ממ-ת-קוקוס מממ..
מ ממתקוקוס New member 31/8/13 #63 אני לא כל כך יודעת לבשל. ועם סטנדרטים מ-א-ו-ד נמוכים באוכל. ככה שמאוד קל לרצות אותי בקטע הזה. אז אני לא מתאמצת יותר מידי אבל הלכתי היום לסופר אז יש סיכוי לפסטה מחר.\ (בסיסית ביותר. לא להתלהב ).
אני לא כל כך יודעת לבשל. ועם סטנדרטים מ-א-ו-ד נמוכים באוכל. ככה שמאוד קל לרצות אותי בקטע הזה. אז אני לא מתאמצת יותר מידי אבל הלכתי היום לסופר אז יש סיכוי לפסטה מחר.\ (בסיסית ביותר. לא להתלהב ).
K karmon4 New member 31/8/13 #67 אני לא דואג אז באיזה שעה לבוא ואת דיין לא אמרת מה את מעדיפה ויסקי או יין
S shayCn New member 31/8/13 #32 זה פרפיל פיל עם אזני-כנפי פרפר ענק הוא כמובן לא יכול לעוף,אבל הוא יכול לנופף בכנפיים..אהה..ז"א באזנים
זה פרפיל פיל עם אזני-כנפי פרפר ענק הוא כמובן לא יכול לעוף,אבל הוא יכול לנופף בכנפיים..אהה..ז"א באזנים
ה השלושר New member 31/8/13 #33 למה אתה כבר שלילי מי אמר שהוא לא יכול לעוף ? 40 שנה אמרו על החתולדובי שהוא בכלל דביבון (והוא דביבון, רק מז'אנר קצת אחר). אולי כשהם קטנים, אז פרפילונים עוד יכולים לעוף, ואז כשהם מזדקנים הם פחות הרפתקנים ומפסיקים.
למה אתה כבר שלילי מי אמר שהוא לא יכול לעוף ? 40 שנה אמרו על החתולדובי שהוא בכלל דביבון (והוא דביבון, רק מז'אנר קצת אחר). אולי כשהם קטנים, אז פרפילונים עוד יכולים לעוף, ואז כשהם מזדקנים הם פחות הרפתקנים ומפסיקים.
S shayCn New member 31/8/13 #34 נראה לי שהחדק קצת מפריע לאוירודינמיקה שלהם בתעופה.. אבל ניחא,אמרת חיובי,אז אני אשאר חיובי. אגב, מעניין איך האזנים שלהם בקעו מהגולם.
נראה לי שהחדק קצת מפריע לאוירודינמיקה שלהם בתעופה.. אבל ניחא,אמרת חיובי,אז אני אשאר חיובי. אגב, מעניין איך האזנים שלהם בקעו מהגולם.
ה השלושר New member 30/8/13 #16 אצלי זה לא כנראה, זה ודאי בצעירותי הייתי נשאר ער בששי בערב עד 22-23 בלילה. היום זה לא אפשרי.
ה השלושר New member 31/8/13 #31 נצחון הרוח על החומר הקפה הועיל. בכל זאת אצא. עוד חצי שעה. האח, הידד, חתולדובי.
K karmon4 New member 31/8/13 #39 לפחות אתה יוצא אני היום ממש יבש ואין לי כוח לעשות כלום. בטח אראה איזה סדרה או סרט. מי מצטרף אלי