זה מאוד מצליח

זה מאוד מצליח

לא מזמן נבחרתי להיות יו"ר נוער מפלגת העבודה בראשל"צ. אני קיבלתי על עצמי לבנות קבוצה מ-0, כי כבר מזמן אין נוער בראשון. אבל הכל כבר הולך מצויין. התברר לי שיש בראשון קבוצה של מימ"ד, אבל איןלהם סניף, אז החלטתי נוכח העובדה ששתי המפלגות מאוחדות להביא לאנשי מימ"ד להיות ביחד איתנו. גם השגתי את הטלפון של יוסי ביילין, דיברתי איתו ועם העוזר המצויין שלו אורי זקי, ועכשיו ביילין יביא לי תמיכה בכל מה שקשור לעובדה שאני תומך ביוזמת ג'נבה והעובדה שאני רוצה להפיץ חומר לזכות היוזמה, והעוזר של ביילין ייקשר ביננו לבין הסניף הקרוב של יח"ד כדי שיהיה שיטוף פעולה ושאם נרצה לעשות הפגנה בראשון אז זו תהיה שם לא רק העבודה - מימ"ד, אלה גם יח"ד יבואו. הצלחתי גם להשיג תמיכה משתי התנועות שאני פעיל בהן, הנוער העובד והלומד בראשל"צ ושלום עכשיו בת"א, וגם הם ייתנו לי תמיכה. מחר אני יוצא להדביק בראשון את ההודעה שנפתחה קבוצה של נוער העבודה - מימ"ד בראשל"צ.

the man is back

New member
ירדת לשפל המדרגה

לחבור עם יוסי ביילין
מה יהיה השלב הבא? ללכת יד ביד עם הסיעות הערביות?

ממש נוראי...

להחזיק יד לערבי !!!!! זה לא מעביר מחלות? תשטוף את היד טוב טוב עם סבון כי ללכת יד ביד עם ערבים זה מסוכן ביותר... אתה יצור חולני!

MS6

New member
עם הסיעות הערביות?? לעולם לא!

למה להחזיק יד לשונאי ישראל? לערבים רגילים? זה משהו אחר...

מטרניך

New member
איך זה מתיישב עם התנגדותך לרשום

ילדים ערביים בחיפה לבתי הספר הממלכתיים?

MS6

New member
זה מתיישב יופי..

כי יהודים צריכים ללמוד בבית ספר יהודי וערבים בבית ספר ערבי. ערבים ויהודים יחד יכולים ללמוד אך ורק בבתי ספר מעורבים.

um21

New member
עזוב אותו הוא הוזה

אני יודע באופן אישי שאין חבר'ה של מימד בראשון. הטריפ שהוא לקח חייב להיות ברמה מאוד גבוהה

תגובה

תתפלא, אבל יש קבוצה קטנה של מימ"ד בראשל"צ. תתקשר למימ"ד בטלפון, ותשאל.

בלקר

New member
מעניין

ישר כשנטעשתה את הימין טענתי שאת תוך שנה תהפוך לאנטי-ציוני, ההתחברות לביילין היא צעד גדול לכיוון הזה. היום אתה מדבר עם ביילין, מחר זה יהיה ערפת. את מעורר רחמים, לא יותר מזה.

תגובה

ביילין ציוני.היחידים כאן שלא ציוניים הם הימין הקיצוני הפאשיסטי (כ"ך) והשמאל הקיצוניי הקומוניסטי (מק"י) - אשר מפרים את אחד מייסודות הציונות, הדמוקרטיה. למעשה, האנשים הכי ציונים שיש זה דווקה השמאל המתון הסוציאל דמוקרטי - הם הראשונים שקיבלו על עצמם את הציונות.

בלקר

New member
LOL

ביילין ציוני... הוא סתם מדבר על "מדינת כל אזרחיה", בעוד שנתיים שלוש כשתלמד אזרחות תבין מה ההבדל בין המושג הזה לצינות. ראשוני הציונים היו "חובבי ציון" שהם לא היו סוצאליסטים... אגב רוב העליה השנייה ניראתה דווקה דומה לראשונה, מפא"י פשוט לא הדגישה את זה. הם עיוותו את ההסיטוריה, כיאה לשמאל לדורתו. אני עדיין טוען שעד סוף השנה הזות את תהיה אנטי-ציוני. אתה מדרדר מדכי על דכי. ממולדת לליכוד(וסליחה מכל אלה שפגעתי בהם כאן, פשוט תוכנית ההנתקות לא ניראת טוב) משם לעבודה, ואכשו לשיטוף פעולה עם ביילין...

the man is back

New member
מקס היה במולדת?

אתה מוכן להגיד לי למה מקס עבר את המסע מהימין לשמאל הקיצוני, עזוב, מקס עוד מעט יגיע לקומוניזם ומשם אולי הוא יחזור למולדת (בהנחה שהמפה הפוליטית מעגלית
).

כן הוא היה..

רק שלא התייחסתי(נו) אליו שם ברצינות... והנה התוצאות לפניכם.. הוא גם כתב שיר לזיכרו של גנדי הי"ד אם אתם רוצים אני יכול להעלות אותו לכאן בקולו הפרטי של מקס. רק חבל שהוא גורר את אבא שלו לכל חור.. ואבא שלו לא צעיר ובריא במיוחד...

זה סבא שלי, אבל לא חשוב

כבר לא. אז הוא לא נתן לי ללכת לשוםמקום לבד, עכשיו כבר נותן. על תעלה אותו, בבקשה. אז זו הייתה גרסה שלא ממש אני אוהב. יש לי כבר גרסה משופרת, ואלי יום אחד אני יעלה אותה.

אריק ל

New member
ואם זכור לי נכון, הוא גם העריץ את

ברוך גולדשטיין הנבל בזמנו.... מכ"ך לביילין, ומשם בקו מהיר למק"י וגוש שלום. אבל אל תדאגו, שמאל קיצוני וימין קיצוני בסופו של דבר נפגשים. מקס יוכיח לנו את זה, אחרי שיהפוך לאנטי-ציוני, ויחזור להיות כהניסט.

MS6

New member
חח כן... פעם הגעתי למסקנה שכזאת..

ההבדלים בין השמאל הקיצוני לימין הקיצוני- קטנים מאוד. (אני מדבר על המאוד מאוד קיצונים.. לא על האיחוד הלאומי ומרצ)

למעלה