זה לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UpTown~Girl

New member
זה לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה כולם מגיעים לפחות לשיתוק שינה בווילד (טוב כמעט כולם) ואני אפילו אחרי שעה וחצי מגיעה רק לכמעט שיתוק??? (כמעט שיתוק- אפשר להזיז את הגוף אבל מרגישים את הגוף ´רדום´) מה לא בסדר? אני לא זזה, אין לי בעיות לשמור על המודעות, רק להירדם זו הבעייה שלי, ניסיתי את שיטת הסחרור אבל לא הצלחתי ממש לדמיין את זה כי נראה לי שלא הייתי רדומה מספיק, ניסיתי ווילד בצהריים... לא הלך... טוב בקיצר מה לעזאזל לא בסדר????????????????????????????

אלון ב

New member
כמו שאמרתי לך בצ´אט

יש לך בעיה של הרדמות, לכן השיטה הכי טובה בשבילך זה לעשות את זה לפי ההוראות, תתעוררי ב 5:00 בבוקר אחרי שישנת כבר 6-5 שעות, וברגע שאת מתעוררת מיד תכבי את השעון ותתחילי, בלי לקום אפילו לשניה מהמיטה. ככה את תרדמי מהר מאד, רק את צריכה לשמור מאד טוב על המודעות העצמית כי הפעם את תהיי מאד עייפה וזה יהיה יותר קשה לישמור על המודעות שלך, אל תתני לעצמך לנדוד עם המחשבות, ברגע שתתחילי לינדוד עם המחשבות את תרדמי תוך שניה ותפספסי, אז תקפידי על זה. תתרכזי בנשימות שלך או בתיקתוק של שעון או במוזיקה שתדליקי ליד המיטה. תצליחי ! אלון

WINGS

New member
אם ככה אז

אם אתן רואות שלא מצליח לכם הווילד, אז תנסו שיטה שונה. את המילד למשל. הבנתי שבניגוד אליי, לאחרים קשה מאוד להגע למצב הזה.

הוא צודק....

את צריכה לעשות לפי המרשם... אם את פולניה...כנסי לשכנה הקרובה וגנבי לה שעון מעורר, וכמה שעות שינה...שלא תגידי שאני לא נותן עצות טובות!! דרך אגב...זה אני שבז!! אני שוב נמצא בבית המזורגג הזה...האינטרנט שלי עדיין דפוק..ובלייט חרוש פנימאייט!!! מובן? יופי

שריר

New member
WINGS צודק

אני ניסתי הכל בוילד ואף פעם לא הגעתי לשיתוק אולי עדיף שקודם תצברי מפסיק ניסיון עם מילד בדיקות מציאות ורק אז תעברי לוילד

למעלה