זה לא שאני אור -

hilali1

New member
זה לא שאני אור - ../images/Emo62.gif

את באה ממקום חשוך
מה אומר המשפט הזה
פילוסופי משהו

I מ י ר ב I

New member
זה המשפט שלי../images/Emo99.gif

כל פעם שאני קצת בדיכאון אני חושבת על כל הבית וזה נותן לי הרגשה טובה...מחזק אותי!!!

I מ י ר ב I

New member
תקראי את זה...

אם תסתכלי בתוך עיניי ותראי שם משהו טוב חולף, אל תופתעי אם תגלי שזה הטוב שבך שמשתקף.

ady18

Well-known member
אם כבר על השיר יש לי עוד משפט

שלא ברור לי ואני אשמח להסבר ו"אני לא כזה נכון פשוט את רגילה הפוך?" ותודה

אני לא בטוחה אבל אולי

שהוא לא הגבר המושלם(אני לא כזה נכון) פשוט הבחורה רגילה הפוך כלומר לבוא ממקום של נחיתות אולי הפוך בקטע של רק בסוף הקשר בא בד"כ החיזור כי אז הגבר שמרגיש שהיא נעלמת לו בין הידיים נלחם עליה ואילו הוא מחזר אליה כבר מהתחלת הקשר

ady18

Well-known member
הלוואי עלי אופטימות משיר

אני דווקא שירים שמדברים על פחד מוות וכול מיני כאלה בקושי שיר עושה לי שמח רק שירים עם מוות פחד גן מאיר גומר אותי של דנה איזה שיר כמה כואב ככה אמיתי והכי מדבר עלי קשה לי קצת לכתוב על השיר כי זה שיר שמח וזה בדיוק ההפך ממה שאני אז אם שיר יותר עצוב של אריק הייתי יותר משתתפת בקטנה:) יהיה עוד הזדמנוית

I מ י ר ב I

New member
כל אחד רואה את השיר אחרת...

לי השורה הספציפית שכתבתי גורמת לי לחייך. אבל אם תקראי את כל השיר יש כאלה שיראו אותו כעצוב.

אני לא בטוחה שאני צודקת אבל

הנה מה שאני חושבת: שהבחורה לא צריכה להיות מוארת בגלל הגבר אלא בגללה בגלל מי שהיא זה מתקשר גם לשאר המשפטים כמו אם תסתכלי בתוך עיני ותראי שם משהו טוב חולף, אל תופתעי אם תגלי שזה הטוב שבך שמשתקף. המשפט שאומר את באה ממקום חשוך מתכוון לזוגיות שלה בעבר שהיא באה ממקום של חולשה שהיתה תמיד עם הגברים הלא הנכונים שגרמו לה לחוש קטנה

perrinat

New member
"אני מול החברה"

או "איך אני רואה את עצמי מול אחרים". אולי הבחורה מסתכלת עליו כאילו הוא "אלוהים" ורואה בו משהו טוב, מעורר הערצה/השראה וחום. והוא מסביר לה שהוא פשוט טיפטיפה יותר אופטימי ממנה. הכל תלוי בזוית הראיה שלך בחיים

Rony 05

New member
../images/Emo207.gif תמונה חדשה של אריק

הכתבה המלאה כאן: ttp://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Celebs/Local/200701/2007013114009.htm

ady18

Well-known member
אריק עדין לא התרגל

גם אני מכירה עוד זמר שלא מת על צילום ויש לו תמיד פוזות מוזרות אבל זה למקום אחר:)

למעלה