זה מדבק???

אבאל'הההההה

<<<צמרמרה

Dardar63

New member
ידענו, קיווינו

אמנם בלי רבנות, אבל זה לא הלך גם בפעם השניה..

cookie13

New member
את יודעת מה קורה בפעם השלישית

נכון?? אבל גלידה משמין, אז... אולי כדאי לוותר????

SecondOpinion

New member
חחח דווקא כאן מתאים המקור

המקור האנגלי של "פעם שלישית גלידה" הוא "Third time I'll scream!!"

Dardar63

New member
אל תתחילו איתי שניכם!!!

לא נוגעת בגלידה. אפילו קרטיב כבר מפחיד אותי..

magic40

New member
לדעתי ,,לגיל הילדים יש משקל

אם זה יצליח בפעם השנייה או לא והזמן שעבר מיום הגירושים ילדים בוגרים עצמאים מאפשרים לזוג לבלות זמן איכות ביחד מבלי לטפל בהם(אינטנסיבית) לא כמו שבתינוקות בנוסף לבעיות הגישור יש גם את הזמן של לטפל בקטנטנים וזו דעתי האישית

יערית

New member
לא מוצאת כל רע בזה

חושבת קודם כל על האידיאל,האידיאל מבחינתי זה השלם,השלם זה שני ההורים וילדיהם,אם וקרה שאחרי איקס שנים הם לא מצאו את עצמם בפרק ב' או מצאו ולא הצליחו ובכל זאת החליטו לחזור אחרי שעבדו על עצמם ומצאו לנכון לעשות קאמבק,מה רע בכך? כולם כמעט יוצאים נשכרים מהעובדה הזו,יכול גם להצליח עם השניים באים ממקום פתוח לעבוד על הבעיות שהיו להם בעבר,יכול להיות שגם השנים שחיו לחוד עזרו להם לגשר על הבעיות,יכול להיות שאהבה והחיבור היה כה חזק שזה החזיר אותם ליחד וכן דווקא דרך הרבנות שוב. ושוב מוצאת לנכון לתת את אחותי לדוגמא,התגרשו וחזרו אחרי שנה שוב התחתנו והמשיכו עד עצם היום הזה ויותר, עם הטוב והרע,מה שיותר בולט זה הקבלה שיש בינהם,דאגה כבוד ואהבה שכנראה מוכיחה שאם יש אותה, {ולא תמיד רק אותה}אפשר לצלוח קשיים יחד. אגב,הגרושים שלהם לא באו ממקום של בגידה ואולי היה קל יותר לחזור אחד לשני,אחותי חזרה בתשובה והראש שלה קיבל סחרחורת "קלה",אחרי שהיתמתנה טיפה חזר לה גם השכל בתשובה:). לא רואה שום רע בחתונה חוזרת,בחתימה ברבנות בסה"כ מסתכלת על חציו המלא של הכוס... ולי נראה בריא,בריא ביותר!!!

t o t a l

New member
נוטה להסכים

באמת תלוי באיפה בא השבר. יש כאלו שאם יחזרו יעשו את טעות חייהם. אלו שלא מתאימים מהבסיס. [מבנה אישיות] אלו שאין להם שבריר סיכוי להתסדר ביחד. ויש את האחרים. שבעולם אחר, בסיטואציה אחרת, עם ניסיון חיים עשיר יותר, היו יכולים לחיות יחד, לא רע בכלל. אלו לשקחו את החוייה הקשה של הגרושים על מנת להתעצם. אלו שטעו [ואפילו בגדו]. יש מצב שהשנים לחוד יעשו להם טוב. ובכל זאת, זה מריח פשרה.

יערית

New member
אתה יודע לאיזו מסקנה הגעתי?

שכולנו כבני אדם מתפשרים בחיים פה ושם, יש שמתפשרים בענק ויש שמתפשרים בקטן,יש שיודעים שלא הכל מושלם בחיים ויודעים על מה הם מוכנים להיתפשר ועל מה הם לא מוכנים להיתפשר. אני יותר מסתמכת על הבסיס שעליו הם מוכנים לבנות ולהיבנות מחדש-משקל רב עומד או נופל בגלל זה.

t o t a l

New member
נוטה לא להסכים

הבסיס עליו הם מוכנים..... ,הוא די ברור ומובן מאליו: מה שיחבר אותם, עדיין שם [יותר או פחות], הם חוו את העולם האחר, ראו לא כצעקתה, פה ושם התאכזבו, פה ושם כאבו ונמשכו שוב אחד לשני, כסוג של ברירת מחדל. בעייני זה בסדר גמור. זה ממש חוקי להתפשר [שיבוסם...] השאלות המרכזיות בעייני הן: 1. האם בכלל יש להם מה לחפש יחד ברמת ההתאמה [מבנה אישיות]. זאת שאלה שנכונה כמובן לכל זוג. 2. עד כמה הם השכילו והצליחו לצמוח, להתעצם ולהחכים, מאז שנפרדו. כי אם לא, ברור שמה שהיה הוא שיהיה.

יערית

New member
נוטה להסכים איתך

ולומר שאם לא ינסו לעולם לא ידעו-פשוט פשוט!

שלי 9

New member
נוטה מאוד לא להסכים איתך..מה זאת

אומרת שאם לא ינסו לעולם לא ידעו? מה, הם צריכים לנסות רק מהסיבה שאם לא ינסו לא ידעו ?? כאילו, זו סיבה מספיק טובה לאיחוד מחודש?.. איך אמר מישהו
..מריח לי מאוד פשרה.

יערית

New member
את שוכחת משהו

זוג שהתגרש החליט לנסות מחדש על זה מדובר מתוקה, החליטו כי הם לא ילדים קטנים,החליטו לשים אגו בצד, החליטו לתת צ'אנס נוסף לעצמם אחרי איקס שנים שלא היו יחד,שמרו לאורך כל הזמן רמה חברית טובה, איפה הרחת פשרה? מציעה וממליצה לא לענות מהבטן הרכה-אובייקטיבית אם אפשר בבקשה. :)

שלי 9

New member
נוטה לקבל את הצעתך לא לענות מהבטן

הרכה.. התשובות שלנו מגיעות מהמקום הפרטי שלנו..לפעמים זה מבלבל את יודעת..:) נ.ב אם אותם זוגות היו מוצאים אהבה מלבבת..סביר להניח שהרצון להתאחד מחדש לא היה כ"כ גדול..זו היתה הכוונה בפשרה שעליה דיברנו..

יערית

New member
למצוא אהבה ככל שתהיה

עדיין לא מחייבת חיבור לנשמה.אפשרי מאד למצוא אהבות חדשות ויחד עם זאת הנפש לעולם לא תהיה רגועה,תמיד תרגישי שחסר לך משהו,יכול להיות שמי שמוצא את עצמו חוזר לאקס זה כי הנשמה שבתוכו ביקשה זאת. {כותבת עכשיו מהבטן הרכה שלי} אגב-אני כרגע רוחנית ולא בגרוש:)

למעלה