זה לא שק"ש, זה...סכמ"ש!

זה לא שק"ש, זה...סכמ"ש!

טוב, אני לא נרדמת ואין שום דבר מוצלח לעשות.. אז חשבתי לי שאם זה תופס בפורומים אחרים, אולי זה יתפוס גם פה!
שרשור סיכום שבועי...מקווה שתיהיה היענות... אז... משהו טוב שקרה השבוע:
משהו פחות טוב שקרה השבוע:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
משהו חדש\מגניב\מעניין שלמדתי\שמעתי השבוע ואני רוצה לשתף את האנשים הנפלאים פה בו:
הדברים שעשיתי השבוע כדי למנוע את ההתחממות הגלובלית ואת הרעב העולמי ההולך ותופס תאוצה בעולם המערבי:
ולסיום - האם כבר יש לך תחפושת למפגש פורים?
הרבה סמיילים, ניסיתי להעביר כמה שיותר זמן כדי שאתעייף ואצליח להירדם...:) סופ"ש נעים לכולכם!

elcool

New member
או! סוף סוף סיכום לא כאורך הגלות!

(וגם יש לי מעט זמן לענות עליו
) משהו טוב שקרה השבוע: קרה אתמול בערב.. אני אלרגי לחתולים, ובבית של חברתי יש 15 מהיצורים האלו. בדרך כלל אני לא יכול לחיות אצלה יותר מ-5 דקות בלי להראות כמו חולה צרעת סופנית. אז פעם הראשונה שאני מנסה לקחת תרופה לאלרגיה ולבוא אליה. והצלחתי להשאר אצלה 3 וחי שעות לפני שאפילו התחלתי להתעטש!!
וגם אי אפשר לשכוח את מפגש הצפיה שהיה אצלי ביום שלישי. פשוט אושר רצוף!
משהו פחות טוב שקרה השבוע: גם קרה אתמול, אבל בבוקר עד הערב - נסיעה יותר מידי ארוכה לקרית שמונה.... Grooaoaoaaan... שונא להיות במקום שהנסיעה אליו לקחה יותר זמן מכמה שנשארתי בו. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: מסיבבלי
(והמכיר מכיר) משהו חדש\\מגניב\\מעניין שלמדתי\\שמעתי השבוע ואני רוצה לשתף את האנשים הנפלאים פה בו: האדם הכי שכיח בעולם הוא גבר סיני בן 28, ימני, עם מכשיר סלולרי ובלי חשבון בנק. הדברים שעשיתי השבוע כדי למנוע את ההתחממות הגלובלית ואת הרעב העולמי ההולך ותופס תאוצה בעולם המערבי: המשכתי באופן אקטיבי למחזר בקבוקים ונייר! ולסיום - האם כבר יש לך תחפושת למפגש פורים? לא.. עוד לא

איזה אומץ..

באמת תהיתי מי יהיה הראשון לענות :p הייתי רוצה להגיד שאני גם אהיה במסיבבלי. אבל זה מתנגש עם הגלאמורמה....

Thumpers

New member
בוקר אור!

משהו טוב שקרה השבוע: וואו, כל כך הרבה דברים! יצא לי להגיע לירושלים ליום הפתוח, יצא לי להגיע לראשל"צ לפגוש חברים מקסימים (שתדעו לכם שגם ב2 וחצי בבוקר, שושה עדיין מעניינת.) ו... אני מתחילה לחשוב שעוד שבועיים אני מגיעה שוב לתל אביב, אבל כנראה לסופ"ש ארוך מהמתוכנן... כל כך הרבה אנשים אני צריכה להספיק לראות!!! |משהו פחות טוב שקרה השבוע: הייתי חולה כל השבוע, ואני חושבת שזה בגלל שהאביב מתחיל לתת את אותותיו בי - מה שאומר שכל העונה הקרובה אני הולכת להתאלרג. (מלשון אלרגיה, כמובן) וגם קיבלנו את הציונים של הפסיכומטרי - שזה אולי טוב כביכול, אבל... לא יודעת. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: להחליט אם אני נוסעת ביום שישי לתל אביב או לא. אווווח, למה אין חיים בצפון?! משהו חדש\מגניב\מעניין שלמדתי\שמעתי השבוע ואני רוצה לשתף את האנשים הנפלאים פה בו: שמסתבר שלתוכנית שאני רוצה להתקבל אליה באוניברסיטה מתקבלים רק 30 איש במקסימום, כל שנה. שיייייייט? הדברים שעשיתי השבוע כדי למנוע את ההתחממות הגלובלית ואת הרעב העולמי ההולך ותופס תאוצה בעולם המערבי: לא ליכלכתי את הסביבה... ולסיום - האם כבר יש לך תחפושת למפגש פורים? רעיון? כן. אני עוד צריכה לראות מה אני עושה עם רעמת השיער שלי, שצריכה החלקה - ואיפה לעזאזל אני מוצאת שלייקס אדומים?!

In Red

New member
עונה!

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע נחמד, לא משהו מיוחד משהו פחות טוב שקרה השבוע: ענייני עבודה.. משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: לראות את האנשים, להוציא את עצמי, אורית ושושה להליכה משותפת משהו חדש\מגניב\מעניין שלמדתי\שמעתי השבוע ואני רוצה לשתף את האנשים הנפלאים פה בו: אין כל כך הדברים שעשיתי השבוע כדי למנוע את ההתחממות הגלובלית ואת הרעב העולמי ההולך ותופס תאוצה בעולם המערבי: אני משתדלת לזרוק ברחו הכל לפחים ולא על הרצפה 0-0 ולסיום - האם כבר יש לך תחפושת למפגש פורים? יש לי רעיון מקסים אך עם יהיה קר אצתרך לחשוב על משהו אחר =[

Lion_Heart

Well-known member
אז ככה

משהו טוב שקרה השבוע:pASSTA משהו פחות טוב שקרה השבוע: המחשב שלי הלך לתיקון והיה חסר כל הסופ"ש משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:DRAGONAGE-2 משהו חדש\מגניב\מעניין שלמדתי\שמעתי השבוע ואני רוצה לשתף את האנשים הנפלאים פה בו: PASS הדברים שעשיתי השבוע כדי למנוע את ההתחממות הגלובלית ואת הרעב העולמי ההולך ותופס תאוצה בעולם המערבי: לא השתמשתי בגזים ו...תרמתי אורז ולסיום - האם כבר יש לך תחפושת למפגש פורים? כן
...למרות שיש אלה שלא יסכימו:-

סופ"ש מעולה

משהו טוב שקרה השבוע: חברה שלי החליטה באופן ספונטני לבוא אליי לשבת. בישלנו וטיילנו והיה ממש ממש כיף. חוץ מזה שעוד הספקתי להיות עם חבר שלי ביום שני (עזרתי לו להעביר האנגאובר...שוב) משהו פחות טוב שקרה השבוע: שיעור של 3.5 שעות (עם מינימום הפסקה באמצע) בין 1600 ל-1930 ביום חמישי (כשבראשון אני אמורה להתחיל ב-08:30 בבוקר. אם ככה זה הולך להיות יותר מדי פעמים- אני אבצע צעד קיצוני). משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: ביום שני אני מסיימת ללמוד. ביום שלישי בבוקר אני נוסעת הבייתה, לוקחת את האוטו, ונוסעת עם החבר לנצל את הכרטיס הזוגי שזכיתי בו באחת מהתחרויות פה בתפוז. אח"כ נאכל פיצה ביתית שאני מכינה (ובבצק יהיה גם קמח שיפון מלא בשביל הבריאות. מקווה שחבר שלי לא יהרוג אותי על זה). משהו חדש\מגניב\מעניין שלמדתי\שמעתי השבוע ואני רוצה לשתף את האנשים הנפלאים פה בו: זה רק חד. בטח שלא מגניב: בין ה-21/3 וה-31/3 יש לי חמישה מועדי ב' פוטנציאליים (שניים מהם ודאיים). כמה עצוב. הדברים שעשיתי השבוע כדי למנוע את ההתחממות הגלובלית ואת הרעב העולמי ההולך ותופס תאוצה בעולם המערבי: כמו כל פולניה טובה- לא זרקתי אוכל. מצאתי שימוש לה-כ-ל. ולסיום - האם כבר יש לך תחפושת למפגש פורים? בעקרון אני בספק אם אני אגיע למפגש (ק"ש היא לא עיר מוקפת חומה, מה שאומר שביום שני אני מתחילה ללמוד ב-08:30 בבוקר, וב-16:30 יש לי מועד ב'. אני חושבת שעדיף שאני אלמד. אם כן- אז יש לי פריט מוכן, ואת כל השאר אני אבנה מסביבו [אלעד בטח יאהב אותו. אני הולכת להגן עליו בציפורניים]).

svety

New member
תודה לאל שהשבוע הזה נגמר!

אלוהים, איזה שבוע סיוט.
משהו טוב שקרה השבוע: היה לי ממש כיף בשישי בלילה ביום ההולדת של חברה ממש טובה שלי, עם כמה חברים שלה. היה מצחיק וטעים ושיכור מעט. והיום היה גם ממש כיף עם ההורים שלי[אם נתעלם מהקטע שהקאתי באמצע הרחוב בפתח תקווה].
משהו פחות טוב שקרה השבוע: המון עבודה. המון. לקחתי אותה הבייתה אפילו, ונשארתי כמעט כל יום עד מאוחר במשרד, ובכיתי מרוב עצבים ותסכול, ואוח. מזל שיש איתי כמה אנשים טובים במשרד - אחד הרגיע אותי, אחד הצחיק אותי...
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: מסיבת עשר שנים לאלטרנטיב.
אני מכינה את הכבד שלי מעכשיו, אלוהים יודעת איך אני אעבוד יום למחרת. הולכת להיות מסיבת השנה.
משהו חדש\מגניב\מעניין שלמדתי\שמעתי השבוע ואני רוצה לשתף את האנשים הנפלאים פה בו: וואו, אני לא חושבת שיש משהו כזה. מוזר.
הדברים שעשיתי השבוע כדי למנוע את ההתחממות הגלובלית ואת הרעב העולמי ההולך ותופס תאוצה בעולם המערבי: משתדלת להדפיס כמה שפחות בשביל להרוג כמה שפחות יערות גשם. זה לא קל אצלנו במשרד...

למעלה