זה למה לא כדאי לשחק עם סנדרלנד במנג'ר כאן
פ פאההרקר New member 22/4/06 #10 אני חולה על זהה אני רואה את זה כל בוקר עם הקפה ונשפך מחדש כל פעם.... ד"א הוא מזכיר קצת את פרגוסון שהיה קטן
אני חולה על זהה אני רואה את זה כל בוקר עם הקפה ונשפך מחדש כל פעם.... ד"א הוא מזכיר קצת את פרגוסון שהיה קטן
פ פרנק ב פרקר New member 22/4/06 #5 זה לא מנג'ר מי שהוסיף את הכתוביות פשוט השתעשע בעובדה שהילד אומלל לא מדבר בשפה מוכרת לכולם(גרמנית שפה מוכרת, אבל לא יותר מאנגלית).
זה לא מנג'ר מי שהוסיף את הכתוביות פשוט השתעשע בעובדה שהילד אומלל לא מדבר בשפה מוכרת לכולם(גרמנית שפה מוכרת, אבל לא יותר מאנגלית).
S sok777 New member 22/4/06 #8 אני מסכים איתך לגמרי! או שזה ילד שכמו שאריק אמר, רוצה להיות מפורסם.. כמו הזה שמתבכיין בגלל המשחק עם הצרחה..
אני מסכים איתך לגמרי! או שזה ילד שכמו שאריק אמר, רוצה להיות מפורסם.. כמו הזה שמתבכיין בגלל המשחק עם הצרחה..
A Arik The Bulldog New member 22/4/06 #6 חארטה בארטה מבויים לא פחות מרסלינג. הילד סתם עשה הצגה, צילם ושלח לאינטרנט.
S sok777 New member 22/4/06 #7 ../images/Emo45.gif זה בדיוק מה שאני אמרתי.. מסכים עם אריק.. [ולא, זה לא בגלל שהוא אוהד בארסה ]
T TomZiZi New member 22/4/06 #11 זה יותר על אנריל טורנמנט ויכול מאוד להיות שזה אמיתי, יש אנשים עם בעיות אבל זה גדול שהוא שובר את המקלדת...
זה יותר על אנריל טורנמנט ויכול מאוד להיות שזה אמיתי, יש אנשים עם בעיות אבל זה גדול שהוא שובר את המקלדת...
P positive energy New member 22/4/06 #13 אתם יודעים... זה לא אמור להראות אמיתי (הפוטבול מנג'ר, למרות שכל הקריזה אולי גם מזוייפת), אתם לא חייבים גם להגיד שזה לא אמיתי, זה פשוט מצחיק
אתם יודעים... זה לא אמור להראות אמיתי (הפוטבול מנג'ר, למרות שכל הקריזה אולי גם מזוייפת), אתם לא חייבים גם להגיד שזה לא אמיתי, זה פשוט מצחיק
S sok777 New member 22/4/06 #15 אם זה לא אמור להראות אמיתי למה כתוב בהתחלה "למה לא לשחק פוטבול מנג'ר עם סנדרלנד?":\ שיכתבו "ילד משתגע שהוא משחק במשחק לא ידוע במחשב "
אם זה לא אמור להראות אמיתי למה כתוב בהתחלה "למה לא לשחק פוטבול מנג'ר עם סנדרלנד?":\ שיכתבו "ילד משתגע שהוא משחק במשחק לא ידוע במחשב "
ק קרייטון New member 22/4/06 #16 אבל אז זה לא היה מצחיק. באותה מידה הוא יכל לראות את ההורים שלו נרצחים שם.. אגב, זה ממש לא גרמנית.
X X Slider New member 23/4/06 #17 זה אפילו לא מצחיק... עזבו את העובדה שזה מבוים... זה אמור להצחיק - וזה לא!