זה לא פייר..

זה לא פייר..

הצילו!!!!! אני לא ישנה בלילות והלילה האחרון לא ישנתי דקה. הילדה מתעוררת כל הזמן אין לי אנרגיות וכוח להתמודד עם המצב הזה ועם החיים בכלל.. פוחדת שוקלת להתחנן שיחזור אבל לא נראה לי שאני רוצה ולא נראה לי שזה יעזור מרגישה רעעעע לא הבאתי תינוק לעולם כדי להתמודד עם הה ככ לל לל בב דד

א ש לי

New member
בוודאי שאת מסוגלת.../images/Emo24.gif

גם לא התחתנת בשביל להתגרש, אבל קורה. את לא יודעת כמה אנרגיות וכח יש לך עדיין להתמודד ורק בגלל שאת אמא'לה. אני מבינה את הקושי והתיסכול, כן ומותר לך גם להישבר לפעמים. ואת לא צריכה לחשוב על להחזירו רק בגלל כמה לילות קשים ואחר כך איתו גם הימים שלא יהיו קלים. יאללה קחי אוויר תכיני לעצמך קפה ותני לילדה אמא חזקה יש לה רק אותך.

EFRATY10

New member
יהיה בסדר.אנחנו מסוגלות להתמודד עם כל מצב.

אגב,בת כמה ילדתך?

תותים5

New member
יש לך כוחות שאת אפלו לא מודעת שהם שם.....

תאמיני לי כי אני יודעת מנסיון...... קבלי הרבה

פ ו ז מ ק

New member
אוף, זה כ"כ כואב...

כואב לראות את החברים החדשים (ותסלחי לי, מיצה וכל החברים) בפורום המקולל הזה. הלוואי שלא היו מצטרפים חדשים בקצב רצחני כזה. אני בדיעה שאי אפשר לייעץ לאדם מה לעשות כל עוד הוא לא עמד במקומו. ונכון, אמירה כמו "לא התחתנו בשביל להתגרש" היא אולי נכונה "טכנית" אבל לא מקילה מכאב הלב המצטרף לתהליך. אולי אוכל רק לכוון ולהציע לך שלא לעשות דברים מתוך דחף רגעי, בין אם לקרוא לו לחזור או בין אם לא. גם כשהתחתנו, חברי הפורום כאן כולם, אני רוצה לקוות שאיש לא עשה זאת מתוך החלטה פזיזה של "יאללה, מתחתנים" - זו החלטה כבדת משקל שבכל מקרה משנה את החיים. שבי עם עצמך, ככל שיידרש, ותחשבי על מה הלאה. ותאמיני בעצמך - שמה שלא תחליטי - את מסוגלת לו.

../images/Emo24.gifקחי נשימה עמוקה,

שחררי, קחי עוד אחת, קבלי עוד
את יכולה ומסוגלת- ברור שלא הבאת תינוק לעולם כדי לגדל אותו לבד, אבל החיים התגלגלו ככה, אין הרבה מה לעשות בנדון- או שיש? את רוצה שיחזור רק בגלל הילדה? את רוצה שיחזור כי את רוצה להיות איתו? התשובות אצלך, אני מקווה שמאז שכתבת את ההודעה התעודדת קצת

קודם כל ולפני הכל

חיבוק ענק ממני! תראי, יש לך כרגע מציאות חדשה, את מתחילה סרט חדש, היית בסרט אחד, עכשיו את השחקנית הראשית בסרט החדש והתסריט כולו נכתב על ידך, מה שתחליטי כך תפעלי. תאמיני לי מה שאת כותבת נוגע ללב וצובט ולא מרפה, אף אחד מהנוכחים כאן לא ייחל לעצמו כל כך הרבה רגעים לבד, חגים, מועדים, אירועים, אך אני יכולה לומר לך שגם בלבד תוכלי למצוא הרבה הנאה, ולמרות הכל את תראי שיהיה לך גם ביחד. כרגע את לא בשלב שאת יכולה לראות או להבין במה מדובר , תתחילי לראות מה הן הנקודות שהכי חשוב לטפל בהן כרגע..אפילו תעשי רשימה , תתחילי לארגן לך את החיים. הכל יהיה בסדר, ואל תשכחי שיש לך כאן אחלה חברים, לא להתבייש להתייעץ-גם בפרטי. בהצלחה.

תודה על התמיכה

לא באמת התחננתי שיחזור מאוד קשה לי, אבל המשבר של הבוקר עבר- עד המשבר הבא.. הלכתי לים עם חברה והבובה שלי והיה כייף ומעודד זו מציאות לא קלה שדי קשה לקבל אותה אבל זה גם יגיע שוב תודה לכולם

שחR

New member
קודם כל את צריכה חופשה קצרה להירגע

התשישות הזו גורמת לך להיות חסרת מנוחה כי שאת כותבת.... תבקשי מההורים שלך, או מבן זוגך לשעבר לשמור על התינוק ל 48 שעות. צאי למקום שקט להחזיר שעות שינה קודם כל. לארגן מחשבות, ולהחזיר לעצמך אנרגיות. עד כאן, עזרה ראשונה ברמה הכי בסיסית. לגבי מה שאת מתארת לגבי ההתמודדות בטווח הקצר. השילוב הזה של אישה צעירה, שפתאום נופל עליה עול של אמא לתינוק ופתאום גם נשארת בלי מי שאהבה הוא קשה מאד. לא יודע אם יש לך אפשרות לעבור לגור ליד בני משפחה או ההורים, להביא מטפלת, כל דבר שיכול להקל עלייך להיות אישה בת 27 שלא בטוח שלהיות אמא לתינוק תובעני עכשיו במקום הראשון בסדר העדיפויות שלך. האנרגיות שחסרות לך, אינם יכולות להיפתר בהתחננות שיחזור. אלא בסידור לחיים נוח יותר שיוריד עלייך את התמודדות לבד, עד שיהיו לך יותר כוחות נפשיים להעניק את המחוייבות שלקחת על עצמך בחיים. הכי קל לי היה להיצע לך חיבוק, או משהו דומה ולהגיד שיהיה בסדר. אבל לא לאור ההתפחות החדשה את צריכה לארגן את חייך מחדש, ועושה רושם שעוד לא עשית את זה. תנסי לנוח, תחפשי פתרונות ישימים, וצאי לדרך חדשה, את מסוגלת, אפילו את תפתיעי את עצמך ולא ירחק היום...

למעלה