זה מאוד מצליח

זה מאוד מצליח

לא מזמן נבחרתי להיות יו"ר נוער מפלגת העבודה בראשל"צ. אני קיבלתי על עצמי לבנות קבוצה מ-0, כי כבר מזמן אין נוער בראשון. אבל הכל כבר הולך מצויין. התברר לי שיש בראשון קבוצה של מימ"ד, אבל איןלהם סניף, אז החלטתי נוכח העובדה ששתי המפלגות מאוחדות להביא לאנשי מימ"ד להיות ביחד איתנו. גם השגתי את הטלפון של יוסי ביילין, דיברתי איתו ועם העוזר המצויין שלו אורי זקי, ועכשיו ביילין יביא לי תמיכה בכל מה שקשור לעובדה שאני תומך ביוזמת ג'נבה והעובדה שאני רוצה להפיץ חומר לזכות היוזמה, והעוזר של ביילין ייקשר ביננו לבין הסניף הקרוב של יח"ד כדי שיהיה שיטוף פעולה ושאם נרצה לעשות הפגנה בראשון אז זו תהיה שם לא רק העבודה - מימ"ד, אלה גם יח"ד יבואו. הצלחתי גם להשיג תמיכה משתי התנועות שאני פעיל בהן, הנוער העובד והלומד בראשל"צ ושלום עכשיו בת"א, וגם הם ייתנו לי תמיכה. מחר אני יוצא להדביק בראשון את ההודעה שנפתחה קבוצה של נוער העבודה - מימ"ד בראשל"צ.

BeatAddict

New member
כל זה טוב ויפה

אבל לדבר עם יוסי ביילין זה משהו שיש לבקש עליו סליחה ומחילה ביום הכיפורים, ולא לפרסם בגאווה...

shy-1

New member
למה? ביילין עשה פחות נזק לאנשים

מביבי. עובדה.

ביילין אדם מצויין

הוא איש של שלום. הוא היה יוזם שיחות אוסלו ויוזמת ג'נבה.

מה שנכון נכון.

כל פעם שהוא מופיע בתקשורת יורד עוד מנדט לסמול הישראלי. אכן נכון הוא יוזם. אבל היוזמות שלו אין עליהן בשר. שימשיך ליזום ושהמנדטים של הסמול ימשיכו לצנוח.

ביילין הסכם אוסלו 1500 נרצחים

אצל ביבי התאבדו רק מעטים. אתה עושה השוואה?

shy-1

New member
בכוונה לא כתבתי, כי באמת שאיני רוצה

לעשות בלאגנים, אבל כמות האנשים שמתו בשנתיים האחרונות עקב מצוקה כלכלית, הינה כה עצומה, שבכוונה איני כותב את מספרם! ואני כבר לא מדבר על האומללים שנוצרו כתוצאה ממבצעיו, שחיים על הסף. הסכם אוסלו היה נסיון אמיץ ונכון לצאת מהמצב שהיינו בו, ולפתור אחת ולתמיד את העויינות, לצערי ערפאת המלעון קלקל הכל, ואם יש אשם, זה הוא בלבד!! (אם לא ניקח בחשבון את המנוול השני עמיר).

מורנא007

New member
מזרח תיכון חדש

אני מציע לחזור למזרח תיכון ישן. שם ברור מיהו האויב. חזיונות השלום והעולם החדש יצרו לישראל בעיות בטחוניות וכלכליות קשות ביותר.
קזנאז מנהיג להקת הסטרבס כתב את שירו New world בעקבות הטרור של המחתרות בצפון אירלנד. השיר נכתב בשנת 1972 20 שנה לפני אוסלו וחזון העולם החדש של פרס ורבין ז"ל. ואני מצטט אותו: " There's blood in the dust Where the city's heart beats The children play games That they take from the streets How can you teach when you've so much to learn May you turn In your grave New world. There is hate in your eyes I have seen it before Planning destruction Behind the locked door Were you the coward who fired the last shot May you rot In your grave New world. There is death in the air With the lights growing dim As those who survive Sing a desperate hymn Pray that God grants you one final request May you rest In your grave New world."

אבל אמרנו לכם לא להביא לכאן

את עראפת. לא רק אנחנו. גם הקונגורס האמריקאי גם חוסיין מלך ירדן גם קיסינג'ר. אי אפשר לפטור 1500 נרצחים באמירה ניסיון שנכשל. יש אשמים ויש אחראים והם צריכים ליתן את הדין על הפשעים שלהם. עראפת הוא חלק מהכשלון והיה צריך מזמן לחסל אותו ואת אלה שהביאו אותו להעמיד לדין על בגידה וסיוע לרצח יהודים ולהוציא אותם להורג.

shy-1

New member
אתם גם אמרתם לנו שסאדת חורש

מזימות, אתם גם אמרתם לנו שמלך ירדן פורש לנו מלכודת, אתם בדבורים מאד חזקים, ואתה חזק גם בקיצורים. עובדה.

שלדר

New member
חוסלה בעודה באיבה!../images/Emo67.gif

שמיר וארנס ו.....אריק שרון בשלטי החוצות ערב הבחירות,,, "אריק יבלום את האופציה הירדנית"! אבל מי זוכר מי?

shy-1

New member
לא שמעתי אותך כלל, ראיתי שכתבת משהו

אז הוספתי מידע משלי, אם זה אסור, לא אעשה זאת יותר. סליחה.

סוהי

New member
מקס,כל הכבוד לך......./images/Emo13.gif

אני שמח בשבילך על שאתה מתעסק בעסקנות פוליטית כבר מגיל צעיר.זה מראה עד כמה אתה ערכי,איכפתי ומעורב. אני מקווה בשבילך שעם הזמן תחכים,תלמד מהטעויות ותמצא את הדרך הנכונה הנמצאת בפניה הראשונה ימינה ומשם כל הזמן ישר....

למעלה