זה מהשרשור...

yossi iv

New member
זה מהשרשור...

מה עם לדבר איתם?? כן כן..עם אלה ש"נפטרו" הרי הם נפטרו, נפטרו מהחיים האלה והלכו לחיים אחרים. אדם שהתפטר מעבודתו, לא נעלם , אלא עזב את עבודתו והלך לעבודה אחרת. המושג "נפטר" רבותי, אומר, עזב. לאן עזב? זו שאלה טובה. ניראה לי שכשכולנו "ניפטר מהעולם הזה" כולנו נהיה מופתעים מהעולם החדש, שרובנו כלל לא מאמינים שהוא קיים, כי כולנו כל כל "מציאותיים". יש למה לחיות. "הנולדים למות והמתים לחיות..."

SadClown

New member
אבל איך נדבר איתם?

יש הרבה קסם במה שאמרת, עולם חדש... אבל גם אם לא נהיה "מציאותיים" וגם אם אני נוטה להאמין שיש גן עדן\גהנום... אי אפשר לדעת לבטוח ככה שזה לא מפחית את הפחד מהמוות. וגם אם יש עולם חדש. עדיף להשאר כאן, עם היקרים לנו... כי פרידה כמו מוות זה דבר איום. בכל מקרה אהבתי את מה שכתבת, ואני מקווה שאתה צודק ושבאמת נופתע לגלות עולם חדש, שבו נפגוש שוב את יקירנו:) כי זה קשה לי כל כך לחשוב שאין המשכיות לאדם, לפחות לנפש שלו... זה מוזר. אז הייתי שמחה להאמין בזה, אבל זה קשה לי.

yossi iv

New member
את חמודה..

שום דבר לא מוזר,ואל תשכחי: כולם נימצאים "שם" כולםםםםם. גם אנחנו שם, כרגע אנחנו כאן,לזמן קצר, 70 80 שנה. במושגים אבולוציונים של זמן 70 שנה זה כלום, זה כמו שנייה אבולוציונית. אם קשה לך לחשוב שאין המשכיות לאדם, מה דעתך להתחיל לחשוב שאולי יש המשכיות? דבר אחד בטוח: אף אחד לא יוכל לאמר לך שאין המשכיות (כמו שלא יכולים לומר לך שיש).

SadClown

New member
אמממ...

סלח לי על הבורות אבל מה זה אבולוציונית?
ואני אשמח מאוד להאמין שיש המשכיות אבל אני פוחדת להאמין במשהו ולהתאכזב לבסוף... לא יודעת ממש להסביר את זה. מה גם שיש שאומרים שדרך היפנוזיה מחזירים את האדם לגלגול קודם שלו... והוא מספר מי הוא היה. ויש הרבה סיפורם על כאלה שעשו את זה. וזה נוגד את האפשרות לעולם חדש... או שלא
שיהיה לך ולכולכם לילה מצויין

אבל עדיין....

עם כמה שהיינו רוצים להאמין,בשביל יקרנו הנפטרים,שיש עולם הבא שכולו טוב וחסד .בשביל שהאנושות בכלל והחברה שלנו בפרט תתפקד בצורה הטובה ביותר,עלינו לנפץ כול תאוריה שתגרום לנו להרתע ולפחד מהמוות. כי פחד זה,בין אם רציונאלי ובין אם לו,מניע אותנו להמשיך לחיות למרות הכול ולא לחפש "עולם אחר" שכולו טוב(עולם עם 70 בתולות שם למעלה ,גורם גם לכם להזכר במשהו ?)

SadClown

New member
יש משהו בדברים שלך

ואני משערת שיש מתאבדים שחושבים ששם יהיה להם טוב יותר בלי כל החרא שיש להם פה... אבל בכל זאת זה לא אומר שאין עולם שכולו טוב בצד השני... ואני גם חושבת שהרוב לא יתאבדו, כי זה עלול להוביל אותם לגהנום-רצח. {אם יש} ככה שהרוב רוצים להשקיע בעולם הזה ולהיות אנשים טובים כדי להגיע לגן עדן... ולקבל את הגמול שלהם. ככה לפחות נראה לי.

fireblue1

New member
לא יכול להיות..

שיש המשכיות... כאילו אז מה אנחנו עושים כאן? מישהו היה שם שהוא יכול להגיד שיש המשכיות?זה שטויות במיץ...

אנשים רוצים להאמין שיש המשכיות

כי בכולנו טבוע הרצון לצדק ושאנו רואים שיש הרבה מקרים של "צדיק ורע לו רשע וטוב לו" חלקנו מאמין שאכן כול אחד יקבל את גמולו בין אם בגלגול הזה או בגלגול הבא ובין אם בעולם הזה או בעולם הבא. שטויות במיץ?אולי.... אבל אם כולנו היינו מאמינים שעל כול צדקה נתוגמל ועל כול רוע נענש,היינו הופכים לחברה קצת יותר טובה.

SadClown

New member
אתה מאמין?

אתה מאמין שלכל אחד יש גמול טוב או רע לפי מעשיו? היתי נורא רוצה להאמין בזה, זה דבר נפלא... אבל פשוט רואים כל כך הרבה מהמשפט שאמרת "צדיק ורע לו, רשע וטוב לו" אז אני כבר לא בטוחה. ד"א, לפי התנ"ך כתוב מה יש אחרי המוות?

yossi iv

New member
עוד פעם לא יכול להיות??../images/Emo2.gif

אולי גם לזה אתה צריך הוכחה..

fireblue1

New member
תראה אני יסביר איך אני חושב על זה..

איש מעולם לא היה שם וגם איש לא יהיה שיוכל לספר לך על כך... זה הדימיון של האנשים עושה את במחשבה על "עולם הבא"... אתה מבין...אנשים חושבים ככה בגלל שהם מפחדים מהמוות וכל זה ומנסים להאמין שהם ימשיכו לחיות... חוץ מזה דבר כזה הוא בלתי נתפס במיוחד שאני בטוח שמישהו בעבר{תקופה קדומה או אפילו שבטים דשל פעם} וקיום זה נתפס כאפשרי אבל מספיק ברור שזה שטות...

האמת, יש המון עדויות,

של אנשים שעברו מוות קליני. תיארו תחושות מקומות, בצורה מאוד ברורה, אני לא יכולה לפרט פה, זה מאוד ארוך ומסורבל, אבל יש מקומות שאתה יכול לראות את זה, אם תברר תמצא, לי יש קלטות וידאו שקיבלתי בחינם ממישו שעובד אצל הרב אמנון יצחק. תחפש.

המשכת שירשור שאני לא מבינה

לא הייתי! על מה אתם מדברים בכלל? אם יש חיים אחרי המוות? ג'יזאס.. איזה נושאים כבדים... (לדעתי יש)

יש הרבה מאוד... מאודדד קלטות דת

של כל מיני רבנים, וידאו וגם רגילות לדוגמא אמנון יצחק (זה מה שאני ראיתי) שעוסקות בחיים אחרי המוות, זה מאוד מעניין, מומלץ, בכלל אמנון יצחק מומלץ. אני מאמינה בלב שלם בחיים אחרי המוות , ובלב כמעט שלם, בגלגול נשמות.

SadClown

New member
אבל...

אין סטירה בין גלגול נשמות לבין חיים אחרי המוות? ולפי הקלטות, מה אומרים?

כשאמרתי חיים אחרי המוות התכוונתי

שאני מאמינה שהנשמה ממשיכה לחיות בדרך כלשהי אחרי המוות ולא שהכל נגמר. זה מאמינה בלב שלם. הדרך שנראית לי הכי הגיונית היא ע"י מעבר לגוף אחר,שהנשמה ממשיכה לחיות בגוף אחר, כלומר גלגול נשמות, אבל אני לא מאמינה בזה בלב שלם...

חלמית

New member
תשובה:

לי אישית יש בעיה עם לדבר איתם כי אני לא מאמינה שהם שומעים, אבל... אני בכל-זאת מדברת לעתים עם מי שכבר לא כאן... לא יכולה להגיד למה... יש הרגשה שהם שומעים ורואים... ובהקשר הזה -אתה יודע איך זה בצבא כשאתה במארב אומרים לך לא להסתכל ישר למטרה אלא לכיוון קצת אחר ושהיא תהיה בטווח הראיה... אומרים הרי שאם תסתכל ישר למטרה הם ידעו שאורבים להם משום שכשמסתכלים עליך יש הרגשה שמסתכלים עליך... אז אותו הדבר עם המתים -עצם זה שיש לך הרגשה שמסתכלים ובוחנים אותך אומר שמישהו באמת מסתכל עליך... (אפילו אם אתה לא רואה אותו...) מקווה שהבנת משהו... שלך, נוי.

חלמית

New member
המממ.. טועה.

התכוונתי כשאני הולכת לבית-קברות או שקורה לי משהו מדהים ואני מרגישה שזה משהו ששוה לדעת עליו. זאת גם עוד דרך לזכור...

למעלה