זה לא צודק

יעל סתם

New member
זה לא צודק

הייתי היום אצל חברה ישבנו ודיברנו והיא סיפרה לי שחברה אחרת שלי שהתחתנה לפני פחות משנה בהריון. במקום לשמוח אני בוכה, מותר לי נכון? למה היא בלילה אחד הצליחה ואני מנסה 5 שנים ולא מצליחה? זה לא צודק. יש מישהי שמרגישה כמוני או שאולי אני היחידה? תודה על ההקשבה ותודה שאתן שם בשבילי.

ליהיS

New member
תריא, למזלי הייתי הראשונה בין כולם

כך שהקטע הזה דילג עליי אבל יש לי גיסה שדאגה להשוויץ שזה שהיא בהריון ואני לא. מה אגיד לך. זה כואב, מעליב בייחוד שפתאום נדמה לך שכולם ברחוב בהריון ואת לא. בכיתי בסתר ולא נתתילאף אחד ל"ראות אותי מזיעה". היום אני חושבת שזו הרגשה טבעית, לגיטימית ובלתי נמנעת. תרשי לעצמך להרגיש מה שאת רוצה אבל אל תתני לזה להרוס את היחסים עם חברות טובות. הן לא אשמות. זה ישמע לך מוזר אבל באיזה שלב הייתי בצמב הפוך. את הטיפולים השניים התחלתי עם חברה שניסתה שנים ועברה המון המון טיפולים. תכננו איך נעשה את השאיבה ביחד ונטייל יחד עם העגלות. אני נקלטתי והיא לא. ככל שהבטן גדלה הרגשתי יותר ויותר לא נעים להיפגש איתהולשתף אותה בשמחתיוהתרחקתי. באיזה שלב היא התקשרה ואמרה שזה לא יפה שאני מנתקת אותה..דיברנו על הנושא והשתדלנו לפתור את הסוגיה הזו. תתני לעצמך לבכות, אל תשמרי בפנים. כולן מרגישות כך וזה בסדר.

למעלה