זה לא פייר!

heyhey33

New member
זה לא פייר!

היה לי ביום שישי טסט, ויצא לי את הבוחן הכי קשוח בבאר-שבע, אבל הכל הלך חלק וכבר התקרבתי לסוף, היה לי עוד כמה דקות. הוא אמר לי בצומת T די גדולה (שיש כמה נתיבים לכל כיוון) לפנות שמאלה. אז חיכיתי וצד שמאל היה פנוי לגמרי, ובצד ימין היו קצת מכוניות. חיכיתי ואז באו מימין שתי מכוניות, שאחת מהן הייתה בימני, ואחת מהן הייתה באמצעי. כשראיתי שאף אחת מהן לא אותתה, ולא הייתה בנתיב השמאלי, באתי להכנס מיד אחריהם. איך שהתחלתי לנסוע, המכונית שנסעה בנתיב האמצעי פנתה פתאום שמאלה, במהירות גבוהה ובלי לאותת. לחצתי על הברקס ביחד עם הבוחן, גם שזה היה במהירות 2 קמ"ש בערך, והוא הכשיל אותי. זה הרס לי את כל השבוע, במיוחד שזה משהו שלא יכולתי לשלוט עליו, ודווקא הגבתי כמו שצריך.

shogile

New member
מי הבוחן אם אפשר לשאול?

(אני גם באר שבעית והטסטר הראשון שלי היה מניאק שלא יתואר... אולי אנחנו מדברים על אותו אחד?)

Superdror

New member
ואולי פשוט שניכם לא נהגתם מספיק

טוב כדי לעבור טסט ? ותחסכו את השמות של הטסטרים, לא מכובד, לא מתאים, לא במקום - ואף , סתם גורם לאנשים שנתקלים בהם להגיע עם פחד מסוים - וביטחון עצמו ירוד יותר.

Itamarro

New member
התגובה נכונה

למרות שהגבת נכון, ההחלטה שלך הייתה שגויה. אתה לא יכול להכנס לצומת לא פנויה, היית צריך להמתין עד ששני הצדדים פנויים לחלוטין- בגלל שמצד ימין בנתיב בשמאלי מישהו יכול לבוא ולפנות שמאלה בלי לאותת ומנתיב לא נכון.

מימוזה21

New member
ואותי הכשילו רק בגלל חניה!!!!

אז זה אומר שהטסטר רע? וזה היה טסט 1... אבל במקרה או לא במקרה:הטסטר שהכשיל אותי טסט 1 הוא זה שהעביר אותי בתאוריה ה2 ובטסט ה2 קיבלתי טסטר דווקא שהתנהג כאילו אני בשיעור נהיגה. הייתי עם עוד אחד שאמר שהעיר לה פעמים.פעם חת על זה שהיא בכביש שמותר 60(בדיוק שיוצאים ממשרד הרישוי אז הפניה ימינה) ושתזוז כי יש ג'יפ עם דלת פתוחה.הוא בה להסיט לה את ההגה אבל היא הקדימה אותו. אין לי מושג עם היא עברה את הטסט הזה אבל זה גם לא מעניין אותי. בכל מקרה אני עברתי ויש לי רישיון וזה הכי חשוב. וכן,אני עדין לא יודעת איך עושים חניה.אני פשוט מחנה איך שבא לי חחח קצת עצוב אבל חפיף.

r o n 2 1

New member
זה מאוד עצוב לשמוע כזה דבר...

"בכל מקרה אני עברתי ויש לי רישיון וזה הכי חשוב". זה רק אומר שלומדים בשביל לעבור טסט , ולא ממש לומדים בשביל לנהוג נכון . וזה צריך גם לבוא מכיוון הלומדי נהיגה , לא רק מכיוון המורים והמערכת . אם סיימת את לימודי הנהיגה שלך ואת עדיין לא יודעת לחנות אז תתרגלי ימים ושעות עד שתדעי , יום אחד תהיי בולטת ויורידו לך את הכנף ויברחו ולא ישאירו פרטים. זה במקרה הטוב , לא דיברתי על התמודדות במצבים אחרים ויציאה מהם .

taltal3001

New member
לא נורא מותק..באמת שלא..

בהצלחה בטסט הבא... פשוט חוסר מזל... גם אצלי זה ככה... אבל בסוף נעבור.. מחזיקה לך אצבעות..:]

מימוזה21

New member
לנהוג נכון אני נוהגת!

כל שאר אני דברים אני יודעת איך להתמודד. אבל אני מתכוונת שאני מפחדת להיכנס לחניה בין שני מכוניות או לעשות רוורס בשביל לחנות אני פשוט מחנה ישר וזהו.בשביל לא להסתבך. ולנהוג נכון ולצאת ממצבים של "כמעט תאו נה" בגלל נהגים אידיוטים דווקא יצא. ואפילו ביום הראשון של הנהיגה עם המלווה. הורדתי לאמא שלי כמעט כמה שנים מהחיים שלה בגלל איזה נהג אידיוטי שהחליט לעצור פתאום ומהר חתכתי. ובכלל ביום יום אני פוגשת בהרבה מקרים אבל חפיף. לומדים.

Gooman

New member
אני מציע שתתאמני..

זה חשוב לדעת.. וגם אם לא תשתמשי בידע הזה ותחני פשוט בחניות פשוטות - תמיד טוב לדעת, זה אף פעם לא מזיק..

M o l

New member
אין מה לפחד, חייבים לדעת איך לחנות.

יום יבוא ותגיעי לת"א לדוגמא ובת"א אם לא תדעי לחנות בין שתי מכוניות אז המצב קשה
.

Gooman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כשלמדתי נהיגה - והייתי בשיעור השני - למדתי להעביר הילוכים לבד. תמיד כשרציתי להעביר הילוך, הורדתי את העיניים מהכביש והסתכלתי על תיבת ההילוכים. המורה שלי אמר לי: "אם פתאום יקפוץ לך ילד לכביש? אתה לא תשים לב כי הסתכלת על ההילוכים" ממש שמחתי שהוא אמר לי את זה ולא פשוט אמר "בטסט זה נכשל". חשוב לדעת לנהוג נכון. כשעברתי את הטסט לא ידעתי רוורסים. לקחתי את האוטו והתאמנתי לבד בחניה שלנו.. גמרתי את הדלק פעמיים כי התאמנתי על הרוורסים (בכל האפשרויות) כמה ימים ושעות. חשוב לדעת את הדברים האלה.. הרישיון זה רק הרשאה לנהוג.. הרשאה שניתנת ברגע שאתה יודע לתפעל את האוטו ואתה יודע את חוקי התנועה.. נהיגה זה "טיפה" יותר מזה..

אבל זה באמת ככה

שיעורי נהיגה זה לדעת איך לעבור טסט לא איך לנהוג בכביש אחרי זה אתה נוהג איך שבא לך..בא לך לנסוע בנתיב השמאלי ישר (והוא גם ישר) אז תסע בו בטסט אתה צריך תימיני ביותר ישר

dutchy16

New member
תשמע זה לא בידיוק ככה

המטרה של הלימודי נהיגה והטסט זה גם להרגיל אותך לצורת הנהיגה הזאת אחרי שאתה מקבל רישיון ביד.. אני מסכים שבעיקרון אפשר לעשות קונצים כאלה פה ושם. אבל עדיין שוטר יכול לתפוס אותך ולדפוק דו"ח.

למעלה