זה מהווה בעיה?

shaniky

New member
זה מהווה בעיה?

במקומות בהם קראתי על מאגיה הדגישו נורא את נושא האמונה. אין לי איזשהו אל שבו אני מאמינה וסוגדת לו ואיני חשה צורך באמונה באלילים או ישויות שונות או אפילו כוח עליון שאני מגדירה לעצמי במדיוק את תפקידו בחיי ובכלל. על מנת לעסוק בכשפים ומאגיה העניין מהווה בעיה?

shaniky

New member
נו באמת חבר'ה..

אין למישהו תשובה יותר מפורטת??.. בתור חבר'ה שכבר עוסים בתחום ציפיתי ליותר בשאלה ההתחלתית הזאת...

EvilFlame

New member
מה אני אגיד לך

אני לא עוסק בתחום זמן רב והוא אומר שבעצם אתה צריך להחליט את הדרך שלך. במאגיה יש גם את אלה שקובעים לעצמם את החוקים אז תקבע לעצמך את החוקים הרי גם אתה יכול להשתמש בכשף ולהאתים אותו לצרכים שלך לא בהכרח חייבים להאמין במשהו כדי להתעסק במאגיה. אבל מה לעשות שרוב המאגים ברחבי העולם מאמינים במשהו בדרך כלל אבל שוב אתה יכול לבחור מה שבא לך.

MetalSinagouge

New member
ממה שאני יודע..

זה חלק הכרחי. אבל לא האמונה באלים אלה האמונה שמה שאת רוצה יקרה כבר קרה. אני מאמין שזו תשובה "שמאלצית" ביותר אבל היי,אני רק מתחיל :)

תראי, אני לא מאמינה בוויקה וכל

מה שקשור לדתות פגאניות...אני יהודיה אבל למרות זת אני אוהבת מאגיה...אז תקראי לי לא יהודיה\ כן יהודיה\ מאמינה \ לא..אני פשוט מנסה להשתלב עם כל האווירה של הרוחניות ובסך הכל זה שאני רוצה מאוד מאוד שמשהו יקרה- זה כל הפואנטה, את יכולה לפנות למישהו שאת מאמינה שיעזור לך אבל זו כבר החלטה שלך

למעלה