זה לא פייר!

symphany

New member
זה לא פייר!

זה לא פייר, זה לא פייר! לא רוצה לאחל לו מזל טוב!! לא רוצה!! טוב. מזל טוב (רק חבל שזה לא אני). הקישור: http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/580/124.html

LoveJohnny

New member
../images/Emo109.gif מזל"ט לו D:

הייתי רוצה להיות בחתונה הזאת...

LizStar

New member
הגיע הזמן!

ברור שהייתי ככ' שמחה להיות במקומה,אבל הוא ממש אוהב אותה,והיא אותו,אז שיהיה להם במזל! וכבר מזמן שמעתי על חתונה..לפני המחלה של לילי-רוז..ופעם הוא אמר שהוא לא רוצה להיתחתן כי הוא לא רוצה להרוס לוונסה את שם המשפחה ..חח XD

כן, גם אני שמעתי על זה...=]

חמוד... הוא אמר ששם המשפחה שלה כל-כך יפה, והוא פוחד להרוס לה אותו...=]

tali44

New member
אההה כן, שקראתי את זה בעתון

התחרפנתי מרוב הטמטום שיש במה שהוא אמר.... כאילו, הוא לא יכל למצוא תירוץ אחר לעזאזל.......?!?!?!?
חח הוא אמר שזה לא נשמע טוב "וונסה פאראדיס דפ" כזה טיפש

LizStar

New member
אבל בתכלס..

אלה החיים האישיים שלו..הוא מצידו יכול להגיד שהוא לא מתחתן בגלל השם משפחה, אבל לדעתי זה בגלל שהוא כבר לא מאמין בנישואין,בגלל שהוא התארס ברבה פעמים וזה.. אבל בתכלס החיים שלו,ואנחנו צריכים להודות לו שהוא מספר לנו דברים על המשפחה שלו,כי אותי אישית זה ממש מסקרן איך הם חיים וזה...חחח ועכשיו הוא גם עשה כמה רעיונות על המחלה של לילי רוז,שקודם הוא ממש לא רצה לדבר על זה..

Sahar 11

New member
../images/Emo41.gifעוד עדכון- תמונות חדשות

משודדי הקאריביים

Sahar 11

New member
תמונה מהתקופה האחרונה

לא יודעת בדיוק מתי ואיפה חח

שיהיה לו במזל-טוב! רק שיהיה מאושר!!!=]

כמובן שהייתי יותר שמחה אם זו הייתי אני... XD

sonaku

New member
מזל''ט~!

ברת מזל >: והיא אפילו לא יפה כ''כ,אבל הם כבר 8 שנים ביחד ועד עכשו הם לא התחתנו אז סבבה,יפה להם הגיע הזמן באמת :) כמובן שהייתי שמחהההההה מאוד להיות במקומה,אבל נו מה הסיכוי שלי?;;

Adi 7

New member
אגב...

וונסה ממש יפה, וגם הם כל כך מתאימים, ואם הוא מאושר אז שיהיה לו הכי כייף בעולם! כי מגיע לו הכל. ובקשר לתמונות : " =0".

sonaku

New member
לא מצאתי בה משהו יפה כ''כ

סתם יופי פשוט כזה. אבל כל עוד הוא מאושר אני אשמח בשבילו ^^ אני ממש מקווה שהצלמי פאפרצי והעיתונאים לא יציקו להם יותר מידי ._.

פאני14

New member
הוא לא חייב להאהוב מישהי בגלל היופי שלה

יכול להיות שיש לה אופי טוב

sonaku

New member
ברור,זו לא היתה הכוונה שלי.

יכול להיות שהיא הבנאדם הכי מקסים העולם והיא תהיה סופר מכוערת והוא יאהב אותה..זה לא משנה לי. רק אמרתי שהיא לא יפיפה,זה הכל. :)

למעלה