודעים מה הקהל של מכבי באמת שווה.. אז מה פתאום לקחת מהם דוגמא?

תגיד לי אתה דפוק???

למה אתה מתקיף כל הזמן כמו מפגר סהכ` אמרתי מה שאני חושב למה אתה מתקיף כמו מטורף? וחוץ מזה לידיעתך יש מלא אוהדי ביתר שאוהדים את הפועל ים בכדורסל! וגם לי אין שום שינאה להפועל ים בכדורגל. אז תחשוב לפני שאתה מתקיף!!!

Kמיתי

New member
אגב..

שוב אני מזכיר שאני אוהד ירושלים בכדורסל. אפילו יותר משאני אוהד בית"ר בכדורגל. ולהזכירכם (המקללים למיניהם) שעדי גורדון אמר משפט שאימצנו עד היום. "יש בנו אהבה והיא תנצח". אז איפה היא נעלמת דווקא כשמדובר בירושלים?

שאתה צודק

שכחתי שאתה מהפלאפון אז אתה לא רואה סמיילים, פרצופים וכל הסימנים למיניהם. נ.ב- מתי תירשם מהאינטרנט??

z dead

New member
:)

"למה אתה מתקיף כל הזמן כמו מפגר סהכ` אמרתי מה שאני חושב למה אתה מתקיף כמו מטורף?" תגיד לי אתה רואה מה שאתה רושם? בקשר לציטוט מפיו של עדי גורדון: "יש בי אהבה והיא תנצח"... לי אין אהבה לגזענים פשיסטים - אוהדי בית"ר. הם שונאי אדם. אני אוהב את הפועל,אני מעודד את הפועל,וגם אם היא תרד חס וחלילה ליגה אני אלך איתה...אני בא מאהבה,להפועל. לבית"ר י-ם אני לא חייב כלום. תחשוב אתה בפעם הבא אל מה אתה מלין...אז אוהדים של הפועל כדורסל קיללו קבוצה של גזענים מלוכלכים אז? למה את גרשון הגזען ואת מזרחי המאפיונר זה בסדר לקלל? רק בגלל שאתה אוהד בית"ר אסור לקלל אותם? תבין מה אתה רוצה מעצמך..או שאתה אוהד הפועל..או שאתה יושב במזרחי ועושה קולות לשחקנים שחורים.

פחחחח...

אתה מדבר בלי קשר אל תכתוב באותו שורה את אוחנה וגרשון ימעבול. עדיף שתיהיה בשקט כי הרבה מהקהל שלנו הם אוהדי ביתר אז נראה לי שאתה מפגר ולא אני!! בקשר לקהל של ביתר בכל ארמון יש זבל!

z dead

New member
איך הייתי רוצה להגיב...

אבל אני לא אעשה את זה בפורום הזה...גם כן אוהד אתה..

EL CHE VIVE

New member
אני לא מהפלאפון ואני לא מבין

מה אתה מנסה לומר... מי צודק לדעתך ולמה?!

הגיע הזמן שמישהו פה יבהיר את המצב:

קודם כל- אם אתה לא מהפלאפון למה ההודעה שלך כפולה. עכשיו- חיים (אדום סל צהוב רגל) הוא כמוני אוהד בית"ר בכדורגל. Z DEAD הוא שונא את בית"ר למרות שאין לי שום דבר נגדו אני דווקא מאוד מעריך את הקומונה שלו ויש לנו אותן דעות בקשר לדון שימון ופיני גרשון. בקשר למה שהוא אומר על בית"ר שהוא מקלל סתם וזה.. זה נכון לגבי שביתר חרא של קבוצה עכשיו אבל לומר שכל האוהדים גזענים? אני למשל אוהד בית"ר ואני לא כזה מצדיק את כל מה שאומרים ביציע המזרחי. חוץ מזה אוהדים את הקבוצה ולא את הקהל. חיים התלונן על זה שאוהדי י"ם כדורסל מקללים את בית"ר. וZ DEAD ישר קפץ והצדיק את הקללות, הוא יכול לבוא לפורום של בית"ר ולהגיד שם מה שבא לו כאן זה פורום הפ' ירושלים.

EL CHE VIVE

New member
אם תשים לב ההודעה השנייה שלי

נשלחה אחרי דקה... זאת הייתה בעיה באינטרנט עד פה הבהרתי את עמדתי... מפה והלאה היא ברורה! אדום סל צהוב רגל וווווו איטס פלייר למרות שהם אוהדי בית"ר תורמים בצורה מדהימה לפורום ולדיונים פה ולכן אליכם אין פה טענות... אוהדי הפועל מקללים את אוהדי בית"ר ואוהדי בית"ר מקללים את הפועל לא משנאה אלא מתוך הרגל במשך שנים הפועל-מכבי- ביתר הם הפכים שלא מתחברים ולכן שונאים את עצמם פעם זה היה מאידיאולוגיה עכשיו זה סתם מאהבה יתרה לקבוצות... לא צריכים לייחס כל כך הרבה חשיבות לקללות האלו בקטנה אחי אל תקח ללב... נראה לי שזי דד סתם צוחק איתך ומקניט אותך...

למעלה