זה לא קשור אבל...

Ihavenonick

New member
זה לא קשור אבל...

I was bored when I came home so I counted the two 52oz. bags of peanut M&M's that a friend of mine gave me from USA. read the results on the palm in the pic​

DDN

New member
כל הM&M האלה מזכירים לי

את הגומונים ואת הגומתות שלהם.

הגומונים תמיד הפחידו אותי

יש משהו מאוד טורד שלווה בחבורת דובים צבעוניים שלא לובשים מכנסיים אבל כן לובשים כובעים וחולצות שמסתובבים ביער ובולעים דברים עגולים וצבעוניים.

DDN

New member
אתה בטוח שלא לבשו מכנסיים?

אני חושב שאתה טועה.

BluePrint

New member
not sure

אני חושב שחלקם כן, וחלקם לא. חוץ מזה, הם לא סתם "בלעו דברים עגולים וצבעוניים", הם שתו את השיקוי המיוחד שלהם.

Ihavenonick

New member
to check if the Gummybears had...

pants or not, I think I can check my pics with them at Disneyland and Disneyworld

gambakupu

New member
לפי הספר שיש לי בבית

הם לבשו משהו בין שמלה לחולצה ארוכה. no pants.

הסדרה זכורה לי במעומעם מילדותי

היה שם איזה נאצי עם שריון שהסתובב בחברת טיפוסים שכונו בכתוביות בשם "עוגים" - מישהו יודע מה היה השם האנגלי שלהם, והאם יש לתרגום הזה קשר לתרגום של מיצוב לOgres ?

מצאתי תמונה - והם לא לבשו מכנסיים

למען האמת, אני מצטער שראיתי את התמונה הקבוצתית של המגעילים האלה - הזקן נראה כמו גרסת הדוב הפדופיל לדמבלדור, הגדול והשמן דומה לאחיו המפגר והסוטה של אבי ביטר, הצהוב נראה כמו דארג-קווין מחופש לרובין הוד, העצבני עם הכובע הירוק נראה נושך, זה עם השמלה דומה לזלמן שושי ביום רע, והורוד - אני לא רוצה לדעת למה יש לו חרב מעץ, או למה הוא ורוד ובלי מכנסיים.

ogmios

New member
ה"דראג-קווין" הצהוב

הוא בחורה, אם אני לא טועה. ואני באמת חושב שאתה מחפש משמעויות נסתרות איפה שלא אמורות להיות... או לפחות, אני מקווה כך.

DDN

New member
אתה לא טועה.

גם "זה עם השמלה" הוא בחורה. והורוד הוא הילד עם החרב צעצוע. דווקא בגומונים למצוא משמעויות נסתרות? מה בדבר נרניה? הרי ברור שמר טומנוס הוא פדופיל, לא?

ברור שמר טומנוס הוא פדופיל

הסאטיר הוא סמל עתיק ומוכר לתאוות-זימה, אגב. "סאטיר" הוא גם השם המוכר למקביל הגברי ל"נימפומנית".

ogmios

New member
טוב שלא דיברנו על פיטר פן

בחיים לא היינו יוצאים מזה...

0Pandemonium0

New member
אלה בערך המילים הראשונות שיצאו מהפה

של החבר שישב לידי כשראיתי את הסרט עם חברים (משפט מסובך, אבל בהתחלה המשכתי אותו ב"שיצאו מהפה של חבר שלי כשראינו את הסרט", ותבינו לבד...). הוא דיבר על זה שטומנוס והמכשפה הלבנה פדופילים.

בסרט זה באמת מודגש

"בואי איתי ילדה, אני אראה לך את החליל שלי". "בוא שב איתי ילד חמוד, תאכל ממתקים"

chatenoire

New member
לצרכי סטטיסטיקה

אני חושבת שכדאי לספור כל חבילה לחוד ולחזור על התהליך 10 פעמים לפחות, כמו כן להוסיף מחקרים השוואתיים על M&M בוטנים לעומת נוגט לעומת רגילים.

ogmios

New member
כל מה שאתה צריך זה תירוץ

כמו לדוגמה, שאתה עורך מחקר בשביל קמפיין ה-M&M Superlink שלך.

למעלה