זה מהפך זה ?

זה מהפך זה ?

היום ב"מעריב". ‭.1‬ זה מהפך זה? ---------------------- אני מודע לכך שמגיעים לנתניהו מאה ימי חסד. אבל עוד מעט עוברים כבר מחצית מהם, והרי הציפייה לשינוי הייתה כה רבה. ימי החסד עוברים להם בתקופה המזכירה מאוד את "נפלאות העבר‭."‬ ובינתיים, חוץ מהצהרות ליברמן, לא נוכחתי בשטח בשום שינוי מגמה. נתניהו נבחר על ידי רוב תושבי ישראל כדי לבצע מהפך מהותי. הציבור הזה מצפה שיוחזר האמון במערכת המדינית והביטחונית. התושבים בעוטף עזה מאוימים כמעט מדי יום, הסכם השילומים עם מצפוננו תם אחרי ששרון עקר ‭10,000‬ מתיישבים והפינוי רק החמיר את הבעיה בדרום. לערביי עזה אין כיום כל סכסוך אדמות עמנו, כך שקל להבין שזהו אך ורק טרור לשם טרור נטו. מרק בריל, כפר סבא

ידידי היקר, גרמת לי אושר היום../images/Emo140.gif

כשחבריי מתחילים להירפא אני תמיד נעשית מאושרת. שימח אותי מאד לראות שאתה מתחיל לראות את האור
או בעצם את החושך....

רוצה לדעת מה קרה ?

קיבלתי כבר איזה 20 טלפונים מימנים כועסים. הם טוענים שנגעתי לביבי בפיפי... הכל בגללך!!!

גם אני לא מרשה לך לנגוע לביבי בפיפי../images/Emo8.gif

זה כבר ייחשב לגרום לו עונג וזה לא מגיע לו
חוצמזה מאז הפסקת לעשן לפני עשרים שנה מה אני אבין לך למעצר אם יעצרו אותך על הטרדה מינית

גבי 26

New member
הנה הוא כבר התחיל

החבר הזה שלך.... גזירות, גזירות, גזירות ואת כל הגזירות ישלמו אנשים חלשים ומעמד הביניים, כרגיל. באליתות הוא לא יגע כמובן, כי הוא הגיע משם ויש לו סנטימנטים...................

דווידו

New member
בינתיים חצי מהגזירות הוא כבר ביטל

ויש לציין שיש לרלראש ממשלתינו שכל רב תמיד ששר האוצר או ראש הממשלה במיקרה זה מתכונן להטיל גזרות יש ביכוחים רבים בקואליציה ותמיד בסופו של דבר מבטלים חלק מהם אז ביבי יטיל הרבה פצצות במתכוון כך שלאחר ביטול חלק מהם ישארו לו מספיק גזרות,ויחד עם זה ה"מורדים" בקואליציה יהיו מבסוטים שבת שלום דווידו

למעלה