זה מדהים מה שקורה

קליל 1

New member
זה מדהים מה שקורה

אתה נכנס לפורום.. מעלה נושא.. ועונים לך כמה אנשים בעלי דעות שונות..ולעולם לא תדע אם זה אותו כותב בכמה ניקים.. ותגידו לי ..יש אפשרות לעלות על סיסמא של מישהו ולכתוב בשמו? אני עדיין בהלם מאירוע פושע שעבר עלי אמש..

swansea

New member
עכשיו איך תדעי

מי מבין אלו שיגיבו לך הוא ניק כפול? בעייה. <מתחייב שאני לא אחד מהשניים הבאים שיגיבו אבל לא מעבר לכך>

swansea

New member
קליל זה לא שם של בת?

היוניסקס הזה הורג כל חלקה טובה.

אז זה אתה....

רק תסביר לי, איך זה שאילן קיבל ממך מסר זימה ואני עדיין לא?

swansea

New member
אני עובד אלפביתית

כרגע אני ב ג'.... בערך בסוכות אני מגיע ל ח' אז תתכונני.

swansea

New member
תשני את הניק ל גיבו שית

וכבר היום בערב תקבלי מסר זימה סטנדרטי..
<שירשור חג שמח זה למעלה>

Shane11

New member
אני לא מבינה למה לעשות את זה בכלל?

אולי למישהו יכול להיות כמה ניקים אבל למה להגיב כמה פעמים לאותה שאלה בניקים שונים ותשובות שונות? את זה אני לא מבינה בכלל

r e d head

New member
אתה יכול להגדיר

מה זה אירוע פושע .... כי זה נשמע מאוד חמור במקרה כזה מגישים תלונה במשטרה, ומבקשים צו שיורה על ספק האינטרנט לחשוף את זהותו של הפושע בעל שני הניקים.

רות 2

New member
תגידי לי למה את מתעסקת

בגופו של כותב ולא לגופו של תוכן הכותב ... מתאים לך קחי . לא מתאים לך התעלמי.. ((רות שלא מבינה למה נותנים משמעות ומשקל לניק במקום לתוכן של אותו ניק ולא משנה אם הוא "נקניק")

../images/Emo45.gifכותב,תוכן,הכרויות....

מסתבר שלהרבה אנשים חשוב מי כותב ולא מה נכתב...כמובן שיש כאלה שאפילו בודקים כמה כתבו להם או כמה בירכו אותם ולפי זה מודדים את עצמם...אז קליל שאלת שאלה קבלת תשובות מה איכפת לך מי ענה לך? האם זה משנה מי האדם מאחורי הניק? אם תדע מי אני האם תעריך או פחות תעריך את תשובתי? וגביפשעים חמורים...ואי..ברוך הבא לעולם הוירטואליות כאן זה לא שירשור לפי בקשתך..אתה כותב...ואין לך שליטה על מה שאחרים יכתובו וכן לפעמים השירושרי הולכים לכיוונים אחרים ממה שאתה מצפה...האם זה פשע? לא יודעת בטח לא תמיד הכי נעים...בשביל זה פתחת הרי קומונה משלך שתוכל להכתיב את תנאי ההשתתפות לשחקנים שלך!

swansea

New member
גם לי חשוב מי כותב

בנוסף על מה שנכתב. אם מישהו שאני מעריך כותב שטויות אני מנסה לקרוא שוב ולבדוק אולי אני הוא הטמבל.... וגם להיפך, אם מישהו שלא עשה עלי רושם טוב כותב משהו חכם אני מנסה.... רגע, על מי אני עובד? מה אכפת לי בכלל מה כותבים פה.

amitshein

New member
אז קליל פתח קומונה...

לפו"פ מאזור המרכז. הוא מנהל הקומונה. כנראה התכוון לטוב. אפילו היה מפגש חברים ראשון ביום ו' האחרון... אלא מאי? אתמול בערב/או בלילה (כך לטענתו של קליל) מישהו הצליח לפצח את הקוד שלו, קוד הניהול של הקומונה. נכנס ועשה בלאגן. החליף שירשורים, מחק הודעות וכו'. זהו ה"פשע" עליו מדובר....וזה קרה ב"קומונה".

למעלה