זה מדהים...

זה מדהים... ../images/Emo9.gif

זה מדהים להרגיש כל כך אוהבת
, ומצד שני להרגיש כה נאהבת
, זה מדהים שאוטוטו חמישה חודשים עברו מאז שנפגשנו לראשונה, והלב שלי עוד פועם מהתרגשות לפני כל פגישה
, כל שיחת טלפון שלו גורמת לי לחייך ולהתרגש, כל פעם שיודעת שאוטוטו נפגשים- מחכה בקוצר רוח. פעם, כל כך שנאתי להיות בקשר שהוא אהבה כי תמיד זה היה משהו שלילי, תמיד איכזבו, פגעו בי והפעם זה כל כך שונה, זה קשר בוגר, זה קשר של אהבה אמיתית. אתמול הכנתי לנו ארוחה רומנטית והיה מדהים
וזה פשוט היה כיף להתעורר לצידו בבוקר ולהסתכל אחד על השני במשך שעה ארוכה, מכורבלים אחד עם השני ומחייכים כך שזה ברור שזה טוב, טוב לשנינו, וכבר מתגעגעים רגע אחרי שעוזבים כדי לצאת ולהתחיל את היום.... אחח... אני פשוט אוהבת את הבחור הזה, אוהבת כל כך... סתם התחשק לי לשתף, מקווה שזה בסדר
.

האם זה בסדר ?

זה יותר מבסדר ! מי אמר שצמיחה אישית נובעת רק ממקום כואב ? דווקא מהמקום השמח, היפה, האוהב מגיעה הצמיחה יותר בקלות :) תהני יקירתי. תהני ותאהבי

שם3ים

New member
וזה מאוד מדהים.

ואני מאוד מעריכה את מה שסיפרת. מאוד מתרגשת. ויש כל כך הרבה פרטים בתוך מה שסיפרת. דברים שאני רוצה לומר לך. שאני מזהה. הפגיעות והאכזבה של העבר, איזה אומץ זה להתיל מחדש, עם הפחד והכאב. אני יודעת. תדעי, שמגיע לך. מגיע לך להיות אהובה ומוערכת. את ראויה לאהבה. ולפרפרים והתרגשות בבטן. כלכך ראויה. אל תקחי את זה כמובן מאליו. יש כאלו, שאחרי שנפגעו. לא מעיזים. אני יום יום מתבוננת בלילה אל חיי. ויודעת שקשה לי להעיז ולהיות שוב או איי פעם, נאהבת. את אמיצה. קחי כל יום/שעה/רגע של אהבה, והעריכי אותו בזמן הווה. ואהבה תזכה לחיי נצח. ודעי לך. סיפור שכזה יש לו מקום בכל מקום. שבת שלום, שם ים.

למעלה