זה לא פייר!!!

זה לא פייר!!!

אין לי שום אפשרות להיות פה כמו שצריך, פאק,פאק! תשאלו למה? עכשיו פטיש תשאל, למה? אז ככה, היות ואני צריכה לעבוד והשילוב בין הפורום לעבודה לא עשה לי טוב.החלטתי לא להכנס מהעבודה, אז כל כמה זמן אני נכנסת מציצה, וככה אני קופצת למשרד של חנן, מבקרת אצל יניב במשרד (ותודה אגב) ובכל מקום שיש חיבור אני נכנסת להציץ. אני באה פעם בכמה זמן, עוברת על העמודים האחרונים, מתה להגיב אבל זה כבר פאסה. כותבת הודעה, מגיבה, מגיבים לי חזרה ואני כבר לא פה ולהגיב על מה שהיה גם לא מענין. אז אין לי מה לכתוב, כי אם לא עונים לי בתוך שעתיים לערך אני כבר לא אראה את התגובה. אז נכון שאני מבקשת שיעדכנו אותי (לפעמים, נכון כפייתי?) אבל זה לא זה. בקיצור, אי אפשר לשלב כמו שצריך עבודה ופורום ואתם חסרים לי!!! לא מצפה לעיצות קסם בכל מקרה, הכל טוב איתי ואפילו מעולה! מתה עליכם. גילי.

מחופש

New member
תבואי למשרד שלי 24 שעות

מה ששמתי לב אם זה נכון שאת גולשת בדרך כלל ביום חמישי אחה"צ ואני יגיד למה כי עברה השבוע נגמרה העבודה ועכשיו מתחילים להשתחרר אז גולשים ימין שמאל הודעות לזה ולזה ואצלי גם ההרגשה כך כי ביום חמישי אחה"צ אחרי שגמרתי שבוע עבודה מפרכת אני מרגיש בן אדם אחר משוחרר ומתחיל את החיים ביי שיתוף רגשות לא יותר

אצלי להיפך

אחרי שבוע של עבודה מחכה לי עוד עבודה בשבת יש לי הרבה דברים לסדר בבית ואין לי זמן באמצע שבוע אז אני עושה כל זה בשבת. שבוע עמוס עבר עלי גם ה-"פינת דברי תורה על פרשת השבוע" עדיין לא יכולתי לכתוב, הזמן בגד בי אבל אולי בשבת או במוצאי שבת

Le Fay

New member
גם אם זה לא פייר...

כשאת כן כותבת - כייף לקרוא אותך. אבל זו החלטה נבונה. פשוט - כשתהיי הבוסית תצטרכי להחזיר פה המון הודעות!

s311

New member
זה לא פייר כלפינו

גם אנחנו, אלו שכותבים ואלו שנכנסים רק להתעדכן, חסרים את הכתיבה המצויינת שלך. לפחות בסופ"ש תוכלי להמשיך ולשעשע אותנו, או שאת (כמו בני) לא כותבת בשבת (ח"ו)בפורום... בכולופן, מתים עלייך, ואם לא תכתבי זה יעצים זאת יותר, עד לפעם הבאה.

s311

New member
אופס... קבלו תיקון

כמו ריגולטו... (סליחה בני)

שולחת לך נשיקות וחיבוקים!

ומקווה שהם יהיו רלוונטיים גם אם תצפי בהם עוד שבועיים...

מיס פטל

New member
הו, כמה מוכרת התחושה,

אבל זה בדרך כלל מן גלגל כזה. אם כותבים פחות, אז מעודכנים פחות, ואז שייכים פחות, ורוצים לדעת פחות. כך שאם החיידק עדיין דוחף בך להציץ, ואת מקפידה מפעם לפעם לקרוא, כנראה שלהתנתק כבר לא תצליחי, מקסימום לדחות את להט הכתיבה, שיבוא ויתפרץ מחדש יום אחד, וכולנו נהנה ממנו, ולא נצטרך עוד להתגעגע.

למעלה