זה לא פייר!

טרול יקר זה לא פייר

שאתה מקשקש בשכל על הבוקר שאתה משחק אותה פני פוקר כל זה יעלה לך ביוקר (באנגלית) אתה "הוקר"

matan61

New member
אני מקווה שתחשבו על זה טוב טוב...

ותראו שכל מה שכתוב למעט כמה משפטים שאולי מי שכתב לא ידע, הרי רוב (לא כל) מה שמשודר בתקשורת על החרדים זה הסתה. תחשבו על זה. שבוע טוב ובשורות טובות, מתן

הרגזת אותי למה שכחת את ה-בס"ד?למה?

עד שהתרגלתי לראות בכל התגובות שלך את הבס"ד אולי בגלל ששכחת לכתוב אותה נעלמה ההצלחה בשכנוע סתם נקודה למחשבה. ואי אפשר בלי שיר...(סורי) קטן לחורף, מוקדש גם לך איידונואו (חולת החורף) מתן מתן הקטן מקשקש בפורום הצטנן לו הקטן כי ישן ערום לה לה לה אפטשי טוב אין לי כוח אליך יצאת לי מהאף..חחחחח החורף הזה....

hemi32

New member
תגיד, זה אתה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

matan61

New member
או זה - פשוט שטותי

אחת הדרכים של התקשורת במלחמתה בחרדים היא לקחת דברים שבנורמה, ולהציגם כחריגים. זהו סיפור ביה"ס חרדי שהסעה מסוימת הסיעה את תלמידיו. מה בסך הכל ביה"ס רצה? שלא ישמעו רדיו גלי צה"ל. למה? זה מלכלך את האוזניים של התלמידים. צודקים, או לא צודקים, זה לא משנה. זאת זכותם המלאה, בתור בית ספר שמשלם לחברת הסעות. אבל תראו מה קרה. ("מעריב" 20.10.99) שימו לב לתגובת הנהג: "מעשה חומיינסטי". ובתוך הכתבה הוסיף הנהג "זו סופר כפיה מה שעושים לי, אני מושפל לגמרי". וגם הכתב הוסיף נפח משלו "בקשה "חריגה" של ביה"ס". נקודה שראוי לציין, שהבקשה ה"חריגה" מהנהג ה"מושפל" היתה לא לשמוע רק בשעה שהסיע את התלמידים. ובכן, לדעת הכתבת (ולדעת עורך העיתון, שהעניק לידיעה המטופשת את עמוד האמצע של העיתון), אין זכות ללקוח חרדי לדרוש תנאים מסוימים מחברה פרטית, שאת שרותם הוא שוכר ממיטב כספו… ממש פשע נורא !! מעניין אם מורה חילוני היה מבקש מנהג האוטובוס שהוא שכר לכיתתו להעביר תחנת רדיו כי הם לא אוהבים מוסיקה חסידית, האם אז זו היתה כפיה חילונית??? והרי לפנינו ההוכחה לצדקת דבריו של פרופ' נחמן בן יהודה, שאמר שדברים שקשורים לחרדים מקבלים תיאורים דרמטיים, וכי זהו מעשה חומיינסיטי? וכי לתת שירות זוהי כפיה? היכן ההשפלה שבבקשה לא להשמיע תחנה מסוימת ברדיו? מעשה פשוט זה לא היה מקבל תשומת לב של שום בני אדם אם היה נעשה על ידי אדם שהוא לא חרדי, על אחת כמה וכמה פירסום בעיתון...

נכון. איזה עולם אכזר

בווווז לתשקורת. שונאי חרדים. פויה לכם. תעמדו בפינה. תגיד יא מתן. מה את רוצה? באמת, אני בנאדם פתוח וקשוב וכשאפשרי, גם נדיב. אז בבקשה תעצום עינים ותספר מאיזה ישיבה העיפו אותך ומה אתה הכי אוהב שאבא עושה לך.

דברי חכמים בנחת נשמעים

כשם שמצווה להוכיח את עמיתך מצווה לשתוק כאשר דבריך לא יקלטו. קח עיצה ידידותית, תיהיה חכם ותשמיע את דבריך במקום שישמעו (כלומר לא כאן), כאן אין לך סיכוי לקבל תגובה רצינית, לא בגלל שהאנשים כאן לא רציניים, אלא בגלל שהנושא והגישה שלך מוקצים מחמת מיאוס. ואגב, לפעמים צדק הוא רק כוכב.

soelistit

New member
אנשים

מה נסגר אתכם??? תפגינו קצת בגרות... אם אנחנו לא חלק מהציבור הזה - הוא אינו הופך אוטומטית למשולל זכות קיום והצדקה... אז קיימת פרובלמטיות - וגם הדברים שהוצגו כאן - ניתן לדון עליהם והיריעה רחבה - אך נכון הוא הדבר שהאשמות של התקשרות בהרבה מקרים חורגות מכללי אתיקה ומציבות את הציבור החרדי באור של עלוקות בלבד הנוגסות ומוצצות את דמינו... וכלפי ההאשמה הזו - חייבים להסכים שאכן מובאים לא פעם דברים חסרי בסיס המוצאים מהקשרם... לגופו של עניין - זו דמגוגיה וזילות ושטחיות לבחון כל סוגיה באמצעות שניים שלושה משפטי מחץ - אך גם לא ניתן לבטלם כלאחר יד...

מתוקתי

מה את רוצה שנגיב? שזו דמגוגיה זולה? שהמשפטים מייצגים את אומרן בלבד? שנתונים זה דבר שמאוד נתון לכיפוף? שנתבייש לנו? איזה סוג של דיון יכול להתפתח כאן?

admor

New member
הכל אבל הכל דמגוגיה

רוצה דוגמא? הוא מסכם שהחרדים לא עובדים אבל לטענתו הם משלמים מיסים דרך מע"מ. אבל מהיכן יש להם כסף לשלם על הדברים? נכון מהמיסים שלי ושלך. הוא משלם מע"מ על המס הכנסה שלי. אבל אנחנו צריכים להגיד תודה שהם משלמים מע"מ (אנחנו משלמים מיסים ו... מע"מ.) כל משפט שתבקשי ואני אוכיח לך את הדמגוגיה שלו.

למעלה