זה לא רק במה

זה לא רק במה

לפני שנתיים בערך לקראת חגיגות יום העצמאות בישוב, היה לי הכבוד להיות חלק פעיל מקבוצת תושבים ששמה להם למטרה לבנות במה ליישוב. במשך חמישה ימים רצופים עמלנו מבוקר ועד ערב בבנייתה של הבמה, שמשמשת כבמה מרכזית בארועי הישוב. לפנות ערב נדהמתי לראות את הבמה מונחת ביער, כאות ושריד למסיבת סוף הקיץ. הרהרתי רבות מדוע הושארה הבמה ביער לחסדי מזג האויר, אולי מדובר בזלזול בכספי היישוב או שמצבנו הכלכלי יכול לאפשר לנו במה חדשה בכל שנה. רק לסבר את האוזן ערכה של במה זו (על כל מרכיבה) נע סביב 40000 ש"ח. אני פונה לכל האחראיים, ראשית לדאוג להעברת הבמה למקומה הטבעי ושנית להסיק מסקנות ולקחים ממקרה מצער זה. בברכת חג שמח זוהר

אמיר 43

New member
זה גם לא הפעם היחידה גם לפני שנה.!!

זוהר זה היה גם לפני שנה ובעוד נסיבות שהבמה לא חזרה.... צורת ההרכבה של הבמה על הריצפה גם לא מוסיפה בריאות לבמה.

ארז סרי

New member
במת הריקודים

1. הבמה הושארה מתוך כוונה לבצע מסיבה לנוער לפני כ-3 שבועות ומסיבה נוספת למבוגרים מיד אחרי סוכות אולם זה לא יצא לפועל ולכן היא פורקה. הרכבה הובלה ופירוק של רחבה זו דורשת עבודה מאומצת ע"י מתנדבים מהישוב (בהזדמנות זו נודה למתנדבים - אמיר שלו,בנצי קשאני,דני שלום,רונן פלג,קובי יוסף,ישראל דנינו) 2. מחיר השוק של כל פלטה 750 ש"ח סה"כ ברחבה יש 16 פלטות מחיר השוק של השכרת רחבה כזו לארוע 2500-3000 ש"ח כך שהשימוש בה למטרה זו (ולא רק לבמה) מאד כלכלי. חג סוכות שמח לכולם

שימוש נכון בבמה

ארז שלום, הבמה קיימת ביישוב על מנת שננצל אותה כמה שיותר, ועל כן בכל אירוע שבו הבמה מונצלת אני רואה רווח לכלל תושבי היישוב. אולם עדיין אין זה אומר שיש להשאיר את הבמה למעלה מחודש זרוקה ביער. ציינת את המאמץ הרב שמושקע בשינוע הבמה, פעולות כגון "הרכבה והובלה הדורשות עבודה מאומצת" כדבריך, זה נכון ואני מכיר את הבעייתיות בגיוס מתנדבים לאירועים מעין אלו, אך מנגד מהו המאמץ הנדרש בבנייתה של במה בסדר גודל כזה ? ארז, אני מכיר ומוקיר את צוות המתנדבים שעזר לך באירוע האחרון, אך אם לא נשמור ביחד על במה יקרה זו נצטרך למצוא פתרונות יקרים יותר באירועי התרבות הבאים של היישוב. ואם כיישוב נתברכו בבמה זו יש למצוא את הדרכים המתאימות על מנת לשמר אותה גם לאירועים הבאים. זוהר

ronpel

New member
צודק

זוהר צודק- צריך למצוא דרך לשמור על הבמה כי אין אחרת והושקע בה הרבה עבודה. לצערי תמיד קל למצוא מתנדבים להקמת ארוע אך מאד קשה למצוא אותם לפרוק ובמיוחד לעבודות פיסיות כגון העברת הבמה. הנושא גם חוזר על עצמו בנושא נקיון שלאחר ארועים ברחוב אהוד. שוחחתי על כך עם אוסנת ולדעתי הפתרון חייב להיות של תקצוב חלק מעבודות אלה בתקציב הארוע כך שיהיה בוודאות ביצוע מייד עם סיום הארוע ולא חודש לאחר מכן. (ארז תיקון טעות - מי שעזר לך זה עידו פלג.) אני מקווה שזה יביא את הפתרון לנושא. רונן

למעלה