זה מדבק???

בנוגע ל-2

מסתבר שכל מה שאנחנו לא לומדים בזמן הנישואים... יחזור, ויחזור, ויחזור... עד שלא נשכיל ללמוד

שלי 9

New member
לעולם לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כשהתגרשתי ממנו קיבלתי את עצמי ואת חיי בחזרה,אין סיכוי שאוותר על זה. (רק להיזכר בכמה עצב היה לי בלב כשהייתי נשואה, נעשה לי רע)..

../images/Emo7.gif

מבולבלת........ אני מרגישה חשופה מאוד, כתבות כאלה מעוררות אצלי רגשנות יתר חוזרת וחושבת אילו ו..... מעורר בי כאב מחדש. ממש מבלבל.

galia1962

New member
אם זה קורה מבחירה הדדית-נהדר

יודעת שניסינו את זה שנה אחרי הפרידה הלכנו לטיפול זוגי במטרה לבדוק אפשרות חזרה אבל אצלנו זה לא עבד הכאבים והשברים היו עמוקים מדי, ולא הצלחנו גם לבנות דפוסים חדשים לחזור לאותם דפוסים שנינו לא רצינו.. אבל מכירה זוג אחד שחזר שנה אחרי הגרושים לחיות ביחד והיום הם נשואים באושר
כשזה עובד, חושבת שזה אופטימלי עבור כולם WIN WIN SITUATION

cookie13

New member
נראה לי ש...

אם היום אני אציע לו נישואים, ככה, בספונטניות, הוא ייברח לצד השני של האוקיינוס!

יערית

New member
הולד יור הורסס

ואם תציעי לו חברות?אם תציעי לו לא להתחיל מהתחלה, אלא להתחיל מקשר "קטנטן",בלי קשר לילדה,בלי קשר לעבר{למרות שקשה מאד לשים זאת מאחור}לצאת מהמקום בו אתם נמצאים ולנסות להכיר "מחדש", גם אז הוא יברח לצד השני שלי האוקיאנוס? לא למען הילדה,לא למען המשפחה,אולי לנסות למצוא מה חיבר בינכם ואת זה לשבח ולנסות להביא אל מול עינכם, לשים כעס מאחור {שנייה מכינה כינורות} "ולהתחיל מבראשית":)

שלי 9

New member
חח יערית..אולי תקימי תנועה חדשה

"מחזירת גרושות לגרושיהן" מה את אומרת?? :)

יערית

New member
ממש לא:)

כל אחד חופשי בחייו לבחור מה שבא לו לעשות,מי שכן עושה צעד כזה,אפשר לפקפק בצעד שלו אבל אי אפשר לבטל אותו לגמריי.

d a n i e l s 5

New member
לדעתי , מצב אפשרי.

וזה ממקום של "לעולם על תאמר לא" מהמקום של.... לא יוצאים בהצהרות ....כי לא נדע מה ילד יום. הכל פתוח...הכל אפשרי.

למעלה